ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ! ΑΚΟΥΣΕ ΤΟ!

Και στη Γαλλία πρώτοι οι ακροδεξιοί

Και στη Γαλλία πρώτοι οι ακροδεξιοί Facebook Twitter
2

Πρώτο κόμμα δείχνει δημοσκόπηση που έγινε στη Γαλλία εν όψει Ευρωεκλογών, το Εθνικό Μέτωπο της Μαρίν ΛεΠέν, πάνω από δεξιούς και σοσιαλιστές.

 Συγκεκριμένα, σε δημοσκόπηση που έγινε για λογαριασμό της εφημερίδας Le Parisien, το κόμμα  της Μαρίν Λε Πεν λαμβάνει το 22% στην πρόθεση ψήφου, η δεξιά του UMP 21%, ενώ το Σοσιαλιστικό Κόμμα του Φρανσουά Ολάντ  είναι στο 17%. Ακολουθούν οι Οικολόγοι-Πράσινοι με ποσοστό 9% και η Αριστερά με ποσοστό 8%.

Υπενθυμίζεται ότι και στη Μ.Βρετανία οι δημοσκοπήσεις δείχνουν το ευρωφοβικό και ακροδεξιό κόμμα του Φάρατζ να προηγείται αφήνοντας πίσω του το παραδοσιακό δίπολο Τόρις-Εργατικών.

2

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ! ΑΚΟΥΣΕ ΤΟ!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ ΙΡΑΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΙΣΡΑΗΛ

Διεθνή / «Να είστε έτοιμοι να φύγετε»: Οι ΗΠΑ προειδοποιούν τους Αμερικανούς στη Μέση Ανατολή για νέα κλιμάκωση

Οι πρεσβείες συνέστησαν στους αμερικανούς πολίτες να ελέγχουν τα δρομολόγια των πτήσεων, να ακολουθούν τις οδηγίες των τοπικών αρχών και να προετοιμάζονται για πιθανές ακυρώσεις
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια