Στην Τουρκία δεν άλλαξε η ώρα!

Στην Τουρκία δεν άλλαξε η ώρα! Facebook Twitter
17
Στην Τουρκία δεν άλλαξε η ώρα! Facebook Twitter

Η θερινή ώρα ισχύει από την Κυριακή 30 Μαρτίου και στις 3 τα ξημερώματα, οι δείκτες των ρολογιών γύρισαν μία ώρα μπροστά ώστε να δείχνουν 4.

Στην Τουρκία όμως δεν συνέβη αυτό μιας και η αλλαγή στο θερινό ωράριο θα γίνει την Δευτέρα. Ο λόγος που ο Ερντογάν αποφάσισε να παρατείνει την παραμονή της χώρας μαι ακόμη μέρα στο χειμερινό ωράριο είναι οι σημερινές εκλογές. Όπως αναφέρει το fethiye times ο Τούρκος πρωθυπουργός φοβήθηκε πως η αλλαγή θα μπέρδευε και θα αποσυντόνιζε τους ψηφοφόρους και ίσως προκαλούσε παρεξηγήσεις με όσους ξεχνούσαν να αλλάξουν τα ρολόγια τους και δεν προλάβαιναν τις κάλπες. 

Το ίδιο είχε ξανασυμβεί και το 2011 όταν η αλλαγή της ώρας συνέπεσε με την περίοδο εξετάσεων των μαθητών και η απόφαση πάρθηκε για να μην δημιουργηθούν αντίστοιχα προβλήματα. Αρκετοί κάνουν λόγο για εκκεντρικότητες του Ερντογάν ενώ οι χρήστες των κινητών βρέθηκαν να έχουν αυτόματα μπει στο νέο ωράριο και να παραπονιούνται για το μπέρδεμα και την ταλαιπωρία.

17

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τραμπ αναπαράγει στο Truth Social πορτρέτο του στο οποίο αναπαρίσταται ως πάπας

Διεθνή / Ο Τραμπ αναπαράγει στο Truth Social πορτρέτο του στο οποίο αναπαρίσταται ως πάπας

Η ανάρτηση δεν συνοδεύεται από κάποιο σχόλιο του προέδρου, ωστόσο έρχεται λίγες ημέρες μετά τη δημόσια τοποθέτησή του κατά την οποία, μεταξύ σοβαρού και αστείου, ανέφερε ότι «θα του άρεσε να είναι εκείνος ο επόμενος πάπας»
LIFO NEWSROOM
ΗΠΑ: 53 χρόνια κάθειρξη στον άνδρα που δολοφόνησε 6χρονο Παλαιστίνιο σε έγκλημα μίσους

Διεθνή / ΗΠΑ: 53 χρόνια κάθειρξη στον άνδρα που δολοφόνησε 6χρονο Παλαιστίνιο σε έγκλημα μίσους

Σύμφωνα με την εισαγγελία, κίνητρο του δράστη ήταν η θρησκευτική τους ταυτότητα και η σύνδεσή τους με τη Γάζα, σε μια πράξη ωμής εκδίκησης λόγω της σύρραξης Ισραήλ-Χαμάς
LIFO NEWSROOM
Η Ρωσία δημιουργεί «ζώνη ασφαλείας» στο Σούμι της Ουκρανίας – Νέες επιχειρήσεις στα σύνορα

Διεθνή / Η Ρωσία δημιουργεί «ζώνη ασφαλείας» στο Σούμι της Ουκρανίας – Νέες επιχειρήσεις στα σύνορα

Η Ρωσία συνεχίζει να δημιουργεί «ζώνη ασφαλείας» στα σύνορα με την ουκρανική περιφέρεια Σούμι, την ώρα που ουκρανικές αρχές ανησυχούν για νέα εισβολή - Γκρίζα ζώνη τέσσερα χωριά
LIFO NEWSROOM

σχόλια

9 σχόλια
Να δειτε που ειναι κολλητος με τον Kim Jong-Un....Στο τελος με τη ''δυναμη'' του μυαλου και με το ετσι θελω θα μειωσουν και τους μηνες κυησης...Ποση κουλαμαρα πια αντεχει η ανθρωποτητα...
Επισης αποφασισε οτι το καλοκαιρι δεν θα ερθει τον ιουνιο φετος αλλα τον Οκτωβρη καθως υπαρχει φοβος πως ορισμενες γυναικες ισως θελησουν να φορεσουν αμανικο. Εκτος αυτου ο πρωθυπουργος αποφασισε πως η πρωτοχρονια για το 2015 δεν θα γιορταστει φετος αλλα του χρονου καθως υπαρχει φοβος συγχησης. Ειδικος απεσταλμενος μας μεταδιδει πως ο πρωθυπουργος φοβαται μηπως περασει απο το μυαλο των ψηφοφορων οτι ο κοσμος εκσυγχρονιζεται. Τελος ο πρωθυπουργος συζηταει με το επιτελειο του την πιθανοτητα απο του χρονου οι χρονολογιες να αντιστραφουν κι ετσι αντι για το 2015, το επισημο ετος στην Τουρκια να ειναι το 2013, ετδι ωστε συντομα να φτασουν στην αγαπημενη τους εποχη: τον Μεσαιωνα!