Ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος υποψήφιος ευρωβουλευτής

Ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος υποψήφιος ευρωβουλευτής Facebook Twitter
12

Το κόμμα του Βύρωνα Πολύδωρα ανακοίνωσε σήμερα τους υποψήφιους του με τους οποίους θα συμμετάσχει στις ευρωεκλογές της 25ης Μαΐου.

Ανάμεσα στα ονόματα ξεχωρίζει αυτό του γνωστού λαϊκού τραγουδιστή Μάκη Χριστοδουλόπουλου, ερμηνευτή δημοφιλών τραγουδιών, όπως το "Προσκλητήριο", "Τα στέφανα", "Χαμένο κορμί" κτλ.

Μία ημέρα νωρίτερα, τη συνεργασία τους εν όψει των ευρωεκλογών του Μαΐου ανακοίνωσαν σε κοινή συνέντευξη Τύπου, ο Βύρων Πολύδωρας και ο πρώην περιφερειάρχης Θεσσαλονίκης και επικεφαλής του επίσης νεοσύστατου κόμματος «ΠΑΤΡΙΔΑ» Παναγιώτης Ψωμιάδης, παρουσία μάλιστα των Χρήστου Ζώη και Νίκου Νικολόπουλου.

12

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΡΙΣΗ

Πολιτική / Μητσοτάκης για ενεργειακή κρίση: «Καμία χώρα δεν είναι Γαλατικό Χωριό μακριά από την παγκόσμια καταιγίδα»

«Αυτός ο χειμώνας θα είναι δύσκολος, κάθε ένταση και χτύπημα σε Ορμούζ και Ουκρανία δημιουργούν μια μεγάλη αναταραχή και ένα σπιράλ αυξήσεων σε πετρέλαιο, φυσικό αέριο, διεθνή πληθωρισμό και υψηλό κόστος ζωής» τόνισε ο πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ

Πολιτική / Αλέξης Τσίπρας: «Δεν είναι αντίπαλός μου ο Ανδρουλάκης, αλλά ο Μητσοτάκης»

«Σέβομαι το ΠΑΣΟΚ, όπως σέβομαι και το ΚΚΕ, όπως σέβομαι και τον ΣΥΡΙΖΑ που θέλει να διατηρήσει την παρουσία του. Δεν επιτέθηκα εγώ να τους ξεκληρίσω, να τους διαλύσω» ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας
THE LIFO TEAM
ΚΙΜΠΕΡΛΙ ΓΚΙΛΦΟΙΛ ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΥΡΩΠΗ

Πολιτική / Απάντηση Γκίλφοϊλ στη Wall Street Journal: «Τα ταξίδια της στην Ευρώπη έγιναν με οδηγίες του Στέιτ Ντιπάρτμεντ»

Οι νομικοί της εκπρόσωποι χαρακτήρισαν «παραπλανητικές τις αναφορές της Wall Street Journal» - «Ο Έρικ Ντίτερς οφείλει στην πρέσβειρα Κίμπερλι Γκίλφοϊλ περίπου 150.000 δολάρια» αναφέρουν στην ίδια δήλωσή τους
THE LIFO TEAM

σχόλια

8 σχόλια
Γελάτε; Σίγουρα.Ομως ξέρετε ποιός φταίει;Αυτός που ανέχεται να προσαρμόζεται και να βολεύεται με το «όλο και πιό κάτω». Αυτός που μπορεί να βλέπει πρόγραμμα ελληνικής τηλεόρασης (δε βαριέσαι, παίζει και καμμιά ταινία) κυρίως γιατί του μοιάζει.Τα ίδια ισχύουν και γιά τον λαζόπουλο, τα ίδια ισχύουν και γιά τους πολιτευάμενους με τον «κυρ γιάννη» αλλά και με οποιονδήποτε άλλον.Προσαρμογή αντί γιά αξοπρέπεια. Το καμάρι της μαμάς, και «καλή επιτυχία γιέ μου υποψήφιε».Οξω π...τη. ΟΞΩ.
Ζω για να δω Μάκη στην Ευρωβουλή να αγορεύει στο βήμα με λαμέ κοστούμι, πίσω Ζαγοράκη να παίρνει θέση στο έδρανο με τάκλιν και παραπέρα Λαζόπουλο ντυμένο χήρα Μήτσι να φωνάζει για τα μνημόνια.Κανονικά όλοι αυτοί έπρεπε να πάνε στις Βρυξέλες στην καρότσα ντάτσουν, και να οδηγεί ο Γιώργος Μάγκας με συνοδηγό το κλαρίνο του