300 επιπλέοντα αντικείμενα εντοπίστηκαν στο νότιο Ινδικό

300 επιπλέοντα αντικείμενα εντοπίστηκαν στο νότιο Ινδικό Facebook Twitter
2

 

300 επιπλέοντα αντικείμενα εντοπίστηκαν στο νότιο Ινδικό Facebook Twitter

Περίπου 300 αντικείμενα, διασκορπισμένα σε περιοχή πλλών εκατοντάδων τ.χ., εντόπισε δορυφόρος της Ταϊλάνδης σε περιοχή που διεξάγεται η έρευνα για το Μπόινγκ στο νότιο Ινδικό Ωκεανό, ανοικτά του Περθ στην Αυστραλία.

Η ανακοίνωση έγινε από την δημόσια υπηρεσία δορυφόρων της Ταϊλάνδης (GISTDA).

«Ταϊλανδικός δορυφόρος εντόπισε περί τα 300 αντικείμενα, μεγέθους από 2 έως 15 μέτρων, να επιπλέουν στον Ινδικό Ωκεανό», σε απόσταση 2.700 χλμ. ανοικτά του Περθ, δήλωσε ο εκτελεστικός διευθυντής της GISTDA.

Πρόσθεσε πάντως, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο, ότι «δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε, δεν τολμάμε να επιβεβαιώσουμε, ότι είναι συντρίμμια του αεροσκάφους».

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΟΥΤΙΝ ΒΑΛΝΤΑΙ

Διεθνή / Μηνύματα Πούτιν για πυρηνικά, Ουκρανία, Καλίνινγκραντ: Έτοιμος για τριμερή με Τραμπ και Σι

Ο Πούτιν παρουσίασε ένα διεθνές περιβάλλον στο οποίο θεωρεί πολύ πιθανή τη συνέχιση των συγκρούσεων τα επόμενα χρόνια, συνδέοντάς τες με τις αλλαγές στην παγκόσμια ισορροπία ισχύος
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια