Reality Decomposed

Reality Decomposed Facebook Twitter
2

Απόσπασμα από το grekamag.gr

Reality Decomposed Facebook Twitter

Αυτές οι σκάλες δεν οδηγούν σε ένα νέο σταθμό μετρό ή σε κάποιες δημόσιες τουαλέτες,· οδηγούν σε έναν χώρο απομόνωσης από την πόλη, που καταλήγει σε ένα τέμπλο αποσύνθεσης της ίδιας της πόλης.

Είχαμε αυτό το χώρο και κάναμε ένα χειροποίητο patchwork με pixel/καθρέφτες που αποσυνθέτει την πραγματικότητα, αποκαλύπτοντας μια λαμπερή και εντυπωσιακή εκδοχή της. Η αποσύνθεση και η διάλυση των πραγμάτων κάποιες φορές είναι ωραία. Εμείς δανειστήκαμε αυτό το χώρο και στη συνέχεια ο χώρος επιστράφηκε στους πραγματικούς χρήστες (άστεγοι, φιλότεχνοι, χρήστες, περίεργοι, κοπρολάγνοι, φίλοι κ.α. ). Ακόμα και τα κάγκελα που έχουν τοποθετηθεί ανεξάρτητα από το έργο, δεν εμποδίζουν την χρήση, είναι μια ακόμα αλληλεπίδραση. Το έργο εξελίσσεται και γερνάει, ανήκει σε όποιον το χρησιμοποιεί και ο χρήστης του αποτελεί κομμάτι του έργου.

 

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

________________________________

Magnify Image

 Ανακαλύψετε μια Ελλάδα που δεν έχετε ξαναδεί στο www.grekamag.gr

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

σχόλια

2 σχόλια
συγγνωμη περασα απο το συγκεκριμενο σημειο, σιγουρα δεν εχει την εγκαταλελειμμενη μορφη που ειχε, αλλα δεν το βρηκα σε καμια μα καμια περιπτωση "εργο τεχνης". Η πολη εχει αναγκη απο χρωμα, οχι απο γκρι επιφανειες και κρεμασμενα ασημι κιτς κουτακια. την επικροτω βεβαια ως κινηση και μακαρι να παρθουν παρομοιες πρωτοβουλιες και σε αλλες γωνιες της πολης.