Δημεύεται τελικά το νεοκλασικό του Άκη

Δημεύεται τελικά το νεοκλασικό του Άκη Facebook Twitter
8

Την δήμευση του νεοκλασικού της Διονυσίου Αρεοπαγίτου αποφάσισε τελικά το πενταμελές εφετείο κακουργημάτων το οποίο καταδίκασε σήμερα τον Άκη Τσοχατζόπουλο για ανακριβές πόθεν έσχες. Επιβλήθηκε ακόμη η ποινή της αποστέρησης πολιτικών δικαιωμάτων για τρία χρόνια.

Υπενθυμίζεται ότι οι δικηγόροι του πρώην υπουργού υποστήριξαν στο δικαστήριο ότι το ακίνητο δεν μπορεί να δημευτεί επειδή είναι στο όνομα της Βίκυς Σταμάτη.

Το δικαστήριο το έκρινε ένοχο τον Ακη Τσοχατζόπουλο και του επέβαλε ποινή φυλάκισης 5,5 ετών και χρηματικό πρόστιμο 210.000 ευρώ για ανειλικρινή δήλωση πόθεν έσχες.

8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική / Πολάκης: «Φληναφήματα τα όσα ακούγονται περί μη συμμετοχής μου σε Πολιτική Γραμματεία και Κεντρική Επιτροπή»

Ο Παύλος Πολάκης έκανε νέα ανάρτηση σχετικά με τα όσα έχουν διαρρεύσει για μη συμμετοχή του σε Πολιτική Γραμματεία και Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ
THE LIFO TEAM
ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΒΟΥΛΗ

Πολιτική / Νέα πυρά Γεωργιάδη κατά Ανδρουλάκη: «Μασαμπούκωσε 1,2 εκατ. ευρώ και μας κουνά το δάκτυλο, πέρασε «ζάχαρη» τη δεκαετία των μνημονίων»

Ο υπουργός Υγείας αναφέρθηκε στην ενοικίαση ακινήτου από το δημόσιο, ιδιοκτησίας της οικογένειας του Νίκου Ανδρουλάκη
THE LIFO TEAM
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΙΩΑΝΝΑ ΓΚΕΛΕΣΤΑΘΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ

Πολιτική / Παραιτήθηκε η Ιωάννα Γκελεστάθη από τη Νέα Δημοκρατία: Ανέφερε «πολιτικό, αξιακό και ψυχικό ρήγμα με την ηγεσία»

Η Ιωάννα Γκελεστάθη υπέβαλε στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη την παραίτησή της «από κάθε κομματική ιδιότητα συμπεριλαμβανομένης και αυτής του απλού μέλους» - Η ανάρτησή της
THE LIFO TEAM

σχόλια

6 σχόλια