Βέλγιο: Νεκροί δύο πυροσβέστες που προσπάθησαν να σώσουν έναν κύκνο

Βέλγιο: Νεκροί δύο πυροσβέστες που προσπάθησαν να σώσουν έναν κύκνο Facebook Twitter
4

Δύο Βέλγοι πυροσβέστες σκοτώθηκαν στην προσπάθεια τους να σώσουν έναν κύκνο τον οποίο παρέσυραν τα ρεύματα ενός ποταμού.

Η Πυροσβεστική κλήθηκε σε προάστιο της Λιέγης από κάτοικο ο οποίος είδε τον κίνδυνο που αντιμετώπιζε ο κύκνος, λόγω των δινών που σχηματιζόταν στο ποτάμι.

Όταν όμως ένας πυροσβέστης έπεσε στο νερό για να τον πιάσει παρασύρθηκε από το ισχυρό ρεύμα. Το ίδιο έγινε και με συνάδελφο του που έσπευσε για βοήθεια. Ο πρώτος πυροσβέστης έχασε τη ζωή του πιθανόν από καρδιακή προσβολή ενώ ο δεύτερος πέθανε λίγο αργότερα στο νοσοκομείο.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φλόριντα: Καπετάνιος πυροβολούσε και δηλητηρίαζε δελφίνια - Φυλάκιση ενός μηνός και πρόστιμο 51.000 δολαρίων

Διεθνή / Φλόριντα: Καπετάνιος πυροβολούσε και δηλητηρίαζε δελφίνια - Φυλάκιση ενός μηνός και πρόστιμο 51.000 δολαρίων

Σε τουλάχιστον μία περίπτωση, ο Barfield άνοιξε πυρ ενώ στο σκάφος επέβαιναν δύο παιδιά δημοτικού, και σε άλλη, παρουσία περισσότερων από δώδεκα πελατών.
LIFO NEWSROOM
Κάννες 2025: Ο Ντένζελ Ουάσινγκτον απών από τη συνέντευξη Τύπου της ταινίας του μετά το συμβάν με τον φωτογράφο

Διεθνή / Κάννες 2025: Ο Ντένζελ Ουάσινγκτον απών από τη συνέντευξη Τύπου της ταινίας του μετά το συμβάν με τον φωτογράφο

Ο έντονος διαπληκτισμός που είχε ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός με φωτογράφο, στο κόκκινο χαλί για την πρεμιέρα της ταινίας «Highest 2 Lowest» στις Κάννες
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
@vampy-raΜπορει να μην εννοει αυτο ακριβως, σκεψου τον εαυτο σου σε αναλογη κατασταση, ενα δικο σου τηλεφωνημα να καταληξει σε αυτο το αποτελεσμα. Δεν φταιει κανεις, ομως σκεψου τις (πολυ πιθανες) τυψεις που θα εχει αυτος ο ανθρωπος.