ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.5.2014 | 07:57

τί είμαι?

πάντα εκανα κατι με αντρες και τους θεωρουσα ελκυστικους, αρα είμαι στρειτ.εκανα σχέση με κοπέλα, αρα είμαι μπαι.απο τότε δεν έχω κάνει ακομα κάτι με άντρα,και θα ξανάκανα κάτι με γυναίκα αρα ίσως είμαι λεσβία.οταν ήμουν με γυναίκα έλεγα πως δεν μ ενδιαφέρει τίποτα πέρα απ το δέσιμο που μπορώ να αναπτυξω μαζι με αυτην επομένως με εναν ανθρωπο, άρα ίσως είμαι πανσεξουαλ.δεν θα ήθελα ποτε να κανω κατι σεξουαλικο με τρανς, αρα δεν ειμαι πανσεξουαλ.τελικα, τι γινεται με μενα?
1
 
 
 
 
σχόλια
τίποτα, πότε θα καταλάβετε ότι ο έρωτας δεν κοιτάει ταμπέλες; Ερωτεύεσαι άτομα. Αν θες να βάλεις ταμπέλα θα σου πω εγώ τι είσαι. Με τα τωρινά δεδομένα μπαι. Ίσως με λίγο παραπάνω προτίμηση στις κοπέλες. Οπότε κάποια στιγμή στη ζωή σου μπορεί να αποφασίσεις οτι τελικά προτιμάς τις γυναίκες και να πεις οτι εισαι λεσβία. 'Η να γνωρισεις ενα αγορι που να σε κανει να τον ερωτευτεις και το σεξ να ειναι υπεροχο και να ξεχασεις ολα τα υπολοιπα. Η σεξουαλικοτητα ειναι ρευστη για τους ανθρωπους που ειναι ανοιχτοι και στα δυο φυλλα. Εγω ερωτευομαι πιο ευκολα κοπελες και το συναισθηματικο κομματι μαζι τους ειναι σε αλλο επιπεδο, ομως απολαμβανω την ασφαλεια και τη σταθεροτητα των αντρων και το σεξ μαζι τους. Οι κοπελες ειναι τοσο περιπλοκες που μερικες φορες με κουραζουν. Οι αντρες ειναι πιο απλοι και αγαπησιαρηδες αλλα μερικες φορες βαριεμαι γρηγορα. Αυτο που θελω να πω ειναι πως ο καθενας μας βιωνει διαφορετικα τον ερωτα και τις σχεσεις. Μη συγκρινεις τις σχεσεις σου με τους αντρες και τις σχεσεις σου με κοπελες, ειναι αλλοι κοσμοι τελειως διαφορετικοι. Και μη βιαζεσαι να βαλεις ταμπελα. Εισαι ανθρωπος που ερωτευεται αλλους ανθρωπους. Απ οτι καταλαβα ακομα ανακαλυπτεις την σεξουαλιοτητα σου. Δωσε χρονο και απλα ακολουθα την καρδια σου. Καλη σου μερα :)