Στο ψυχιατρείο ο πρόεδρος φυλάκων Νιγρίτας

Στο ψυχιατρείο ο πρόεδρος φυλάκων Νιγρίτας Facebook Twitter
3
Στο ψυχιατρείο ο πρόεδρος φυλάκων Νιγρίτας Facebook Twitter

Στο ψυχιατρείο του Νοσοκομείου της πόλης υπό καθεστώς πίεσης και κακής ψυχολογικής κατάστασης σύμφωνα με συναδέλφους του νοσηλεύεται από χθες ο πρόεδρος Σωφρονιστικών Φυλάκων στο κατάστημα κράτησης Νιγρίτας Σερρών, Χάρης Κονσολίδη.

Ο Χάρης Κονσολίδης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από συγγενείς του όταν στο τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων στη Θεσσαλονίκη.

Οι έρευνες των Εσωτερικών Υποθέσεων εστιάζονται, σύμφωνα με τον υποδιευθυντή των φυλακών Νιγρίτας, στις  2,5 ώρες που δεν έχουν καταγραφεί από τις κάμερες.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΠΤΩΣΗ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Κλιμάκιο του υπουργείου Παιδείας με ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς στο σχολείο των δύο μαθητριών

Το υπουργείο τόνισε ότι προτεραιότητα είναι «η προστασία της ψυχικής υγείας των μαθητών/τριών, των οικογενειών τους και η στήριξη της εκπαιδευτικής κοινότητας»
THE LIFO TEAM
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΤΩΣΗ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Νέες πληροφορίες για το σημείωμα του ενός από τα δύο κορίτσια που έπεσαν από την ταράτσα

Η αναφορά στις Πανελλήνιες και όσα έχουν γίνει μέχρι ώρας γνωστά για την υπόθεση - «Ήταν μόνη της», περιγράφουν συνομήλικα κορίτσια για τη μία από τις δύο 16χρονες
THE LIFO TEAM
Επεισόδια στο ΑΠΘ: Η ανακοίνωση των πρυτανικών αρχών - «Η σημερινή επίθεση προσβάλλει την ίδια μας την υπόσταση»

Ελλάδα / Επεισόδια στο ΑΠΘ: Η ανακοίνωση των πρυτανικών αρχών - «Η σημερινή επίθεση προσβάλλει την ίδια μας την υπόσταση»

Οι πρυτανικές αρχές ζήτησαν άμεσα την εφαρμογή του νόμου, μετά το επεισόδιο στην Πολυτεχνική Σχολή, στη Νομική Σχολή και στη Σχολή Οικονομικών Επιστημών
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια