Τώρα: Παραιτήθηκε από υπουργός ο Μάξιμος Χαρακόπουλος

Τώρα: Παραιτήθηκε από υπουργός ο Μάξιμος Χαρακόπουλος Facebook Twitter
10

Παραιτήθηκε, από την κυβέρνηση ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγρ. Ανάπτυξης Μάξιμος Χαρακόπουλος. Βαρύ πλέον το κλίμα στο Μαξίμου εν όψει και της ψήφισης την Κυριακή του πολυνομοσχεδίου. Ο Χαρακόπουλος απειλούσε με παραίτηση λόγω των ρυθμίσεων για το γάλα.

Ο Χαρακόπουλος αναφέρει σε επιστολή του ότι ουδέποτε ρωτήθηκε και ουδέποτε ενημερώθηκε για τις διατάξεις και τις ρυθμίσεις για το γάλα. Την επιστολή παραίτησης είχε αποστέιλει στον Πρωθυπουργό στις 18 Μαρτίου αλλά, όπως λέει, έμεινε γιατί του είπαν ότι θα γινόταν αλλαγές. Καθώς δεν έγιναν αλλαγές αλλά ούτε και δεκτές προτάσεις που υπήρξαν, ο κ. Χαρακόπουλος αποφάσισε να παραιτηθεί, κάνοντας πολύ βαρύ το κλίμα στο Μαξίμου.

10

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Πολιτική / «Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Ο δήμαρχος παραλαμβάνει στρωμένο έργο με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση €230 εκατ. απαντά ο Μπακογιάννης - Ο καθυστερήσεις οφείλονται στον προηγούμενο δήμαρχο, λέει ο Δούκας
NEWSROOM

σχόλια

6 σχόλια
Στα δικά μου μάτια αυτό είναι μέγα ειδησιογραφικό νέο, σκανδαλιστικό και ουσιώδες. Θα ήθελα από εσάς να ενημερώνατε τους αναγνώστες με κάτι τόσο σημαντικό όσο τα καίρια σημεία της επιστολής του. Δεν παραιτήθηκε "επειδή δεν τον ρώτησαν", επειδή δεν τον παίξαν τα άλλα παιδάκια δηλαδή. Εκθέτει τον υπουργό ως διεφθαρμένο και υπηρέτη συμφερόντων. Όταν αυτό λέγεται από υφυπουργό για τον υπουργό ε πως να το κάνουμε είναι σημαντικό.
Είναι παραπάνω από εξοργιστικό να εχουμε παραιτήσεις για το γάλα. Εδώ ψήφισες τρία μνημόνια και παραιτείσαι για το γάλα; Δηλαδή δεν πειράζει αν καταδίκασες τόσα εκατομμύρια στη φτώχεια αλλά πειράζει αν ενοχληθούν κάποιοι λίγοι στην περιφέρειά σου;Και προσοχή δε λεω ότι δεν έχει νόημα να υπερασπίζει τα συμφέροντά της μια συντεχνία. Αλλά να το παίζεις ηθικός στην ουρά όταν έχεις φάει το γάιδαρο για λίγα ψηφαλάκια είναι για φτύσιμο.
Σαν να πήρε το αυτί μου (στο δελτίο του ΑΝΤ1 στις 13:00) ότι παραιτείται μεν στηρίζει δε ... ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΕΤΣΙ άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου (και αυτών που θα τον ξαναψηφίσουν ησύχως κοιμισμένοι )!
Δεν το νομιζω.Ισα ισα που η σταση του ειναι ευκολα εξηγησιμη.Και ακρως "πολιτικαντικη",φυσικα.Παραιτουμαι= Δεν συμφωνω με καποια απο τα περιεχομενα του νομοσχεδιου για το γαλα.Αρα δεν μπορουν οι ενδιαφερομενοι ψηφοφοροι να μου καταλογισουν ευθυνες.Αρα 'πολιτικο κερδος",οχι κοστος.Ψηφιζω : ΝΑΙ,διοτι δεν θελω να πληξω την Κυβερνηση,την παραταξη,και το κομμα μου(οχι κατ'αναγκην με αυτη την σειρα).Επισης διοτι κανεις δεν εχει διαγραφει ποτε απο την Ν.Δ.(η το ΠΑΣΟΚ) επειδη παραιτηθηκε,αλλα υπερψηφισε.Αρα ,καμμια επιπτωση.Ηγουν: Και η πιττα ολοκληρη,και ο σκυλος χορτατος.
Πραγματικά το γεγονός οτι ασχολούμαστε 2 βδομάδες τωρα με το γάλα με ξεπερνάει. Σε αυτό το νομοσχέδιο υπάρχουν δεκάδες νόμοι που είναι προς όφελος της αγοράς (και που παρεμπιπτόντως θα έπρεπε να έχουν γίνει εδω και δεκαετίες) και οι βουλευτές (ο Θεος να τους κάνει) ασχολούνται με το γάλα και λένε πως δεν θα ψηφίσουν ολόκληρο νομοσχέδιο γι αυτο τον λόγο. Φοβούνται λέει την ελληνική παραγωγή. Ποια ελληνική παραγωγή ρε παιδία; Εμείς έχουμε μαγαζί που πουλάει γάλα και άμα εξαιρέσεις τις μικρές εταιρίες (ΕΒΟΛ, Κουκάκι κλπ) όλες οι άλλες εισάγωμενο γάλα έχουν.
"Σε αυτό το νομοσχέδιο υπάρχουν δεκάδες νόμοι που είναι προς όφελος της αγοράς (και που παρεμπιπτόντως θα έπρεπε να έχουν γίνει εδω και δεκαετίες)"Γι' αυτό λοιπόν , μαζί με το φρεσκοληγμένο γάλα των 1000 ημερών θα πουλάς και κανα φρεσκοληγμένο αντιβιωτικό (όσο αντέξεις και εσύ, από τις "αλλαγές που θα έπρεπε να είχαν γίνει απο πολλά χρόνια")!
ασχολούνται με το γάλα και λένε πως δεν θα ψηφίσουν ολόκληρο νομοσχέδιο γι αυτο τον λόγο. Πηγή: www.lifo.grΤο να μπαίνει κάτι που προκαλεί τόσες αντιδράσεις μαζί με άλλες διατάξεις για να ψηφιστεί είναι αισχρός τακτικισμός...Μου θυμίζει τις 3 κάλπες για την λίστα Λαγκάρντ για να προστατεύσουν ΓΑΠ και Βενιζέλο!