ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
31.3.2014 | 21:28

προς τους μίζερους φιλόλογους

Μόλις τώρα διάβασα μια εξομολόγηση και αυτός-η που την έγραψε το όντως το είχε γράψει όντος.. 1 σχόλιο! >Πόσο τραγικοί-ες είστε κάποιοι-οιες εδώ μέσα? Έλεος!! Ξυπνήστε ρε!! ακούς εκεί θα δυσκολευτεί λέει επειδή έκανε ένα λάθος!! με το κάλο λόγο στο στόμα πάντα! Πφφ ξαφνικά όλοι όσοι τελειώσατε φιλολογία και είστε άνεργοι, δεν έχετε τι να κάνετε και κρίνετε τους άλλους από μόνο ένα ορθογραφικό!! Έλεος!! Σταματήστε να κάθεστε μπροστά από ένα pc ψάχνοντας να βρείτε ορθογραφικά λάθη και βγείτε εκεί έξω να διδάξετε τίποτα ακόμα και τσάμπα!! κάποιοι το χρειάζονται! ας γίνετε επιτέλους λίγο χρήσιμοι εκτός από το να διορθώνετε ασήμαντα και μικρά ορθογραφικά!
1
 
 
 
 
σχόλια
ο/η εξομολογητής αν κατάλαβα καλά, στάθηκε σε ένα σχόλιο σε μια εξομολόγηση και είπε αυτό που είπε.. τώρα εδώ που τα λέμε μερικοί εδώ μέσα περιμένουν σαν τα κοράκια να κάνεις ένα μικρο ορθογραφικό λάθος για να ''κράξουν'', με αποτέλεσμα να βλέπουν το δέντρο και να χάνουν το δάσος..άλλο να κάνεις τεράστια ορθογραφικά λάθη και να μην ξέρεις τα βασικά και άλλο να κάνεις ένα μικρο ορθογραφικό λάθος που όλοι από βιασύνη μπορεί να κάνουμε.. στην πρώτη περίπτωση το καλύτερο που χουμε να κάνουμε είναι να συστήσουμε σε κάποιον ένα λεξικό και να συνειδητοποιήσουμε πόσο άχρηστη είναι η εκπαίδευση σήμερα και στη 2 περίπτωση δεν χρειαζόμαστε να τον κολλήσουμε τον άλλο στο τοίχο και να του λέμε ότι δεν θα πετύχει στη ζωή του επειδή έκανε ένα μικρο λάθος.. τώρα όπως το βλέπει κανείς!! Αλλά από τη στιγμή που θέλουμε να κρίνουμε τόσο άσχημα τα αθώα λάθη στο γραπτό λόγο τότε να ξεκινήσουμε να το κάνουμε και στο προφορικό γιατί και ο προφορικός λόγος είναι δείκτης γνώσης της γλωσσάς μας..