"Έφοδος" οπαδών της ΑΕΚ στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ

"Έφοδος" οπαδών της ΑΕΚ στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Facebook Twitter
14

Οπαδοί της ΑΕΚ "έκαναν ντου" στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ χθες το βράδυ μετά από τις δηλώσεις της υποψήφιας για την περιφέρεια Αττικής Ρένας Δούρου, σχετικά με το νέο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Φώναξαν συνθήματα, αποδοκίμασαν έντονα τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, έριξαν φέιγ βολάν και μετά από λίγα λεπτά οι περίπου 30 οπαδοί απομακρύνθηκαν μόνοι τους χωρίς να προκαλέσουν καμιά ζημιά.

Μερικά από τα φέιγ βολάν έγραφαν: «Αυτός ο ναός και αυτή η εκκλησία μας ανήκουν. Τουρκολάγνοι και λαθρολάγνοι κάτω τα χέρια από την ΑΕΚ μας», «Δούρου συνεργάτιδα του Ακη κάτω τα χέρια από την ΑΕΚ» και «Δούρου, μαύρο στην συνεργάτιδα του Τσοχατζόπουλου»

Ελλάδα
14

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

12 σχόλια
ειμαστε ΑΕΚ. Δεν ειμαστε και δεν θα γινουμε ποτε στρατος κανενος μελλισαν ή οποιου αλλουυπαρχουν πολλα "αλλα" στο σχεδιο μελλισαν αλλα εδω και 11 χρονια δεν υπαρχει εναλλακτικηη δουρου εκανε γκαφα διοτι απο την αρχη παρενεβη σε κατι που δεν γνωριζει
Δεν εχει σημασια τι ακριβως ειπε η Δουρου και προκαλεσε την μηνιν των οργανωμενω οπαδων της ΑΕΚ.Σημασια εχει οτι οσα ειπε τα ειπε "απροκλητα".Δεν ερωτηθηκε πιεστικα,δηλαδη,μαλλον δε δεν ερωτηθηκε καθολου.Παρα ταυτα "ανοιξε" η ιδια το θεμα.Αυτο σημαινει,κατ'ελαχιστον,πολιτικη απειρια.Κατα μεγιστον,επιπολαιοτητα.Το "πρωτοβουλο"ανοιγμα "μετωπων",προεκλογικα και σε οχι μειζονος σημασιας θεματα,αποτελει "πολιτικο ερασιτεχνισμο".
Η μεταρρυθμιστική κυβέρνηση λοιπόν, δια χειρός Σταύρου Καλαφάτη, απερχόμενου υπουργού Περιβάλλοντος (υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλονίκης), πέρασε νύχτα και σε άσχετο νομοσχέδιο την παρακάτω τροπολογία: " Οι Περιφέρειες μπορούν να χρηματοδοτούν την εν όλω ή εν μέρει, την ανακαίνιση ή κατασκευή αθλητικών εγκαταστάσεων που ανήκουν κατά κυριότητα ή χρήση, σε ερασιτεχνικά ή αθλητικά Σωματεία ή συλλόγους μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα".Φυσικά πρόκειται για φωτογραφική διάταξη που αφορά το γήπεδο της ΑΕΚ του οποίου η κατασκευή πλέον δύναται να χρηματοδοτηθεί έως και εξ ολοκλήρου από την περιφέρεια. Ο Σγουρός (νυν περιφερειάρχης) έχει ήδη δεσμευτεί για 30 μύρια υπέρ του νέου γηπέδου, η ΔΟύρου είναι η πιο σοβαρή αντίπαλός του. Επίσης στον Μελισσανίδη (για την ακρίβεια στον γιο του) χαρίστηκε ο ΟΠΑΠ. Προφανώς, φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Η Γκλίτσα του Τσοπάνη...Ρε συ Ρένα, αυτή την χαζομάρα που έχετε πάρει εργολαβία τις -τάχαμ- παλλαϊκές αντιδράσεις κατά των αναπτύξεων μεγάλων κατασκευών κάθε είδους από εμπορικά κέντρα, γήπεδα μέχρι και μουσεία, (και που να μιλήσω για ουρανοξύστες!!! Ουαί! Βαβαί! Ιαταταί! ) μήπως να το ξαναβλέπαμε;Πέρα από το τι λένε οι οπαδοί των ποδοσφαιρικών ομάδων (μην ξεχνάμε ότι το κόμμα σας σε άλλες εποχές ματαίωσε τη διπλή ανάπλαση με βλακώδεις δικαιολογίες και αυτό σας στοίχισε, μαζί με την άφρονα στάση σας τότε στο θέμα της "εξέγερσης" του "Δεκέμβρη" 2008), αυτή η μανία ματαίωσης των πάντων έχει καταντήσει μια επιβλαβής άχρηστη εμμονή σε καιρό κρίσης με 30% ανεργία.