Τιμωρία σε ρατσιστή με ταμπέλα «είμαι νταής»

Τιμωρία σε ρατσιστή με ταμπέλα «είμαι νταής» Facebook Twitter
4

 

Τιμωρία σε ρατσιστή με ταμπέλα «είμαι νταής» Facebook Twitter

Πρωτότυπη ποινή επέβαλλε δικαστήριο στο Οχάιο στον 62χρονο Έντμοντ Αβίβ ο οποίος καταδικάστηκε για την επί 15 χρόνια παρενόχληση ενός γείτονά του και των ανάπηρων παιδιών του.

Ο δικαστής τον υποχρέωσε να καθίσει επί 5 ώρες σε μια γωνιά του δρόμου κρατώντας μια πινακίδα που έγραφε «είμαι νταής».

 «Είμαι ένας νταής! Πειράζω παιδιά με ειδικές ανάγκες και δεν σέβομαι αυτούς που είναι διαφορετικοί από εμένα. Οι πράξεις μου δεν αντικατοπτρίζουν τον σεβασμό για την διαφορετικότητα της κοινότητας στην οποία ζω» έγραψε η ταμπέλα.

Η Σάντρα Πρα, γειτόνισσα του 62χρονου έχει δύο υιοθετημένα παιδιά με αναπτυξιακές διαταραχές, εγκεφαλική παράλυση και επιληψία, ενώ ο άνδρας της πάσχει από άνοια και ο γιος της είναι παράλυτος.

Όπως είπε στο δικαστήριο ο Αβίβ αντιμετώπιζε την οικογένεια με ρατσισιτκό τρόπο, την έφτυνε και έριχνε σκυλίσια περιττώματα στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου του γιου της.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βλαντιμίρ Πούτιν: Η φερόμενη ως κόρη του μιλά για τον πόλεμο στην Ουκρανία - «Λυπάμαι, δεν είμαι υπεύθυνη»

Διεθνή / Βλαντιμίρ Πούτιν: Η φερόμενη ως κόρη του μιλά για τον πόλεμο στην Ουκρανία - «Λυπάμαι, δεν είμαι υπεύθυνη»

Η 22χρονη εντοπίστηκε στο Παρίσι από Ουκρανό δημοσιογράφο, ο οποίος τη ρώτησε πώς αισθάνεται για τις πράξεις του Ρώσου προέδρου, ενώ την κάλεσε να επισκεφτεί το Κίεβο
LIFO NEWSROOM
Ιταλία: Νομοσχέδιο για τη σεξουαλική αγωγή ως «φραγμός» στη «woke ιδεολογία φύλου»

Διεθνή / Ιταλία: Νομοσχέδιο για τη σεξουαλική αγωγή ως «φραγμός» στη «woke ιδεολογία φύλου»

Ο υφυπουργός Παιδείας υπερασπίστηκε το νομοσχέδιο, ενώ κατηγόρησε την Αριστερά ότι θέλει «να φέρνει drag queens και πορνοστάρ στα σχολεία για να μιλούν για σεξουαλική ρευστότητα και παρένθετη μητρότητα»
LIFO NEWSROOM
Το Σαν Φρανσίσκο μηνύει 10 πολυεθνικές για  τα «εθιστικά» υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα

Διεθνή / Το Σαν Φρανσίσκο μηνύει 10 πολυεθνικές για  τα «εθιστικά» υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα

Η αγωγή ισχυρίζεται ότι οι εταιρείες γνώριζαν ότι τα προϊόντα τους ήταν «επικίνδυνα για κατανάλωση» και χρησιμοποιούσαν «παραπλανητικές τακτικές» για να τα προωθήσουν
LIFO NEWSROOM
New York Times: Προσφεύγουν κατά του Πενταγώνου για τους νέους περιορισμούς στον Τύπο

Διεθνή / New York Times: Προσφεύγουν κατά του Πενταγώνου για τους νέους περιορισμούς στον Τύπο

Πρόσφατα τέθηκαν σε ισχύ νέοι όροι διαπιστεύσεων που απαγορεύουν στους δημοσιογράφους να ζητούν πληροφορίες οι οποίες δεν έχουν εγκριθεί εκ των προτέρων από την πολιτική ηγεσία
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια