ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Θεοδωράκης: «Αν πάρω χαμηλά ποσοστά, φεύγω»

Θεοδωράκης: «Αν πάρω χαμηλά ποσοστά, φεύγω» Facebook Twitter
22

Αποφασισμένος να διακόψει την πολιτική του πορεία, αν τα ποσοστά του κόμματός του είναι χαμηλά, δήλωσε μιλώντας το πρωί στο ΜΕΓΚΑ ο Σταύρος Θεοδωράκης που έβαλε ως στόχο την τρίτη θέση.

 «Αν τα ποσοστά του Ποταμιού είναι χαμηλά θα είναι μία ήττα και δεν θα συνεχίσω. Αν ο κόσμος μου πει: Σταύρο, δεν σε πιστεύουμε, δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσω», είπε. «Είμαστε ένα κόμμα που εγγυάται την σταθερότητα, ένα κόμμα ευρωπαϊκό, που πιστεύει ότι η χώρα πρέπει να κάνει μεγάλη προσπάθεια και ένα κόμμα που είναι δίκαιο στην κριτική», τόνισε.

Αρνήθηκε πάντως και πάλι να ανοιχτεί στο θέμα των συνεργασιών που θα επιδιώξει, λέγοντας ότι η συζήτηση για τις συνεργασίες αυτές θα πρέπει να γίνει πριν από τις εθνικές εκλογές.

Παρότι αρνήθηκε να μιλήσει για συνεργασίες, τάχθηκε υπέρ των συνεργασιών λέγοντας «δεν θα περάσουμε από την κρίση στην ανάπτυξη αν δεν μάθουμε να συνεργαζόμαστε. Η ψήφος στο Ποτάμι είναι ένα ναι στις συνεργασίες».

22

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φλωρίδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ παραπλανά τον κόσμο- Ο Ποινικός Κώδικας που ψήφισε η ΝΔ αρζίσει από αύριο

Πολιτική / Φλωρίδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ παραπλανά τον κόσμο- Ο Ποινικός Κώδικας που ψήφισε η ΝΔ αρχίζει από αύριο

Ο Γιώργος Φλωρίδης έκανε ειδική αναφορά στο τι ίσχυε με τον Κώδικα του 2019 επί της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και τι θα ισχύσει από αύριο, οπότε θα εφαρμοστεί ο Κώδικας που ψηφίστηκε προ διμήνου από την κυβέρνηση της ΝΔ
NEWSROOM
Παύλος Μαρινάκης για Μάτι: Εφαρμόστηκε ο Ποινικός Κώδικας που ψηφίστηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική / Παύλος Μαρινάκης για Μάτι: Εφαρμόστηκε ο Ποινικός Κώδικας που ψηφίστηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ

Στη συγκεκριμένη υπόθεση εφαρμόστηκε ο Ποινικός Κώδικας που ψηφίστηκε το 2019 από την τότε κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, λίγο πριν φύγει από την εξουσία, δηλώνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
NEWSROOM

σχόλια

17 σχόλια
Τοσο αλαζόνας αυθαδης και αυτάρεσκος που απλα μας λεει οτι ολο αυτο ειναι ενα καπριτσιο... Αλλοι αγωνιζονται για τις ιδεες τους χρονια... Υπευθυνος συνταξης λεει του Κλικ. Φαίνεται.
Θα συνεργαστώ, αλλά δεν σας λέω με ποιον. Επίσης δεν σας λέω ποιόν θα στηρίξω για πρόεδρο της κομισιόν, ούτε σε ποιο ευρωπαϊκό κόμμα θα ενταχθούμε. Ούτε πρόγραμμα σας λέω, γιατί είμαι εναλλακτικός κι έτσι άμα λάχει. Αλλά σας εμπιστεύομαι,είστε αρκετά γίδια για να με ψηφίσετε.
Και ομως η σταση του κ.Θεοδωρακη ειναι απολυτως ειλικρινης και εξαιρετικα λογικη.Διοτι εμμεσως,πλην σαφως,αποδεχεται οτι το "κομμα"του δεν ειναι παρα ενα ευκαιριακο μορφωμα συγκεκριμενης αποστολης και ,ανολογως αποτελεσματος ,μαλλον δε και μιας χρησεως.Ουτε ιδεολογιες ,ουτε μακροπροθεσμοι πολιτικοι στοχοι,ουτε πατριωτικο καθηκον υφιστανται.Διοτι εαν υπαρχει εστω και ενα απο τα ανωτερω αξιακα υποβαθρα,ενα μικροτερο του επιθυμητου εκλογικο αποτελεσμα δεν συνιστα ποτε αλλοθι αναστολης των ανωτερω.Και,εν πασει περιπτωσει,ακομη και αν το πραξει τελικα καποιος, δεν το προαναγγελλει ποτε.Διοτι εαν το "προαναγγειλει",δεν νομιμοποιουνται αλλοι,πλην αυτων του "πολιτικου"εκφοβισμου και εκβιασμου,χαρακτηρισμοι για την πραξη του.
Δικαίωμα στην προσωπική επιλογή σίγουρα έχει όπως ο κάθε άνθρωπος. Αλλά ποιος ο λόγος να μας την ξεφουρνίζει συνέχεια πριν μάλιστα να γίνουν οι συγκεκριμένες εκλογές; Τραβάτε με και ας κλαίω;
O ένας αν δεν βγει τρίτος φεύγει και ο άλλος αν δεν πάρει το ποσοστό που θέλει απειλεί την κυβερνητική σταθερότητα. Εκλογές ενηλίκων σε μια δημοκρατική κοινωνία έχουμε ή εκλογές σε παιδικό σταθμό;