ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Συνελήφθη ο ανεγκέφαλος οπαδός που πέταξε την μπανάνα στον Άλβες

Συνελήφθη ο ανεγκέφαλος οπαδός που πέταξε την μπανάνα στον Άλβες Facebook Twitter
1

Η Ισπανική αστυνομία συνέλαβε τον οπαδό της Βιγιαρεάλ που πέταξε την περασμένη Κυριακή μια μπανάνα στον βραζιλιάνο αμυντικό της Μπαρτσελόνα Ντάνι Άλβες.

Η κίνηση του αμυντικού της Μπαρτσελόνα, Ντάνι Άλβες, να μαζέψει και να φάει την μπανάνα που του πέταξαν οπαδοί της αντίπαλης ομάδας έχει επαινεθεί ως ένα χαστούκι στη ρατσιστική ύβρι που ταυτίζει υπογείως τους μαύρους ποδοσφαιριστές με μαϊμούδες. Η ψύχραιμη αντίδρασή του ενέπνευσε μια νέα αντιρατσιστική καμπάνια στα social media υπό το hashtag #WeAreAllMonkeys, με πολλούς γνωστούς ποδοσφαιριστές από διάφορες ομάδες να συμμετέχουν, φωτογραφιζόμενοι με μπανάνες.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ισπανικής αστυνομίας, στον συλληφθέντα οπαδό απαγγέλθηκαν κατηγορίες για παραβίαση θεμελιωδών δικαιωμάτων και πολιτικών ελευθεριών, στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος και θα περιμένει να οριστεί δικάσιμος.

1

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: «Όλα ξεκίνησαν από έναν έντονο πόνο στο αριστερό μου πόδι»

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: «Όλα ξεκίνησαν από έναν έντονο πόνο στο αριστερό μου πόδι»

Ο παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας δεν σταμάτησε ποτέ να αγωνίζεται και τώρα ετοιμάζεται για τον πιο κρίσιμο αγώνα του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

σχόλια

1 σχόλια