Βγήκαν τα αποτελέσματα για το Ελληνικό Σήμα προϊόντων και υπηρεσιών

Βγήκαν τα αποτελέσματα για το Ελληνικό Σήμα προϊόντων και υπηρεσιών Facebook Twitter
15

Ολοκληρώθηκε χθες τη διαδικασία ανοιχτής ψηφοφορίας στο ίντερνετ για την επιλογή του "Ελληνικού Σήματος" που θα συνοδεύει εφεξής τα προϊόντα που παράγονται στην Ελλάδα και τις υπηρεσίες από ελληνικές εταιρείες.

Το σήμα ελληνικών προϊόντων και υπηρεσιών είναι μια πρωτοβουλία του υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας που στοχεύει στην προώθηση των τοπικών προϊόντων και την τοπική επιχειρηματικότητα μέσω της εδραίωσης της εμπιστοσύνης των καταναλωτών στα ελληνικά προϊόντα και η αποφυγή φαινομένων παραπλάνησης τους.

Η ψηφοφορία μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου Ανάπτυξης διήρκεσε 15 ημέρες και διεξήχθη χωρίς προβλήματα με τη συμμετοχή 14.426 χρηστών.

Μπορείτε να δείτε τα τρία πιο δημοφιλή σχέδια εδώ.

15

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM

σχόλια

7 σχόλια
Έτσι όπως το δεύτερο το μπαρμπαδάκι θυμίζει ελέφαντα... το γραφίστα τον λες κι ολίγον "εντός πραγματικότητας". Δεν έλεγαν τα κομματόσκυλα "(δε) θα γίνουμε Ινδία";
Ναι αυτό ψηφίσαμε 7228 άτομα. Αν δε σου αρέσει το γούστο μας, να μην το κοιτάς ή ας ψήφιζες κι εσύ. Μόνο να γκρινιάζετε ξέρετε ορισμένοι. Ένα μπράβο δεν ξέρετε να πείτε, έστω για την πρωτοβουλία!!! Άιντε πια έγιναν όλοι ειδήμονες στα πάντα.
Ηρέμησε PaulM. Το σχόλιο σου για ειδήμονες είναι περιττό- αν το υπουργείο ήθελε την γνώμη μόνο ειδημόνων δε θα έκανε δημόσια ψηφοφορία. Επίσης, εμένα που τουλάχιστον ψήφισα μου επιτρέπεις να μη μου αρέσει; Και μπορείς αυτή τη διαφωνία μου να μην την ταυτίζεις με απαξίωση της πρωτοβουλίας; Ευχαριστώ.
PaulM, δεν καταλαβαίνω την επίθεση και τον φανατισμό σου..Και τα 3 είναι απαίσια. Αυτό είναι σήμα για την eurovision και αν..Το καραβάκι ήταν καλοσχεδιασμένο αλλα δεν θύμιζε σε τίποτα την Ελλάδα και τέλος, το τελευταίο με τον κίονα ήταν πολύ καλή ιδέα αλλα πολύ κακοσχεδιασμένο και χοντροκομμένο. Ηρέμησε λίγο πάντως. Για το Ελληνικό σήμα προϊόντων ψήφισες δεν συμμετείχες κ σε δημοψήφισμα!
Μπράβο για ποιό λόγο; Επειδή στους τυφλούς ο μονόφθαλμος βασιλεύει; Σιγά το νέο!Και σιγά και την πρωτοβουλία. Είναι φανερό πως με τέτοιο τρόπο, άρτιο αποτέλεσμα δε θα έβγαινε.
Υπήρχαν καλύτερα.Δεν μου άρεσε και επομένως δεν το ψήφισα. Και όντως λίγη ηρεμία δεν θα έβλαπτε. Πολύ προσωπικά το πήρες. Α!Και ναι είμαι ειδήμονας στο συγκεκριμένο θέμα.
Κάτσε γιατί τώρα το είδα, τι έγινε παλικαράκι; Σου θίξαμε την ψήφο και τρελάθηκες; Ίσα ίσα σου έδωσα και συγχαρητήρια ως το καλύτερο χειρότερο από τα 3. Για χαλάρωσε, εισπνοές-εκπνοές. Και ναι, αν μπορώ θα το αποφεύγω.