Και στη Γαλλία πρώτοι οι ακροδεξιοί

Και στη Γαλλία πρώτοι οι ακροδεξιοί Facebook Twitter
2

Πρώτο κόμμα δείχνει δημοσκόπηση που έγινε στη Γαλλία εν όψει Ευρωεκλογών, το Εθνικό Μέτωπο της Μαρίν ΛεΠέν, πάνω από δεξιούς και σοσιαλιστές.

 Συγκεκριμένα, σε δημοσκόπηση που έγινε για λογαριασμό της εφημερίδας Le Parisien, το κόμμα  της Μαρίν Λε Πεν λαμβάνει το 22% στην πρόθεση ψήφου, η δεξιά του UMP 21%, ενώ το Σοσιαλιστικό Κόμμα του Φρανσουά Ολάντ  είναι στο 17%. Ακολουθούν οι Οικολόγοι-Πράσινοι με ποσοστό 9% και η Αριστερά με ποσοστό 8%.

Υπενθυμίζεται ότι και στη Μ.Βρετανία οι δημοσκοπήσεις δείχνουν το ευρωφοβικό και ακροδεξιό κόμμα του Φάρατζ να προηγείται αφήνοντας πίσω του το παραδοσιακό δίπολο Τόρις-Εργατικών.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΡΩΣΙΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Διεθνή / Βουλγαρία: Στις κάλπες για την προεδρία με φόντο τη Ρωσία και τον πόλεμο στην Ουκρανία

Η μικρή διαφορά του πρώτου γύρου προμηνύει αμφίρροπη αναμέτρηση, με τις πρόσφατες επιθέσεις σε εμπορικά πλοία στη Μαύρη Θάλασσα να οξύνουν την πολιτική αντιπαράθεση
THE LIFO TEAM
ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ GEN Z

Διεθνή / Γερμανία: Δεκάδες χιλιάδες νέοι διαδήλωσαν για την ακρίβεια και την παιδεία - Επεισόδια μετά τις πορείες

Η πρωτοβουλία «Gen Z regelt» οργάνωσε κινητοποιήσεις σε περισσότερες από 30 πόλεις. Οι περισσότερες ολοκληρώθηκαν ειρηνικά, ωστόσο σημειώθηκαν συγκρούσεις με την αστυνομία σε Κολωνία, Φρανκφούρτη και Αμβούργο.
THE LIFO TEAM
ΠΙΛΟΤΟΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ ΚΟΠΩΣΗ

Διεθνή / Σχεδόν το ένα τέταρτο των πιλότων ευρωπαϊκών αεροπορικών εταιρειών πετά ενώ είναι υπερβολικά κουρασμένο

Σχεδόν οι μισοί από τους ερωτηθέντες δήλωσαν φόβο για αρνητικές συνέπειες από τη διοίκηση αν δήλωναν ότι δεν είναι ικανοί για υπηρεσία λόγω κόπωσης
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια