Σφαγή σε φοιτητικό πάρτι στον Καναδά

Σφαγή σε φοιτητικό πάρτι στον Καναδά Facebook Twitter
1

Τραγωδία σε φοιτητικό πάρτι στο Κάλγκαρι του Καναδά, όπου νεαρός έβγαλε μαχαίρι και άρχισε να μαχαιρώνει τους συμμετέχοντες με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους πέντε άτομα.

Το πάρτι για τη λήξη των μαθημάτων στο Πανεπιστήμιο του Κάλγκαρι ήταν σε εξέλιξη σε σπίτι μαθητή όταν ο 22χρονος Matthew Douglas de Grood άρπαξε ξαφνικά ένα μεγάλο μαχαίρι και άρχισε να μαχαιρώνει άλλους προσκεκλημένους.


Τα πέντε θύματα είναι μεταξύ 22 και 27 ετών.

Η αστυνομία κάνει λόγο για τη χειρότερη μαζική δολοφονία και για τρομακτικές σκηνές ενώ για τον δράστη που συνελήφθη ανέφερε ότι είχε φέρει μαζί του και όπλο αλλά χρησιμοποιησε το μαχαίρι.

Σύμφωνα με τις αρχές, ο δράστης που είναι γιος αστυνομικού, δεν είχε πιει, ούτε είχε κάνει χρήση ναρκωτικών.

Τα media του Καναδά αλλά και φίλοι τους αναγνώρισαν δύο από τα θύματα. Πρόκειται για τους Zackariah Rathwell και  Josh Hunter, μέλη του συγκροτήματος Zackariah & The Prophets.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ ΙΣΡΑΗΛ ΤΡΑΜΠ ΒΑΝΣ

Διεθνή / Επίθεση Βανς κατά Ισραηλινών υπουργών: «Ο Τραμπ είναι ο μόνος σύμμαχος που σας έχει απομείνει»

Ο Βανς έστρεψε τα πυρά του ιδιαίτερα εναντίον του Ιταμάρ Μπεν Γκβιρ και του Μπεζαλέλ Σμότριτς, δύο από τις πιο ισχυρές προσωπικότητες της ακροδεξιάς πτέρυγας της κυβέρνησης Νετανιάχου
THE LIFO TEAM
ΓΑΛΛΙΑ ΜΑΚΡΟΝ ΚΑΥΣΩΝΑΣ ΙΣΠΑΝΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Διεθνή / Ο Μακρόν προειδοποιεί για «δύσκολες ημέρες» καθώς νέο κύμα καύσωνα πλήττει τη δυτική Ευρώπη

Θερμοκρασίες άνω των 40 βαθμών αναμένονται σε Γαλλία και Ισπανία, ενώ εκατομμύρια πολίτες ζουν σε περιοχές που έχουν τεθεί σε καθεστώς προειδοποίησης για ακραία ζέστη
THE LIFO TEAM
ΒΕΝΕΤΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΥΠΕΡΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Διεθνή / Η Βενετία εξετάζει τουριστικό τέλος εισόδου έως 50 ευρώ για να περιορίσει τον υπερτουρισμό

Το μέτρο θα αφορά όσους επισκέπτονται την πόλη αυθημερόν, ενώ ακόμη και όσοι διανυκτερεύουν θα υποχρεούνται να δηλώσουν την παρουσία τους σε ηλεκτρονική πλατφόρμα
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ ΜΑΣΤΙΓΩΜΑ ΧΙΤΖΑΜΠ

Διεθνή / Ιράν: «Μια σκληρή υπενθύμιση, αλλά και υπερηφάνεια» η υπόθεση της Παραστού που καταδικάστηκε σε 74 μαστιγώματα

Καλλιτέχνες και φορείς αντιδρούν στην καταδίκη της 29χρονης επειδή τραγούδησε χωρίς χιτζάμπ στο YouTube - «Η ανοχή απέναντι σε ένα καθεστώς που μαστιγώνει γυναίκες για τη φωνή τους, απλώς το ενθαρρύνει να συνεχίσει στον ίδιο τυραννικό δρόμο»
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια