Παρατείνουν την κράτηση Λαγού και Παππά

Παρατείνουν την κράτηση Λαγού και Παππά Facebook Twitter
5

Την παράταση της προσωρινής κράτησης των Παππά και Λαγού αποφάσισε με βούλευμα του το Συμβούλιο Εφετών.

Η δικαιοσύνη αποφάσισε ότι πρέπει να συνεχιστεί για ένα ακόμη εξάμηνο η κράτησή τους, καθώς λήγει το πρώτο εξάμηνο που βρίσκονται στη φυλακή.

Σύμφωνα με την απόφαση, δεν έχουν εκλείψει οι λόγοι για τους οποίους κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΥΣΤΙΑΝΟΥ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Πολιτική / Καρυστιανού: Κοινή ανακοίνωση 22 πρώην στελεχών του κόμματός της - «Γνωρίζουμε καλά γιατί αποχωρήσαμε»

Αυγερινός, Μουτσάτσου και άλλα 20 πρώην στελέχη του κόμματος «Ελπίδα για τη Δημοκρατία» ξεκαθαρίζουν τους λόγους αποχώρησής τους, έπειτα από δημόσιες δηλώσεις της κ. Καρυστιανού
THE LIFO TEAM
ΦΩΤΙΕΣ ΜΕΤΡΑ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Φωτιές: Τα μέτρα για τους πυρόπληκτους - Τι ισχύει για επιχειρήσεις και εργαζόμενους

Τα μέτρα συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν κατά τη διάρκεια διυπουργικής σύσκεψης - «Μιλάμε για μια μεγάλη περιβαλλοντική ζημιά, θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να υποστηρίξουμε τη φύση» δήλωσε ο πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM

σχόλια

4 σχόλια
Έ(u)λα, δεν το πιστεύω... πήραν τέτοια απόφαση; Μπράβο τους! Για το ειδικό τέλος των τελωνειακών που πληρώνουμε στο λογαριασμό της ΔΕΗ, για τις "ρυθμιζόμενες χρεώσεις" (!!!) που φτάνουν μέχρι και την αξία του ρεύματος, που έχουμε καταντήσει να πληρώνουμε περισσότερα σε "ρεύμα", απ' ότι ενοίκιο, για τις τσεκουριές σε μισθούς, συντάξεις, ταμεία, συμβάσεις εργασίας, φόρους, υγεία και γενικά όλο το κουστουμάκι που δεν μας πάει κιόλας, ποια απόφαση πήραν που να δικαιώνει το λαό ΚΑΙ να εφαρμόστηκε κιόλας; Είσαι στο νοσοκομείο για 6 μήνες κι άλλους 6 κατάκοιτος σπίτι και μόλις αρχίζεις να σηκώνεσαι, όχι να περπατάς, πας και καταθέτεις τα χαρτιά σου. Ό,τι απόφαση παρθεί θα λογίζεται από την ημερομηνία της αίτησης που κατέθεσες τα χαρτιά σου, άσχετα αν μέσα στα δικαιολογητικά υπάρχουν επίσημα χαρτιά που πιστοποιούν την έναρξη της αναπηρίας σου.Καθαρίστε τον τόπο από τα σκατά, όχι ΜΟΝΟ τις μύγες που τα περιτριγυρίζουν!Υ.Γ.: Ό,τι σπέρνεις, θερίζεις!
Ο Γενικός Γραμματέας της κυβερνήσεως ομολογεί πως εκλεγμένοι βουλευτές πήγαν στην φυλακή...με εντολές της κυβέρνησης!Watergate στο δεκαπλάσιο! Ακόμα και στην Ζιμπάμπουε, μια τέτοια αποκάλυψη θα προκαλούσε πολιτικό σεισμό.Στην Ελλάδα της λαμογιοκρατίας βέβαια ,οι νταβατζηδες των ΜΜΕ απλά αγανακτούν...με τον φασίστα τον Μπαλτάκο!
Ο φασισμος δεν ειναι πιο ασημαντη κατηγορια απ'τη λαμογια. Ισα ισα που πολυ συχνα αυτα τα δυο συνδυαζονται και αλληλοστηριζονται. Δε νομιζω να εχει υπαρξει ποτε στην ιστορια τιμιος φασιστας.