Έγκυος με λάθος δίδυμα

Έγκυος με λάθος δίδυμα Facebook Twitter
3

Τα δίδυμα ενός άλλου ζευγαριού κυοφορεί από λάθος γυναίκα στη Ρώμη που κατέφυγε μαζί με τον σύζυγό της σε κλινική γονιμοποίησης προκειμένου να μείνει έγκυος.

Το ζευγάρι ενημερώθηκε πριν από ένα περίπου μήνα από την κλινική Sandro Pertini ότι κατά λάθος, λόγω του ότι το επώνυμο του έμοιαζε με ενός άλλου ζευγαριού, εμφυτεύτηκαν στη μήτρα της γυναίκας τα δίδυμα των άλλων.

Η γυναίκα, ψυχολόγος στο επάγγελμα που είναι ήδη στους 4,5 μήνες κύησης και ο σύζυγός της αποφάσισαν ότι η εγκυμοσύνη πρέπει να συνεχιστεί, ανεξάρτητα από το ψυχολογικό κόστος.  

Ο δικηγόρος τους λέει ότι προσελήφθη από το ζευγάρι για να αναλάβει το νομικό μέρος, αλλά τώρα που η υπόθεση έγινε γνωστή, τόσο η γυναίκα, όσο και ο άνδρας είναι σε κατάσταση σοκ. «Η θλίψη τους και η προστασία της ιδιωτικής ζωής τους πρέπει να γίνει σεβαστή», λέει.

Πάντως, παρότι το νοσοκομείο λέει ότι το λάθος έγινε λόγω των παρόμοιων επωνύμων, το πιθανότερο είναι να μπερδεύτηκαν οι δοκιμαστικοί σωλήνες  στο στάδιο της εμφύτευσης, στη διαδικασία υποβοηθούμενης αναπαραγωγής.

Ο γενικός διευθυντής της υγειονομικής αρχής της Ρώμης, διέταξε αμέσως έρευνα για να διαπιστώσει πώς συνέβη το συγκλονιστικό μπέρδεμα.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γάζα: «Δεν θα κάνουμε ευκολότερη τη ζωή τους» - Το Ισραήλ απαντά για τις συνθήκες σίτισης των Παλαιστίνιων κρατουμένων

Διεθνή / Γάζα: «Δεν θα κάνουμε ευκολότερη τη ζωή τους» - Το Ισραήλ για τις συνθήκες διαβίωσης των Παλαιστίνιων κρατουμένων

Το Ανώτατο Δικαστήριο έκρινε ότι οι ισραηλινές φυλακές δεν παρέχουν στους κρατούμενους τροφή που να καλύπτει τις ελάχιστες απαιτήσεις του νόμου για ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης και διέταξε τη βελτίωσή τους
LIFO NEWSROOM
Δημοσκόπηση - ανατροπή στις ΗΠΑ: Οι Δημοκρατικοί αγαπούν τον σοσιαλισμό και απορρίπτουν τον καπιταλισμό

Διεθνή / Δημοσκόπηση - ανατροπή στις ΗΠΑ: Οι Δημοκρατικοί αγαπούν τον σοσιαλισμό και απορρίπτουν τον καπιταλισμό

Νέα δημοσκόπηση αποκαλύπτει ότι η πλειοψηφία των Δημοκρατικών στις ΗΠΑ προτιμούν τον σοσιαλισμό έναντι του καπιταλισμού – Τι σημαίνει αυτό για το μέλλον του κόμματος;
LIFO NEWSROOM
Βασανιστήρια, σκλάβοι και τεράστια κέρδη: Τα σκοτεινά μυστικά πίσω από τα κέντρα απάτης της Μιανμάρ

Διεθνή / Βασανιστήρια, σκλάβοι και τεράστια κέρδη: Τα σκοτεινά μυστικά πίσω από τα κέντρα απάτης της Μιανμάρ

H αλήθεια πίσω από το ΚΚ Παρκ και άλλες παράνομες εγκαταστάσεις στη Μιανμάρ - Πώς οι εγκληματικές συμμορίες εκμεταλλεύονται τους σκλάβους για απάτες και τεράστια κέρδη
LIFO NEWSROOM
«Δεν με νοιάζει αν είναι έγκλημα πολέμου»: Ο Βανς υπερασπίζεται το φονικό drone strike στην Καραϊβική

Διεθνή / «Δεν με νοιάζει αν είναι έγκλημα πολέμου»: Ο Βανς υπερασπίζεται το φονικό drone strike στην Καραϊβική

Σχολιάζοντας κατά πόσο η αμερικανική επιχείρηση στην Καραϊβική, όπου drone κατέστρεψε ταχύπλοο, σκοτώνοντας έντεκα Βενεζουελάνους, συνιστά έγκλημα πολέμου, ο Βανς απάντησε «Δεν με νοιάζει πώς το αποκαλείτε» «I don’t give a sh*t what you call it»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Εντάξει, αυτό ακριβώς είχε συμβεί και στην Τόλμη και Γοητεία, όταν η Μπρουκ κυοφόρησε το γονιμοποιημένο ωάριο της Τέιλορ η η Τέιλορ της Μπρουκ ή κάτι τέτοιο! Να μπαμπά είχα δίκιο που σου'λεγα πως είναι πολύ μπροστά!