Στο Ελληνικό έχουν αναγγελθεί 50.000 θέσεις εργασίας σε πλήρη ανάπτυξη. Μην κάνετε βλακείες. Θα σας δείρουν και θα έχουν δίκιο. Εάν δεν μπορείτε να προσφέρετε καμία άλλη εναλλακτική λύση εκτός από μέλισσες και ραπανάκια, αφήστε να γίνουν αυτά που γίνονται σε όλο τον κόσμο. Η ναυτιλία, οι κατασκευές και ο τουρισμός μαζί με τις μεταφορές φαίνεται να είναι εκείνα που προσώρας ανοίγουν την αυλαία της ανάταξης της χώρας, με όποιο στρεβλό τρόπο πάει να γίνει. ΜΗΝ το εμποδίσετε. Όσο και αν σας νικάει το σάπιο γονίδιο.Για κάμποσο καιρό θα είσαστε δεύτερο κόμμα. Τσεπώστε το παραδάκι, κάντε την πάπια σε βάρος των κορόιδων που σας ψηφίζουν και αφήστε να πάει το παλιάμπελο. Θέλετε σώνει και καλά να σας κάνουν αυτά που κάνανε οι οπαδοί σας στους άλλους; Θέλετε να φάτε ξύλο;Διότι, ενώ όταν μέχρι το 2010 πρόλαβε και πήγε στο εξωτερικό και η κουτσή Mαρία και έχουμε δει πως γίνονται τα πράγματα από το Παρίσι μέχρι το Τόκιο και από την Αγία Πετρούπολη μέχρι το Σίδνεϊ, είναι εύκολο πλέον να καταλάβει κάποιος ότι εσείς στην ουσία πηγαίνετε με ηλίθιες δικαιολογίες να στερήσετε την δυνατότητα εργασίας σε πολύ κόσμο επειδή θέλετε να πουλήσετε το καπελωμένο αλλήθωρο οικολογικό σας τάχαμ μοντέλο. Και χωρίς να έχετε σοβαρές εναλλακτικές. Προσέξτε λοιπόν διότι αυτή τη φορά ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ..Και θα το φάτε το ξύλο.https://www.facebook.com/pages/%CE%A4%CE%BF-%CE%A0%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%B7%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B9%CE%BF/304832212988268
Με μπέρδεψε λίγο ο τίτλος."Έφοδος" είναι όταν επεμβαίνουν τα ΜΑΤ.Εδώ έχουμε καραμπινάτη περίπτωση "συμβολικής κατάληψης". Πέστε μου ότι κάλεσαν και την αστυνομία να τρελαθώ τελείως.
Δεν ξέρω τι είπε η Δούρου και προκάλεσε την οργή των χουλιγκάνων της ΑΕΚ, αλλά δεν φαντάζομαι να θύμωσαν τα παιδιά του Σύριζα για τον όχλο που τους έκανε επίθεση.Αυτοί κάτι τέτοια τα χαρακτηρίζουν "δικαιολογημένη οργή του λαού..."Όταν δικαιολογείς τέτοιες συμπεριφορές επειδή τις κάνουν δικά σου παιδιά σε πολιτικούς αντιπάλους, φτάνει κάποτε και η δική σου η σειρά να τα νιώσεις έστω και από οπαδούς ομάδας.
οπότε βλέπω οτι εξισώνεις την αδυναμια του "λαου" να καλυψει τις βασικες του αναγκες για επιβιωση και τα ψευτοπροβληματα του "οχλου" που προκαλουνται δηθεν απο την πορωση στην ομαδα, αλλα υποκρυποτουν οικονομικα συμφεροντα!
H "αδυναμια του "λαου" της Χαλκιδικής να καλυψει τις βασικες του αναγκες δεν βλέπω ωστόσο να σας απασχολεί. Αντιθέτως όσοι διαφωνούν μαζί σας είναι και άνεργοι και δαρμένοι. Σημασία έχει να μην γίνει μια επένδυση που έχει κριθεί νόμιμη και περιβαλλοντολογικά ασφαλής από τα αρμόδια όργανα της πολιτείας (δες δικαστήρια!)
αν και σιχαίνομαι τη Δούρου, αν και είμαι ΑΕΚ, πρόκειται για τη δεύτερη φορά μέσα σε λίγες εβδομάδες που οπαδοί της κινητοποιούνται σα μαφιόζικος στρατός ενάντια σε δημόσιο πρόσωπο που κάνει κάτι μη αρεστό στα συμφέροντα των αφεντικών της. Η πρώτη ήταν η επίθεση στην Ελευθεροτυπία επειδή ο διευθυντής της σαν δικηγόρος σταμάτησε τη διαδικασία εκκαθάρισης εκπροσωπώντας κάτι δανειστές της ΠΑΕ, όπως είχε κάθε δικαίωμα από το νόμο.Χρέος ενός σοβαρού κράτους είναι να απαγορεύσει κάθε αθλητική δραστηριότητα με το σήμα ΑΕΚ για τουλάχιστον 10 χρόνια, να καταλάβουν όλοι αυτοί οι παρακμιακοί ότι υπάρχει όριο στην καφρίλα.