Τι να δείτε αν πάσχετε από σύνδρομο στέρησης True Detective

Τι να δείτε αν πάσχετε από σύνδρομο στέρησης True Detective Facebook Twitter
22

Orphan Black

Θα σας αρέσει αν είσαστε από αυτούς που α) πιστεύουν στις θεωρίες συνωμοσίας, β) τα έχουν λίγο μπερδεμένα στο μυαλό τους με τη βιολογία της Γ΄Λυκείου, γ) φοβούνται τις καινοτομίες και δ) πιστεύουν ότι οι επιστήμονες τα κάνουν όλα για τα φράγκα. Θα σας αρέσει όμως επίσης αν α) σας αρέσουν οι έξυπνες ατάκες, β) οι ανατροπές στο σενάριο, γ) η προσεγμένη φωτογραφία, δ) οι άνω του μετρίου ηθοποιοί και ε) οι ιστορίες στις οποίες δεν είναι εύκολο να εντοπιστεί ποιος είναι ο «κακός».

Είναι δύσκολο να πει κανείς οτιδήποτε για το Orphan Black χωρίς να προδώσει κάτι από το σενάριο. Δείτε το πρώτο επεισόδιο, και θα καταλάβετε αμέσως αν θα σας κερδίσει. Σε λίγο ξεκινάει η δεύτερη σεζόν.

The Killing

Τι να δείτε αν πάσχετε από σύνδρομο στέρησης True Detective Facebook Twitter

Το The Killing είναι η αμερικανική εκδοχή της δανέζικης σειράς Forbrydelse (που σημαίνει «το έγκλημα»). Η Δανία είναι γνωστή ως η μικροσκοπική χώρα που φέρνει εις πέρας στόχους που έχουν οι πολύ μεγάλες χώρες, και το ίδιο καταφέρνει στον τομέα της τηλεόρασης. Δεν είναι η μοναδική σειρά που έχει προσαρμοστεί για την Αμερική και δεν την έχω δει, είμαι σίγουρη ότι θα είναι πολύ καλή, αν όχι καλύτερη από το The Killing.

To The Killing είναι μια αστυνομική σειρά που έχει για φόντο το βροχερό μέχρι απελπισίας Seattle, με πρωταγωνίστρια μια ντετέκτιβ που παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον. Η πρώτη σεζόν ξεκίνησε πάρα πολύ δυνατά, αλλά άφησε πολλούς απογοητευμένους θεατές στο φινάλε, συνέχισε τη δεύτερη σεζόν και πάλι δυναμικά, για να ξανα -απογοητεύσει στο τέλος. Η σειρά έχει πεθάνει και έχει αναστηθεί αρκετές φορές από διάφορα κανάλια, αλλά αν σας αρέσουν οι ντετέκτιβ που έχουν τα δικά τους προβλήματα, θα σας αρέσει πολύ.

Eπίσης:

Top of the Lake

Τι να δείτε αν πάσχετε από σύνδρομο στέρησης True Detective Facebook Twitter

H Ελίζαμπεθ Μος του Mad Men πρωταγωνιστεί ως αστυνομικός που προσπαθεί να βρει τον δολοφόνο σε μια πολύ ενοχλητική, μαύρη υπόθεση.

Τhe Bridge

Τι να δείτε αν πάσχετε από σύνδρομο στέρησης True Detective Facebook Twitter

Ένα πτώμα μεταξύ του Ελ Πάσο και Juarez ανακατεύει δύο ντετέκτιβ δύο χωρών.

22

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λιάγκας για Παπαδάκη: «Τον είχα ρωτήσει γιατί είχε αδυνατίσει τόσο πολύ, μου είπε ότι του λείπει ένα ένζυμο»

TV & Media / Γιώργος Λιάγκας για Παπαδάκη: «Τον είχα ρωτήσει γιατί είχε αδυνατίσει τόσο πολύ, μου είπε ότι του λείπει ένα ένζυμο»

«Δεν ξέρω αν ήταν πραγματικά η στεναχώρια που οδήγησε σε ένα γρήγορο θάνατο λίγο μετά το τέλος της μεγάλης τηλεοπτικής του καριέρας» ανέφερε ο γνωστός δημοσιογράφος στην έναρξη της σημερινής του εκπομπής
THE LIFO TEAM
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ

TV & Media / Γιώργος Παπαδάκης: «Πολύ δύσκολη μέρα» - Οι παρουσιαστές του «Καλημέρα Ελλάδα» τον αποχαιρέτησαν

Ο Παναγιώτης Στάθης και η Άννα Λιβαθυνού, που φέτος έχουν αναλάβει την παρουσίαση του «Καλημέρα Ελλάδα» μετά τη δική του αποχώρηση, θέλησαν να πουν το δικό τους αντίο
THE LIFO TEAM
«Σκηνοθετικά πρόχειρη, δραματουργικά παιδαριώδης, ρητορικά καφενειακή»: Μια κριτική για τον «Καποδίστρια» που λογοκρίθηκε - Μικροπράγματα

TV & Media / «Σκηνοθετικά πρόχειρη, δραματουργικά παιδαριώδης, ρητορικά καφενειακή»: Μια κριτική για τον «Καποδίστρια» που λογοκρίθηκε - Μικροπράγματα

«Δεδομένου ότι πρόκειται για ταινία του Σμαραγδή, η ελληνική ανωτερότητα δε θα μπορούσε να μην τονίζεται με κάθε δυνατή -και καταγέλαστη- αφορμή»
THE LIFO TEAM