Αργεντινή: Eίχαν την κόρη τους κλεισμένη 9 χρόνια στο γκαράζ

Αργεντινή: Eίχαν την κόρη τους κλεισμένη 9 χρόνια στο γκαράζ Facebook Twitter
5

Μια σοκαριστική υπόθεση αποκαλύφθηκε στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής, όπου οι θετοί γονείς ενός κοριτσιού το είχαν κλεισμένο επί 9 χρόνια στο γκαράζ δίνοντάς του μόνο ψωμί και νερό και χτυπώντας το όταν επιχειρούσε να φάει το φαί του σκύλου.

Το κορίτσι, 15 ετών σήμερα,  που ζύγιζε μόλις 20 κιλά, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ το ζευγάρι συνελήφθη.

Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της Αργεντινής οι θετοί γονείς όταν οπαδοί της θρησκευτικής αίρεσης «Αγιος Θάνατος», οι ρίζες της οποίας είναι παγανιστικές.  

Το κορίτσι είχε δοθεί για υιοθεσία από τους πολύτεκνους γονείς του το 2001, λόγω της οικονομικής κρίσης.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΕΝΤΡΟΣΠΙΤΑ ΠΙΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Διεθνή / «Νιώθεις σαν σε παραμύθι»: 10 από τα πιο εντυπωσιακά δεντρόσπιτα στον κόσμο

Χτισμένα ανάμεσα στα κλαδιά ενός δέντρου, τα δεντρόσπιτα συνδυάζουν την αρχιτεκτονική με το φυσικό περιβάλλον, δημιουργώντας έναν χώρο που μοιάζει να αιωρείται ανάμεσα στη γη και τον ουρανό
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια