Απεργία την Πρωτομαγιά

H Μελβούρνη δηλώνει "έτοιμη" να πάρει τους Ολυμπιακούς από το Ρίο

H Μελβούρνη δηλώνει "έτοιμη" να πάρει τους Ολυμπιακούς από το Ρίο Facebook Twitter
4

Ο δήμαρχος της Μελβούρνης Ρόμπερτ Ντόλι είπε ότι πρέπει να τεθεί σε εφαρμογή ένα "Σχέδιο Β", το οποίο θα επιτρέπει στην πόλη της Αυστραλίας, που διαθέτει την απαραίτητη υποδομή, να αναλάβει σε σύντομο χρονικό διάστημα μεγάλες διοργανώσεις.

Είχαν προηγηθεί δηλώσεις του -επίσης Αυστραλού- αντιπροέδρου της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής Τζον Κόουτς ο οποίος χαρακτήρισε την προετοιμασία των Βραζιλιάνων για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016, ως τη χειρότερη που έχει δει ποτέ.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, προβλήματα υπήρχαν και στην Αθήνα αλλά "σε συνεργασία με την Αθήνα και τον δήμο ξεπεράστηκαν. Στη Βραζιλία τρεις διαφορετικές αρχές έχουν αρμοδιότητες και δεν βρίσκουμε άκρη".

Ο δήμαρχος της Μελβούρνης έβαλε μάλιστα στο παιχνίδι και το μουντιάλ του Κατάρ που έχει προγραμματιστεί για το καλοκαίρι του 2018. "Αν το Ρίο δεν είναι έτοιμο, η Μελβούρνη είναι. Μπορούμε να αναλάβουμε ακόμα και το Μουντιάλ που έχει ανατεθεί στο Κατάρ" είπε ο Ρόμπερτ Ντόιλ.

Την "ετοιμότητά" της να αναλάβει τους Ολυμπιακούς Αγώνες είχε διατρανώσει και πάλι η Μελβούρνη το 2004.

4

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

4 σχόλια