ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.11.2012 | 21:36

Τέρμα οι Ελληνίδες...

Εδώ και 3 χρόνια ζώ στο εξωτερικό και ξέκοψα απο τις ελλεεινίδες και βρήκα την υγειά μου. Τέρμα πια η μιζέρια, τα κεφτεδάκια της μάνας σας, η σκατοψυχία, η κακία, η κυτταρίτιδα στον κώλο, τα μικροαστικά κόμπλεξ που βασανίζουν εσάς και μας τα φορτώνετε στο κεφάλι. Ναι ναι ξέρω δεν είναι όλες έτσι αλλά είναι οι περισσότερες. Θεέ μου κάνε να μην ξαναδώ ελλεεινίδα ούτε ζωγραφιστή στη ζωή μου και θα ανάψω λαμπάδα 10 μέτρα. Τέρμα λέμεεεεε
31
 
 
 
 
σχόλια
Τι να κανεις ρε φιλε υπομονοι, ναι μπορω να πω εχουμε τα αρνητικα σαν μεσσογειακη ταμπεραμεντου χωρα, κομπλεξικες ποτε δεν βαζουν γλωσσα μεσα, δεν τσιλλαρουν με την εννοια εε ασε και να μιλησουμε και εμεις και το ποιο σπαστικο με της οχι μονο ελληνιδες αλλα και απο της νοτιο ευρωπαικες χωρες, ριχνωνται στους λεφταδες κυνηγανε τους φραγκατους με αυτους με τα ακριβα γερμανικα αμαξια η αμα εχει κανα κολοφτιαγμενο ραλλυ εεε και τα πουκαμισα και ειδικα στης μεγαλεις πολεις ισχυει αυτο το φαινομενο, τι να κανεις φιλε υπομονη και ολα κατι θα γινουν.
Καλοκαίρι, ήλιος, άμμος, θάλασσα, και ο Στάθης δουλεύει στη ταβέρνα του πατέρα του. Ο ίδιος είναι και τυχερός καθώς έχει καθώς το χόμπι του, είναι το καμάκι και φροντίζει να το εξασκεί όλο το 24ωρο. Φλερτάρει αποκλειστικά και μόνο τουρίστριες και όχι τις ντόπιες νησιωτοπούλες. Σύμφωνα με τον Στάθη, οι ντόπιες κοπέλες πρέπει να είναι φρόνιμες και να πηγαίνουν από νωρίς στο σπίτι. Την ίδια γνώμη έχει και για την αδελφή του, αλλά δεν ξέρει όμως τι του επιφυλάσσει η μοίρα.
Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΡΑΓΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ,ΕΛΠΙΖΩ ΟΧΙ,ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΝΑ ΣΟΥ....................
Εφαγε χ απ την Λιτσα ,αλλα πηγε στην Αμερικη και ταφτιαξε με την Παλτρου..Αγαπητε,μια και εισε στη χωρα που ο ψυχιατρος θεωρειται must και δικαιως,επισκεψου εναν παραυτα,διοτι εχεις μεγαλο θεμα κι ειναι κριμα,μεταναστης ανθρωπος..
Ισως οντως να πηγες στο εξωτερικο και να βρηκες τον ερωτα της ζωης σου.Σου ευχομαι τα καλυτερα αλλα θελω να αναρωτηθεις μηπως εδω στην Ελλαδα ησουν και εσυ Ελληναρας;;;Εχω την εντυπωση οτι μαλλον οταν πηγες στο εξωτερικο χαλαρωσες(δεν σε παιρνει να κανεις και αλλιως εκει που εισαι) και επαψες να θεωρεις οτι η γυναικες ειναι οικιακο σκευος οπως δηλαδη τις θεωρουσε ο παππους σου και ο πατερας που σε μεγαλωσαν;;;Θα σου πω ομως ενα μυστικο θα μπορουσες να χαλαρωσεις και στην Ελλαδα αν ηθελες θα ηταν λιγο ποιο δυσκολο...Καλα να περνας εμεις λεμε να κατσουμε εδω και να αλλαξουμε τις καταστασεις στην χωρα που μας γεννησε...
Κάτσε άλλα τόσα χρόνια και ξαναδιάβασε αυτά που έγραψες. Τα 3 είναι μόνο η αρχή. Όσον αφορά τις Ελληνίδες, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Μάλλον ήσουν κακότυχος... Ελπίζω να περνάς καλά εκεί που είσαι και να έχεις μεγάλη επιτυχία με τις γυναίκες.
Εντάξει, καταλάβαμε: έφυγες για Αμερική, αναπολείς τα χρόνια της Ελλάδας και πικραίνεσαι που δεν βρήκες μία να σε αγαπήσει και την αγαπήσεις. Το ρίχνεις σε βλακείες: κυτταρίτιδες και λοιπά, για να μην παραδεχτείς και τα δικά σου λάθη. Σε μία σχέση δεν φταίει μόνο ο ένας, φταίνε και οι δύο. Ίσως πάλι ήσουν άτολμος να εκδηλώσεις την αγάπη σου για εκείνη τη μία και μόνη, ίσως όμως και εκείνη να υπήρξε δειλή για να σου πει πόσο σε αγαπάει. Έχεις δίκιο για αυτό, όχι όμως για τις άλλες σαχλαμάρες που γράφεις για ελεεινίδες, κεφτέδες και κυτταρίτιδα. Εσένα υποβιβάζουν, όχι εμάς τις γυναίκες. Φίλε, αν την σκέφτεσαι ακόμα, διεκδίκησέ την! Η ζωή είναι λίγη, κάν'το!!Δεν παίζει σημασία η απόσταση αν μπορείς να το κάνεις, ίσως να σε περιμένει.
Το μονο που παρατηρω ειναι οτι εκεινοι που επεσαν με τα μουτρα πανω του να τον κραξουν φαινεται οτι ειναι εκεινοι που εχουν το μεγαλυτερο κομπλεξ και απλα βρηκαν αφορμη να βγαλουν το μενος τους.ειναι απλο.και Α!βαριεμαι να βαλω τονους.το θελω "άτονο" το κειμενακι μου.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