Βρετανία: Σε λειτουργία γραμμή βοήθειας για όσους έχουν απαχθεί από εξωγήινους

Βρετανία: Σε λειτουργία γραμμή βοήθειας για όσους έχουν απαχθεί από εξωγήινους Facebook Twitter
6

Γραμμή βοήθειας για τους ανθρώπους που πιστεύουν ότι απήχθησαν από εξωγήινους ιδρύθηκε στη Βρετανία.

Στόχος της γραμμής, είναι, σύμφωνα με την επικεφαλής της προσπάθειας Τζοάν Σάμερσκέιλς, να μπορούν να πουν οι άνθρωποι τις σχετικές ιστορίες τους χωρίς να φοβούνται ότι ο κόσμος θα γελάσει εις βάρος τους.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Mirror, η ομάδα ονομάζεται «The Anomalous Mind Management, Abductee, Contactee Helpline» και δίνει την ευκαιρία να ανοιχτούν σε αυτή και άνθρωποι που απλά πιστεύουν ότι ήρθαν σε επαφή με εξωγήινους.

Προγραμματίζεται και εκδήλωση στο Σάσεξ για ανταλλαγή εμπειριών.

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

G20 ΡΩΣΙΑ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ

Διεθνή / Σύνοδος G20: Τέλος η «οικογενειακή φωτογραφία» εξαιτίας παρουσίας του Ρώσου ΥΠΕΞ, Σεργκέι Λαβρόφ

Ο Μάρκο Ρούμπιο ακύρωσε την καθιερωμένη αναμνηστική φωτογραφία στη σύνοδο των υπουργών Εξωτερικών, μετά την απειλή αρκετών χωρών για μποϊκοτάρισμα της διαδικασίας
THE LIFO TEAM

σχόλια

6 σχόλια
"...να μπορούν να πουν οι άνθρωποι τις σχετικές ιστορίες τους χωρίς να φοβούνται ότι ο κόσμος θα γελάσει εις βάρος τους."Ναι καλά, σίγουρα θα βάζουν ανοιχτή ακρόαση με σίγαση μικροφώνου και θα ρίχνουν το γέλιο της ζωής τους όλοι εκεί μέσα. Θα βγάζουν και selfie μετά για να το θυμούνται.