Σαββατοκύριακο με σκόνη και βροχές

Σαββατοκύριακο με σκόνη και βροχές Facebook Twitter
1

Επιστρέφουν οι βροχές το σαββατοκύριακο καθώς ο καιρός θα είναι άστατος ενώ την επανεμφάνιση της θα κάνει και η αφρικανική σκόνη.

Σήμερα Σάββατο, τοπικές βροχές θα σημειωθούν αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία στα υπόλοιπα κεντρικά και βόρεια, σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ. Σποραδικές καταιγίδες αναμένονται από το απόγευμα αρχικά στα βορειοδυτικά και προς το βράδυ στα υπόλοιπα ηπειρωτικά Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο νότιοι έως 5 Μποφόρ.

Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα φέρουν τοπικές βροχές το βράδυ προβλέπει η ΕΜΥ για την Αττική. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία νοτιοανατολικοί τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και το βράδυ σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 9 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Η πρόβλεψη για Κυριακή:

Στα δυτικά, κεντρικά και τα βόρεια νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στις βορειότερες περιοχές με εξασθένηση από το βράδυ. Στα υπόλοιπα νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές μικρής διάρκειας αλλά και μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας. Η σκόνη θα εμφανιστεί και πάλι ενώ οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 3-6 Μποφόρ και τοπικά στα νοτιοανατολικά 7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια