Απέρριψε ο Σαμαράς την πρόταση Τσίπρα για ντιμπέιντ

Απέρριψε ο Σαμαράς την πρόταση Τσίπρα για ντιμπέιντ Facebook Twitter
7

Αρνητικά απάντησε η Ν.Δ. στην πρόταση του Αλέξη Τσίπρα να γίνουν δυο ντιμπέιντ με τον Αντώνη Σαμαρά ένα για εθνική και ευρωπαϊκή πολιτική και ένα για τις οικονομικές εξελίξεις.

Πριν από λίγο η Μισέλ Ασημακοπούλου, εκπρόσωπος της Συγγρού δήλωσε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, «που είναι και υποψήφιος για ευρωπαϊκό αξίωμα στις ευρωεκλογές, δεν καταδέχθηκε να πάει σε καμία από τις τηλεμαχίες που έγιναν ήδη στην Ευρώπη και τώρα ξαφνικά θυμήθηκε να ζητήσει «ελληνικό debate» ανάμεσα στον ίδιο και στον πρωθυπουργό, για θέματα άσχετα με τις Ευρωεκλογές και ενώ η διακομματική Επιτροπή έχει ολοκληρώσει το έργο της, χωρίς ο ΣΥΡΙΖΑ να θέσει τέτοιο ζήτημα».

 «Ίσως γιατί νιώθει την κατακραυγή που ξεσηκώθηκε για την απουσία του στα ευρωπαϊκά debate. Ίσως γιατί βλέπει ότι τα πράγματα δεν έρχονται όπως τα σχεδίαζε για το κόμμα του και γυρίζει εσπευσμένα στην Ελλάδα να σώσει ό,τι μπορεί. Ενώ μέχρι χθες έλεγε ότι «δεν προλαβαίνει» να πάει στα ευρωπαϊκά debate, επειδή πρέπει να περιοδεύσει σε όλη την Ευρώπη» πρόσθεσε η Αννα  Ασημακοπουλου.

Ταυτόχρονα έκανε λόγο για «επικοινωνιακά τεχνάσματα» και για «διχαστικό ύφος που τον καταδικάζει σε μονολόγους στην Ελλάδα", χωρίς πάντως να απαντά επί της ουσίας γιατί αρνείται την πρόταση.

7

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Πολιτική / Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Κατηγόρησε την κυβέρνηση για συγκάλυψη, φέρνοντας ως παράδειγμα την καταψήφιση της πρότασης διερεύνησης υπουργικής ευθύνης στην υπόθεση της σύμβασης 717, παρά την αναφορά σχετικής δικογραφίας από την ευρωπαϊκή Δικαιοσύνη
LIFO NEWSROOM
«Η Ελλάδα πρέπει να φτιάξει τα τρένα, τελεία»

LiFO politics / «Η Ελλάδα πρέπει να φτιάξει τα τρένα, τελεία»

Η νέα εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Αλεξάνδρα Σδούκου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για τα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας και εξηγεί γιατί «οι γυναίκες πολλές φορές χρειάζεται να καταβάλουν παραπάνω προσπάθεια για να αποδείξουν την αξία τους».
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Βασιλική Σιούτη για Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Lifo Videos / Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Από τα αναπάντητα ερωτήματα γύρω από την υπόθεση των Τεμπών, μέχρι τη στασιμότητα του ΠΑΣΟΚ και την παρουσία της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του Στέφανου Κασσελάκη στην πολιτική σκηνή – Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με την υπεύθυνη του πολιτικού ρεπορτάζ της LIFO Βασιλική Σιούτη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
«Η Ελλάδα βιώνει πολιτικές συνθήκες που δεν έχει ξαναζήσει»

LiFO politics / Έχουμε τελικά αντιπολίτευση, ή όχι;

Ο δημοσιογράφος Χάρης Ιωάννου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για το αν τελικά έχουμε αντιπολίτευση, για την ιδιαίτερη πολιτική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα, καθώς και για τις προκλήσεις του πολιτικού ρεπορτάζ.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Ο Μητσοτάκης παρέλαβε βραβείο για τις οικονομικές επιδόσεις της Ελλάδας

Πολιτική / Ο Μητσοτάκης παρέλαβε βραβείο για τις οικονομικές επιδόσεις της Ελλάδας

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η χώρα, υπογραμμίζοντας πως: «Ο ελληνικός λαός υπέμεινε σοβαρές δυσκολίες και έκανε θυσίες, όμως επέδειξε θάρρος, αγκάλιασε την αλλαγή και απέδειξε την ανθεκτικότητά του»
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης για αξιολόγηση: Το δημόσιο πρέπει να υπηρετεί τους πολίτες και όχι τον εαυτό του

Πολιτική / Μητσοτάκης για αξιολόγηση: Το δημόσιο πρέπει να υπηρετεί τους πολίτες και όχι τον εαυτό του

Τι αναφερει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εβδομαδιαία ανασκόπησή του - Εθνική Στρατηγική για την Πρόληψη της Βίας και την Αντιμετώπιση της Παραβατικότητας Ανηλίκων
LIFO NEWSROOM

σχόλια

7 σχόλια
O Σαμαρας δε παει σε ντιμπειτ που προτείνει ο Τσιπρας κ ο Τσιπρας δε παει στα ντιμπειτ που γίνονται με τους συνυποψήφιους του για Προεδρια Ευρωπαϊκής Επιτροπής. ..
Ο Τσίπρας δεν έχει δοκιμαστεί ακόμα και δεν έχει λόγο να φοβάται τα debates γιατί σε καμία περίπτωση δε μπορεί να βγει χαμένος. Έχω μεγάλη απορία πάντως για το τι θα απογίνει το εθνικό μας σπορ (διαδηλώσεις) όταν επιτέλους ανεβεί και η αριστερά σε αυό τον τόπο. Είδα και όλη τη συνέντευξη του Τσίπρα στον Alpha. Αν και ειλικρινής φαντάζει αδιάβαστος στα διεθνικά ζητήματα κάτι που με ανησυχεί. Το αντίβαρο στην ανησυχία μου είναι πως τουλάχιστον για τα θέματα της εξωτερικής πολιτικής έχει καλή ομάδα από πίσω του.Ο Σαμαράς είναι πλέον σε δύσκολη θέση. Είναι ο πολιτικός που επισήμως θα πρέπει να ρίξει την πρώτη χούφτα χώμα στον τάφο του δικομματισμού. Δε δύναται να σταθεί πουθενά στα μάτια του κόσμου γιατί διέπραξε απάτη σε βάρος της χώρας όταν δεν τήρησε το προεκλογικό πρόγραμμα του 2012 (Ζάπεια). Δικαιολογίες περί "οι συνθήκες άλλαξανε μέχρι να αναλάβουμε" καταδεικνύουν ακόμα πιο φανερά τον εγκληματικό χαρακτήρα του κόμματός του το οποίο με μηδενική σοβαρότητα και με ελαφρά τη καρδία ανέλαβε την εξουσία δίχως να έχει προετοιμαστεί.Μου φαίνεται απίστευτο το πόσο αργά αντέδρασε ο ελληνικός λαός σε αυτό που μας κάνανε. Λες και περιμέναμε επί 5 χρόνια να δούμε μήπως και μας κάνανε πλάκα.
Μια ζωη αυτο δεν συμβαινει; Η αντιπολιτευση παντοτε θελει ντιμπειτ και πιο ελευθερη ροη, η κυβερνηση παντα λεει οχι. Απο το 2000 η ιδια ιστορια.
Σιγα μην δεχοτανε ! Οτι και αν ειναι οι Φαηλλοι, οι Χρυσανθοι και οι Τακηδες οι οποιοι τον περιστοιχιζουν,μονον βλακες δεν ειναι.Γνωριζουν το οτι να κατεβει ο Σαμαρας σε αληθινο debate ,ητοι σε ζωντανο - και μη στημενο - "πολιτικο διαλογο" οχι με τον Τσιπρα,αλλα ακομη και με τον Λεβεντη ,θα εκανε την "επελαση της ελαφρας ταξιαρχιας"στην Κριμαια να μοιαζει με περιπατο στο παρκο !Και κανεις απο αυτους δεν εχει ορεξη να του γραψουν ,απο τωρα ,στις εφημεριδες οτι " Into the valley of death rode....Antonis and his controllers" !