Και ο Μπατίστα με τον Σπηλιωτόπουλο

Και ο Μπατίστα με τον Σπηλιωτόπουλο Facebook Twitter
5

Τους υποψηφίους του συνδυασμού του  "Αθήνα Μπορείς" παρουσίασε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, με το 80% να είναι υποψήφιοι για πρώτη φορά και με μέσο ορο ηλικίας τα 45 χρόνια. Το 1/3 είναι γυναίκες και 41 υποψήφιοι είναι κάτω των 40 ετών.

Εκτός του Κριστόφ Βαζέχα, η συμμετοχή του οποίου είχε ανακοινωθεί εδώ και μερικές ημέρες, νέα ονόματα είναι η προερχόμενη από το ΠΑΣΟΚ αναπληρώτρια καθηγήτρια της ιατρικής Αθηνών Βασιλική Γεννηματά, ο πρώην μπασκετμπολίστας του ΠΑΟ Γιώργος Καλαϊτζής αλλά και ο Ντανιέλ Μπατίστα, διεθνής ποδοσφαιριστής που έγινε γνωστός με τη φανέλα της ΑΕΚ. Γνωστή εδώ και ημέρες είναι και η συμμετοχή του Θάνου Πλεύρη.

Ως προς την επαγγελματική τους ιδιότητα οι περισσότεροι υποψήφιοι είναι έμποροι, επιχειρηματίες και ελεύθεροι επαγγελματίες.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η ελληνική εργατική τάξη βρίσκεται σε μια διαρκή διαδικασία αναγέννησης»

LiFO politics / «Η ελληνική εργατική τάξη βρίσκεται σε μια διαρκή διαδικασία αναγέννησης»

Η Βασιλική Σιούτη συνομιλεί με τον ιστορικό και υποψήφιο ευρωβουλευτή της Νέας Αριστεράς, Κωστή Καρπόζηλο, για τη γέννηση του ελληνικού εργατικού κινήματος και τους πρωτεργάτες του.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Φλωρίδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ παραπλανά τον κόσμο- Ο Ποινικός Κώδικας που ψήφισε η ΝΔ αρζίσει από αύριο

Πολιτική / Φλωρίδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ παραπλανά τον κόσμο- Ο Ποινικός Κώδικας που ψήφισε η ΝΔ αρχίζει από αύριο

Ο Γιώργος Φλωρίδης έκανε ειδική αναφορά στο τι ίσχυε με τον Κώδικα του 2019 επί της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και τι θα ισχύσει από αύριο, οπότε θα εφαρμοστεί ο Κώδικας που ψηφίστηκε προ διμήνου από την κυβέρνηση της ΝΔ
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια