Ο Μπαλτάκος καρφώνει κι άλλους για επαφές με τη Χ.Α. και απειλεί να κάνει κόμμα

Ο Μπαλτάκος καρφώνει κι άλλους για επαφές με τη Χ.Α. και απειλεί να κάνει κόμμα Facebook Twitter
13

Ανοιχτό αφήνει το ενδεχόμενο ίδρυσης νέου κόμματος ο πρώην γενικός γραμματέας της κυβέρνησης Παναγιώτης Μπαλτάκος σε συνέντευξη του στη «RealNews», λέγοντας ότι αν μετά τις ευρωεκλογές συνεχιστεί η στροφή της Ν.Δ. προς το κέντρο, τότε θα τα σκεφτεί όλα.

«Αν μετά τις ευρωεκλογές συνεχίσει η στροφή της ΝΔ προς ένα κεντρώο κόμμα, που θα σημάνει και τον αποκλεισμό μου από μια τέτοια ΝΔ, τότε θα τα σκεφτώ όλα», απαντά στο ενδεχόμενο να ηγηθεί ενός νέου κόμματος με δεξιά και ακροδεξιά χαρακτηριστικά.

Υποστηρίζει ακόμη ότι τον πλησίασε κόμμα της δεξιάς για να είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής ενώ επανέλαβε ότι είναι Ν.Δ..

Για το video με τον Κασιδιάρη ανέφερε στην συνέντευξή του: «Οι χρυσαυγίτες είναι παγανιστές και ειδωλολάτρες. Μιλώντας μαζί τους έμαθα ότι άρχισαν να επισκέπτονται και να διανυκτερεύουν με τις ημέρες σε μοναστήρια και του Αγίου Όρους. Όχι βέβαια γιατί ξαφνικά ανακάλυψαν την ορθοδοξία αλλά για να ακυρώσουν τη δική μας στρατηγική ταύτισης με την Εκκλησία. Όταν το είπα στο Μαξίμου έμειναν άναυδοι».

Υπογράμμισε, δε, ότι: «Δεν είχα μόνο εγώ επαφή με την Χρυσή Αυγή. Ήταν και άλλοι. Ο καθένας είχε το ρόλο του».

13

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης στη Βουλή για την πρόταση Προανακριτικής: «Αθλιότητα εναντίον εκλεγμένου πρωθυπουργού»

Πολιτική / Μητσοτάκης στη Βουλή για την πρόταση Προανακριτικής: «Αθλιότητα εναντίον εκλεγμένου πρωθυπουργού»

Δεν θα μπορούσα να μην αντιδράσω σε μια χυδαία απόπειρα των τεσσάρων πιο μικρών κομμάτων της αντιπολίτευσης να μετατρέψουν ένα εθνικό δράμα σε απόπειρα πολιτικής σκευωρίας», είπε ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM
Γιατί επιχειρούν να επιστρέψουν στο προσκήνιο Σαμαράς και Τσίπρας

LiFO politics / Γιατί επιχειρούν να επιστρέψουν στο προσκήνιο Σαμαράς και Τσίπρας

Ο πολιτικός αναλυτής και διευθυντής ερευνών της Opinion Poll, Ζαχαρίας Ζούπης, συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για τα σενάρια δημιουργίας νέων κομμάτων από τους δύο πρώην πρωθυπουργούς.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Μητσοτάκης για απόφαση ΣτΕ για τα μη κρατικά ΑΕΙ: Τέλος στα ταμπού και στις ιδεοληψίες

Πολιτική / Μητσοτάκης για απόφαση ΣτΕ για τα μη κρατικά ΑΕΙ: Τέλος στα ταμπού και στις ιδεοληψίες

Την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας να κρίνει συνταγματικό τον νόμο για τη λειτουργία μη κρατικών πανεπιστημίων χαιρέτισε ο πρωθυπουργός, κάνοντας λόγο για "τέλος στις ιδεοληψίες" και "τολμηρό βήμα προς την πρόοδο"
LIFO NEWSROOM
Στη Βουλή ο Μητσοτάκης για τον νέο ΚΟΚ – Στο επίκεντρο η οδική ασφάλεια, τα πρόστιμα και τα νέα μέτρα

Πολιτική / Στη Βουλή ο Μητσοτάκης για τον νέο ΚΟΚ – Στο επίκεντρο η οδική ασφάλεια, τα πρόστιμα και τα νέα μέτρα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέστρεψε το βράδυ της Δευτέρας από τη Νίκαια της Γαλλίας, όπου συμμετείχε στην 3η Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για τους Ωκεανούς
LIFO NEWSROOM
NΔένδιας για ΑΟΖ με Ιταλία: «Mεγαλώσαμε την Ελλάδα»

Πολιτική / Δένδιας για ΑΟΖ με Ιταλία: «Mεγαλώσαμε την Ελλάδα»

«Μεγαλώσαμε την Ελλάδα, με μία Συμφωνία η οποία αποδεικνύει την προσήλωσή μας στο Διεθνές Δίκαιο και τη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS)» επισημαίνει ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας
LIFO NEWSROOM

σχόλια

6 σχόλια
Πωωωω.. Πόσο καιρό ήταν κάτω από τα ραντάρ τέτοιο γραφικό διαμάντι;Κάνε κόμμα αρχηγέ! Προβλέπω σκληρό ανταγωνισμό με Νικολόπουλο για το ποιος θα περάσει τις 1000 ψήφους.Βέβαια το χειρότερο ήταν ότι τέτοιοι γελοίοι άνθρωποι κατάφεραν να αποκτήσουν κυβερνητικές θέσειςγια το οποίο 100% υπεύθυνος είναι ο Σαμαράς.
" ...για να ακυρωσουν τη δικη μας στρατηγικη ταυτισης με την Εκκλησια". Ας ελπισουμε να καταλαβουν την αξια της δηλωσης αυτης ολοι οσοι ψηφιζουν ΝΔ "γιατι οι υπολοιποι ειναι ολοι αθεοι παιδακι μου", καθως επισης και οσοι εσπευσαν να τα βαλουν και με τις εικονες που διακοσμουν το γραφειο του Μπαλτακου ( λες και η Παναγια βγηκε ποτε να κανει δηλωσεις οτι στηριζει το θεαρεστο εργο της αγιας ημων κυβερνησης και των χριστιανοπουλων που την απαρτιζουν).
Eννοεί ότι δε θα είναι ικανοποιημένος, παρά μόνο αν κλειστούν όλοι οι gay σε μοναστήρια-φυλακές. Με την ανοχή της Πολιτείας, να βασανίζονται στα μπουντρούμια των "πειθαρχείων" μέσα στο καταπράσινο περιβάλλον, όπου (απ' έξω) δε θα ακούγεται τίποτα.
Μα καλα, εχουμε καλ λεμε: Χρυση Αυγη, ΑΝΕΛ, Λαος, Νεα Μερα (Πολυδωρας/Ζωης), Χριστιανοδημοκρατες Νικολοπουλου, κομμα Ψωμιαδη, ξεχασα κανεναν? Ποσο πια χωρο εχει αυτη η ακροδεξια και δεξια της δεξιας για νεα κομματα?
Γιατί όχι; Υπάρχουν πολλοί που πρεσβεύουν τέτοιες απόψεις , από οτι φαίνεται στην Ελλάδα. Προσωπικά δεν με ενοχλεί. Αστούς να εκδηλωθούν , να εκφρστούν . να φανούν οι ελλείψεις και τα προβλήματα. Τόσο καιρό καλυμμένοι τελικά κακό έκαναν.
Συμφωνω απολυτως. Ποτε δεν ειχα προβλημα με την εκκαθαριση της ΝΔ (του κομματος του, κατ-ονομα τουλαχιστον, ριζοσπαστικου φιλελευθερισμου) απο τα βαριδια της χουντο/λαικης δεξιας.