ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

Καινούργιος δίσκος του Μichael Jackson τον Mάιο

Καινούργιος δίσκος του Μichael Jackson τον Mάιο Facebook Twitter
8
Καινούργιος δίσκος του Μichael Jackson τον Mάιο Facebook Twitter

Μόλις ανακοινώθηκε η είδηση από την Epic Records και ήδη προκαλεί φρενίτιδα μιας και η φήμη υπήρχε, αλλά τώρα έρχεται και από επίσημα στόματα.

Ο νέος δίσκος του βασιλιά της ποπ κυκλοφορεί παγκοσμίως στις 13 Μαΐου και θα περιλαμβάνει 8 ηχογραφήσει του Μichael Jackson τις οποίες μιξάρουν παραγωγοί όπως ο Timbaland, ο Jerome "Jroc" Harmon και ο John McClain.

Το όνομα του δίσκου είναι "Xscape" και θα είναι διαθέσιμος και σε deluxe έκδοση η οποία θα περιλαμβάνει τις αυθεντικές ηχογραφήσεις χωρίς επεξεργασία. To pre-order μέσω iTunes ξεκινάει ήδη από αύριο.

via      

Μουσική
8

ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην ουτοπία του WHOLE, του πιο ελεύθερου φεστιβάλ της εποχής μας

Μουσική / Στην ουτοπία του WHOLE, του πιο ελεύθερου φεστιβάλ της εποχής μας

Στη Ferropolis της Γερμανίας, κάθε καλοκαίρι δημιουργείται ένας χώρος ελευθερίας, όπου οι ταυτότητες μπορούν να υπάρξουν χωρίς περιορισμούς και η ηλεκτρονική μουσική αναδεικνύεται σε μια κοινή γλώσσα έκφρασης.
ΦΩΦΗ ΤΣΕΣΜΕΛΗ
5 τραγούδια που πριν από 20 χρόνια δεν θα έπαιζαν στο ραδιόφωνο

Nothing Days / 5 τραγούδια που πριν από 20 χρόνια δεν θα έπαιζαν στο ραδιόφωνο

Από το απαγορευμένο «Relax» και το «Erotica» μέχρι το «Rush» και το «Montero», η ποπ μουσική υπήρξε διαχρονικά πεδίο σύγκρουσης γύρω από το σεξ, την επιθυμία και την queer ορατότητα. Η διαφορά είναι ότι σήμερα οι ΛΟΑΤΚΙ+ καλλιτέχνες δεν χρειάζεται πλέον να μιλούν με υπαινιγμούς. Το κάνουν ανοιχτά, συχνά με χιούμορ, αυτοπεποίθηση και χωρίς καμία διάθεση να απολογηθούν.
M. HULOT
Το dancefloor ως καταφύγιο: Η μεγάλη επιστροφή της Μαντόνα

Μουσική / Το dancefloor ως καταφύγιο: Η μεγάλη επιστροφή της Μαντόνα

Το «Confessions II» δεν προσπαθεί να επαναλάβει έναν θρίαμβο του παρελθόντος. Χρησιμοποιεί τη γλώσσα των χορευτικών υβριδίων και της προσωπικής μνήμης για να μιλήσει για την απώλεια, την οικογένεια, την επιμονή και τη χαρά του να συνεχίζεις να χορεύεις όταν όλα γύρω σου αλλάζουν.
M. HULOT
Φλόρενς Γουέλς στη LiFO: «Έχω εμμονή με την ελληνική μυθολογία»

Αποκλειστική Συνέντευξη / Φλόρενς Γουέλς στη LiFO: «Έχω εμμονή με την ελληνική μυθολογία»

Οι Florence + The Machine επιστρέφουν στην Αθήνα στις 14 Ιουλίου και η σπουδαία Βρετανή μουσικός μιλά στη LiFO για τη σχέση της με τον μύθο και την ιστορία, αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει την τέχνη της.
ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΠΑ
Hyperpop: ο ήχος του ψηφιακού καπιταλισμού

Nothing Days / Hyperpop: Ο ήχος του ψηφιακού καπιταλισμού

Μέσα από το βιβλίο της Ζιλί Ακερμάν, η hyperpop αναδεικνύεται ως το πιο χαρακτηριστικό μουσικό φαινόμενο της διαδικτυακής εποχής, όπου η ποπ, η τεχνολογία και οι νέες ψηφιακές ταυτότητες συναντιούνται και μετασχηματίζονται διαρκώς.
M. HULOT

σχόλια

7 σχόλια
Για όλους εμάς που γκρινιάζουμε πως μας εκμεταλεύονται και πως δεν μας αγαπούν.. εδώ και μετά θάνατον λεφτά στο όνομά του θα βγάλουν, ήμαρτον αλλά μόνο λύπηση μου προκαλεί μια τέτοια είδηση-χωρίς να ήμουν ποτέ θαυμάστριά του..