Άγρια σκυλιά σκότωσαν δίχρονο αγοράκι σε ζωολογικό κήπο

Άγρια σκυλιά σκότωσαν δίχρονο αγοράκι σε ζωολογικό κήπο Facebook Twitter
4

Η προσπάθεια μιας μητέρας να δείξει στο δίχρονο αγοράκι της τα άγρια αφρικανικά σκυλιά (Lycaon pictus) που εκτίθονταν στο ζωολογικό κήπο του Πίτσμπουργκ είχε τραγικό αποτέλεσμα.

Όπως ανέφερε η αστυνομία στο Associated Press, το παιδί έπεσε μέσα στο χώρο όπου βρισκόταν η αγέλη και στη συνέχεια τα άγρια ζώα του επιτέθηκαν μέχρι θανάτου, μπροστά στα μάτια της σοκαρισμένης μητέρας και των παρευρισκομένων.

O αστυνομικός Kevin Kraus,  δήλωσε ότι η επίθεση έγινε περίπου στις 11:45 π.μ. χθες Κυριακή. Η μητέρα σήκωσε το αγοράκι και το τοποθέτησε πάνω σε ένα «προστατευτικό» κιγκλίδωμα, αλλά η πτώση του ήταν σχεδόν άμεση, με αποτέλεσμα να του επιτεθούν έντεκα σκύλοι.

Σημειώνεται ότι δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί αν το άτυχο παιδί απεβίωσε από την πτώση ή από την επίθεση, τόνισε η Barbara Baker, πρόεδρος του ζωολογικού κήπου.

Μετά το τραγικό περιστατικό το μέρος έκλεισε και δεν υπάρχουν ενδείξεις αν πρόκειται να ξανανοίξει.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

Διεθνή / Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

«Το Ηνωμένο Βασίλειο συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της διεθνούς απόκρισης στις επικίνδυνες επιθέσεις των υποστηριζόμενων από το Ιράν Χούτι», τόνισε ο Βρετανός υπουργός Άμυνας
NEWSROOM
Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Διεθνή / Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Ορισμένοι κάτοικοι της Βενετίας λένε ότι η χρέωση 5 ευρώ που αποσκοπεί στον περιορισμό του αριθμού των τουριστών αντιβαίνει στην αρχή της ελεύθερης κυκλοφορίας
NEWSROOM
Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

4 σχόλια
Bλακίες! Από την στιγμή που ήξερε η μάνα ότι τα σκυλιά αυτά δεν είναι κατοικίδια, γιαυτό και άλλωστε είναι σε ζωολογικό κήπο και όχι σε σπίτια, δεν έπρεπε καν να σκεφτεί να βάλει το πιτσιρίκι στο κάγκελο! Είτε πέθανε από την πτώση είτε από την επίθεση των άγριων σκυλιών, που στην τελική αυτή είναι φύση τους, είναι σφάλμα της ανευθυνότητας της μάνας. Είναι σαν να λέει η μάνα " Αχ δες τι καλό το παγόνι θες να το χαϊδέψεις?" Άμα δεν γουστάρει το παγόνι θα σου βγάλει το μάτι ρε φίλε! Τέλος!
Απιστευτα τραγικο, τι το ηθελε και αυτη να το κανει ειλικρινα δηλαδη..."Σημειώνεται ότι δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί αν το άτυχο παιδί απεβίωσε από την πτώση ή από την επίθεση"Θα αλλαξει κατι αν διευκρινηστει αυτο; Ωρες ωρες κολλαμε στο κλαδι και χανουμε το δασος...
Πόσες φορές πρέπει να συμβεί κάτι ανάλογο για να μάθουν κάποιοι γονείς ότι υπάρχει λόγος που βρίσκονται εκεί τα κιγκλιδώματα και οι πινακίδες που προειδιποιούν να μην σκαρφαλώνεις σε αυτά;