Πακιστάν: αθωώθηκε τελικά το μωρό 9 μηνών

Πακιστάν: αθωώθηκε τελικά το μωρό 9 μηνών Facebook Twitter
4

Αθώο κήρυξε το μωρό εννέα μηνών και την οικογένεια του δικαστής στο Πακιστάν, απαλλάσσοντας τους από την κατηγορία για απόπειρα φόνου αστυνομικού.

Το μωρό είχε εμπλακεί στην ιστορία χωρίς κανείς να ξέρει γιατί από έναν αστυνομικό, ο οποίος του είχε απαγγείλει κατηγορίες μετά από ένα περιστατικό όπου η οικογένειά του συγκρούστηκε με εργαζόμενους μιας εταιρείας αερίου που προσπαθούσαν να εισπράξουν ανεξόφλητους λογαριασμούς.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν όλη την οικογένεια, μαζί και το μωρό, το οποίο πέρασε κανονικά όλη τη διαδικασία των δακτυλικών αποτυπωμάτων κτλ κλαίγοντας.

Στο δικαστήριο το κρατούσε αγκαλιά ο παππούς του και έπινε γάλα κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας.

"Η αστυνομία είπε στο δικαστήριο πως το γεγονός ότι ο Μούσα κατονομάζεται στην υπόθεση της επίθεσης εναντίον αστυνομικών και αξιωματούχων της εταιρείας αερίου ήταν ένα ανθρώπινο σφάλμα και ο Μούσα δεν χρειάζεται", δήλωσε προς το Ρόιτερς ο συνήγορος της οικογένειας Ιρφάν Σαντίκ, όπως γράφει και η Ημερησία.

Αν και ο Μούσα απαλλάχθηκε, τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας θα δικαστούν κανονικά.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Τουρκία ανακοίνωσε τον θαλάσσιο χωροταξικό σχεδιασμό της – Αντέδρασε το ΥΠΕΞ

Διεθνή / Η Τουρκία ανακοίνωσε τον Θαλάσσιο Χωροταξικό Σχεδιασμό της – Αντέδρασε το ΥΠΕΞ

Η Τουρκία με την κόκκινη γραμμή στον χάρτη τέμνει το Αιγαίο στη μέση διεκδικώντας αντίστοιχη υφαλοκρηπίδα, ενώ αγνοεί το Δίκαιο της Θάλασσας και τα κυριαρχικά δικαιώματα των ελληνικών νησιών.
LIFO NEWSROOM
Σε κρίσιμο σημείο η συμμαχία AUKUS: Οι ΗΠΑ κάνουν πίσω για τα πυρηνοκίνητα υποβρύχια προς Αυστραλία

Διεθνή / Σε κρίσιμο σημείο η συμμαχία AUKUS: Οι ΗΠΑ κάνουν πίσω για τα πυρηνοκίνητα υποβρύχια προς Αυστραλία

Η συμφωνία AUKUS για μεταφορά πυρηνοκίνητων υποβρυχίων από ΗΠΑ προς Αυστραλία επανεξετάζεται από το Πεντάγωνο, με πολιτικές και στρατιωτικές εντάσεις να φουντώνουν
LIFO NEWSROOM
Ακυρώθηκαν οι πτήσεις προς Ισραήλ και Ιράν: Τι δικαιώματα έχουν οι επιβάτες -Τι καλύπτει η ταξιδιωτική ασφάλιση

Διεθνή / Ακυρώθηκαν οι πτήσεις προς Ισραήλ και Ιράν: Τι δικαιώματα έχουν οι επιβάτες -Τι καλύπτει η ταξιδιωτική ασφάλιση

Εκατοντάδες πτήσεις ματαιώθηκαν ή ανακατευθύνθηκαν μετά τις επιθέσεις μεταξύ Ισραήλ και Ιράν – Ποια είναι τα δικαιώματα αποζημίωσης, τι προβλέπεται για την ασφαλιστική κάλυψη και πώς οργανώνονται οι πτήσεις επαναπατρισμού
LIFO NEWSROOM
Γαλλία: Σε 4ετή φυλάκιση με αναστολή καταδικάσθηκε ο πρώην πρωθυπουργός Φρανσουά Φιγιόν

Διεθνή / Γαλλία: Σε 4ετή φυλάκιση με αναστολή καταδικάσθηκε ο πρώην πρωθυπουργός Φρανσουά Φιγιόν

Περίπου 8 χρόνια μετά τις αποκαλύψεις για την εικονική απασχόληση της συζύγου του που οδήγησαν στην καταδίκη του για υπεξαίρεση δημόσιου χρήματος - Το πρόστιμο που πρέπει να πληρώσει
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Κλασσικά... Οι εγκέφαλοι από τις σπείρες, αρχιμαφιόζοι και μεγαλοέμποροι καρτέλ πάντα κάτι θα γίνει και θα απαλλαχτούν των κατηγοριών... Από την Ελλάδα μέχρι το Πακιστάν η ίδια διαφθορά!! Αίσχος!!