Τι λέει ο ίδιος ο Μπαλτάκος στην επιστολή παραίτησής του

Τι λέει ο ίδιος ο Μπαλτάκος στην επιστολή παραίτησής του Facebook Twitter
12

Ο (πρώην) γενικός γραμματέας της κυβέρνησης Τάκης Μπαλτάκος αναφέρει τα ακόλουθα στην επιστολή παραίτησής του που έδωσε στον πρωθυπουργό:

"Μετά τον θόρυβο που δημιουργήθηκε γύρω από το πρόσωπό μου δηλώνω τα εξής:

Λόγω της γειτνίασης των γραφείων της Γενικής Γραμματείας της Κυβέρνησης και της Χ.Α. στη Βουλή είχα συχνές συμπτωματικές συναντήσεις με τους Βουλευτές του κόμματος αυτού.

Σε μία από αυτές τις τυχαίες συναντήσεις αμέσως μετά την προφυλάκιση των κκ Μιχαλολιάκου, Παππά και Λαγού ο κ. Κασιδιάρης ζήτησε να με δει ιδιαιτέρως.

Ξεκίνησε τη συζήτηση κατηγορώντας με ότι έχω συμμετάσχει σε συνωμοσία εναντίον τους, κατηγορία την οποία μου απεύθυναν συνεχώς τις προηγούμενες ημέρες κι εκείνος αλλά και άλλοι βουλευτές της Χ.Α.

Το αρνήθηκα και προσπάθησα να απαλλαγώ από τις πιέσεις. Στη διάρκεια αυτής της συζήτησης όσα ειπώθηκαν από εμένα είχαν τον παραπάνω σκοπό και κανέναν άλλον, δηλαδή την απαλλαγή μου από τις πιέσεις αυτές, αφού τα περί "σκευωρίας" δεν είχαν σχέση με την πραγματικότητα."

12

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η ελληνική εργατική τάξη βρίσκεται σε μια διαρκή διαδικασία αναγέννησης»

LiFO politics / «Η ελληνική εργατική τάξη βρίσκεται σε μια διαρκή διαδικασία αναγέννησης»

Η Βασιλική Σιούτη συνομιλεί με τον ιστορικό και υποψήφιο ευρωβουλευτή της Νέας Αριστεράς, Κωστή Καρπόζηλο, για τη γέννηση του ελληνικού εργατικού κινήματος και τους πρωτεργάτες του.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Φλωρίδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ παραπλανά τον κόσμο- Ο Ποινικός Κώδικας που ψήφισε η ΝΔ αρζίσει από αύριο

Πολιτική / Φλωρίδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ παραπλανά τον κόσμο- Ο Ποινικός Κώδικας που ψήφισε η ΝΔ αρχίζει από αύριο

Ο Γιώργος Φλωρίδης έκανε ειδική αναφορά στο τι ίσχυε με τον Κώδικα του 2019 επί της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και τι θα ισχύσει από αύριο, οπότε θα εφαρμοστεί ο Κώδικας που ψηφίστηκε προ διμήνου από την κυβέρνηση της ΝΔ
NEWSROOM

σχόλια

10 σχόλια
Καποιες διαπιστωσεις.Οι ακροδεξιοι,ειτε της Ν.Δ.ειτε της Χ.Α., δια της συμπεριφορας τους πιστοποιουν τα ηδη παγκοινως γνωστα.Οτι καμμια αρχη η αξια απο αυτες οι οποιες σηματοδοτουν την ζωη των απλων δημοκρατικων πολιτων δεν σημαινει το παραμικρο γι'αυτους.Οπως η φιλια, η αληθεια και η ειλικρινεια.Ο Κασιδιαρης παγιδευσε και "καθαρισε" σαν "αυγο"τον "φιλο" ομοιδεατη του Μπαλτακο,επειδη αυτο τον εξυπηρετουσε την συγκεκριμενη στιγμη.Ο Μπαλτακος. με μια προφανως ψευδεστατη αλλα και ανανδρη δηλωση, προσπαθει να σωσει το "πολιτικο"τομαρι του. Ο γιος του πλακωσε στο ξυλο τους ομοιδεατες του βουλευτες της Χ.Α.,διοτι η βια ειναι το μονον μεσον το οποιο γνωριζει να χρησιμοποιει ο εν λογω πολιτικος χωρος για την"διευθετηση διαφορων".Τα δε "δαρμενα παλληκαρια"της Χ.Α. ,αιφνιδιασθεντα απο την επ'αυτων χρηση της ιδικης των μεθοδου,"απεμακρυνθησαν εσπευσμενως".Ομω,οπως προειπα,αυτα ειναι παλαιοθεν γνωστα στους "παροικουντες την Ιερουσαλημ".Το σημαντικο ειναι το οτι ο "πρωθυπουργος της σωτηριας της χωρας" επελεξε ως αμεσο περιβαλλον του ατομα οπως ο κ.Μπαλτακος ,ο των αυτων αποψεων κ.Κρανιδιωτης,ο "πολιτικος γενιτσαρος"κ.Λαζαριδης,ο χιλιακις υβριστης των παντων,παλαιοτερα δε και του ιδιου του κ.Σαμαρα, ακροδεξιος "ποταμος ψευδους" κ.Γεωργιαδης,και οτι αλλο "κακο συναπαντημα"βαλει ο νους του ανθρωπου.Αυτοι ειναι οι εξ'απορρητων του.Αυτοι ειναι οι "ανθρωποι"του.Ο λαος μας εχει μια φραση η οποια τα λεει ολα."Δειξε μου τους φιλους σου να σου πω ποιος εισαι".
Δεν υπάρχει σωτηρία! (αλλα να εχει διαλεξει για συμβούλους και έμπιστους αυτούς τους 3 ανθρώπους που ανα πασα ωρα και στιγμή πάνε με τη Χρυσή Αυγή και τον πουλάνε άνετα, ε τότε κάτι πάει λάθος και με το αισθητήριό του.υ.γ. Και το εικονοστάσι πίσω εικαστική παρέμβαση γιατί εντάξει μπορεί να είσαι φασίστας αλλάααα στον δρόμο του Θεού βαδίζεις!!! Ήμαστε πολύ ωραία χώρα!!! Live your myth in Greece!!
Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.Συνεπώς αξιολογείται ως πονηρόβλακας. By the way δεν περίμενα σοβαρότητα- αξιοπιστία- δημοκρατία από παρατάξεις που προήλθαν από κοπανατζήδες ("Γέρος της Δημοκρατίας"- Κυβέρνηση Καϊρου) και Ροζαλίες. Το δυστύχημα είναι ότι ο Αλέξης έχει μαζέψει το κακό συναπάντημα (Φωτόπουλους και σια) για τα ψηφουλάκια.
Και θα πέσουν και πάλι από τα σύννεφα.. ο Αντωνάκης και η λοιπή κουστωδία... Θα το κάνουμε γαργάρα, φροντίζει άλλωστε και ο ΣΚΑΙ για αυτό.. θα πούνε μα, ο Σαμαράς κινήθηκε άμεσα.. και δυστυχώς δεν θα πάρουμε χαμπάρι ότι ελάσσονος σημασίας έχει η παραίτηση Μπαλτάκου. Το σημαντικότερο είναι το πως λειτουργεί αυτή η κυβέρνηση και τα στελέχη της (δείξε μου το φίλο σου κτλ), το πως ξαφνικά έδωσαν και πάλι υλικό στους Χρυσαυγίτες να πανηγυρίζουν, αφού μέχρι και την εισαγγελέα θα ισχυρίζονται πως την όρισαν επειδή είναι κοντοχωριανή με τον Σαμαρά... Πάντως δεν ξέρω ποιος θα έπρεπε να ντρέπεται παραπάνω... αυτοί που συμπεριφέρονται αναίσχυντα, ξεδιάντροπα και ασυνείδητα παίζοντας με τις ζωές μας ή εμείς που τους ανεχόμαστε..
Μα ναι ξέρουμε. Άρα με το ίδιο σκεπτικό και οι χρυσαυγίτες για να απαλλαγούν από τους αστυνομικούς ομολόγησαν εγκλήματα εναντίον μεταναστών, δεν ήταν ένοχοι. Άσε μας βρε προδότη κι εσύ.
Μια παραίτηση (για κάποια λίγα χρόνια μέχρι να επανέλθει), μια με δύο μέρες ρεπορτάζ στα κανάλια και τα ραδιόφωνα (μετά αν δεν κάτσει να βρεθεί το αεροπλάνο θα βρουν κάτι άλλο), μια ‘’δυναμική’’ άρνηση εμπλοκής από τον Σαμαρά, μια λάιτ επίπληξη από τον Βενιζέλο, δυο με τρεις φανφάρες στην βουλή από όλους, θα έρθει και το Πάσχα και όλα καλά. Ούτε εμπλοκή με ναζί θα συζητάμε, ούτε επέμβαση στο έργο της δικαιοσύνης, ούτε την λαχτάρα του να μπουν μέσα, όχι για το καλό της κοινωνίας μας, αλλά για τις χαμένες ψήφους του. Θα μας την πει και από πάνω ότι δεν κωλώνει, βάζει ''το μαχαίρι στο κόκκαλο'' και απομακρύνει, χωρίς να υπολογίζει το πολιτικό κόστος, πρωτοκλασάτα στελέχη του.Μακάρι να βγω ψεύτης αλλά είναι τόσο απλό για αυτούς…
Ετσι ακριβως .Απόψε μεχρι τα δελτια των 20.00 θα εχουν φτιαξει την κολυμπήθρα του Σαμαρα.Λαδι θα βγει παλι.Θα λενε "μπραβο με εντολη Σαμαρα μάζεψαν του ναζι" .Μη τον ανακηρύξουν και σε Αντιφα Αντωνη.
Α εδώ είσαι.Τελικά τι παίχτηκε μ΄αυτό;Η #Επανάσταση einai gAmati 21.3.2014 | 20:14 Ρε μα τη παναγια στην ελλαδα απο τοτε που ζω ακουω γυρω μου τους παντες να φωναζουν οτι ειναι αντικαπιταλιστες, αντιαμερικανοι, αντιφιλελευθεροι (ολα αυτα διοτι ειχαν καμια θεσουλα στο δημοσιο η θα φιλαγαν κατουρημενες ποδιες για να βρουν, 80's πασοκ φορεβερ) και τωρα βγηκε ο Μπαλτακος να πει οτι ειναι αντικομμουνιστης και το δικαιολογησε κιολας -διοτι ο κομμουνισμος οπου εχει δοκιμαστει ειναι για γελια!, ωραια η θεωρια κι ο ουτοπισμος- και κατευθειαν τον βγαλανε φασιστα, οι υπολοιποι αντι- αντι- αντι- Ολο cool ειρωνια ειστε εδω μεσα Πηγή: www.lifo.gr