Πάγκαλος: «Όλη η σαβούρα του ΠΑΣΟΚ είναι στον ΣΥΡΙΖΑ»

Πάγκαλος: «Όλη η σαβούρα του ΠΑΣΟΚ είναι στον ΣΥΡΙΖΑ» Facebook Twitter
7

Απαραίτητη μέχρι τη λήξη της τετραετίας, χαρακτηρίζει την κυβέρνηση Σαμαρά ο Θεόδωρος Πάγκαλος, ο οποίος σε συνέντευξη του στο ΜΕΓΚΑ εξαπέλυσε και επίθεση εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ.

"Πιστεύω ότι αυτή η κυβέρνηση είναι απαραίτητη μέχρι τις εκλογές, στη λήξη της τετραετίας και γι' αυτό υποστηρίζω τον κ. Σαμαρά παρόλο που έχω πολλές επιφυλάξεις αν όλα όσα κάνει ο κ. Σαμαράς είναι αυτά που θα μου δημιουργούσαν ένα αίσθημα αν θέλετε ενεργού αλληλεγγύης. Η αλληλεγγύη είναι καταναγκασμένη και προέρχεται από το γεγονός ότι πρέπει να ρυθμίσουμε το θέμα του χρέους τώρα", σημείωσε ο Θ. Πάγκαλος.

Για την αξιωματική αντιπολίτευση είπε ότι "όλη η σαβούρα του ΠΑΣΟΚ, συνδικαλιστική, ακαδημαϊκή και λοιπά είναι τώρα στον ΣΥΡΙΖΑ, δεν υπάρχει ρουφιάνος, δεν υπάρχει φαύλος, δεν υπάρχει ρουσφετολόγος να μην έχει περάσει στον ΣΥΡΙΖΑ, όλοι εκεί είναι".

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΙΝΑ ΜΕΝΔΩΝΗ ΧΑΡΗΣ ΔΟΥΚΑΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΗΣ ΟΛΓΑΣ

Πολιτική / Λίνα Μενδώνη για Βασιλίσσης Όλγας: «Ο Χάρης Δούκας δηλώνει υπερήφανος για ένα έργο που πολέμησε»

«O Χάρης Δούκας όχι απλώς αποδέχεται και θαυμάζει τον δρόμο, που ολοκληρώνει την ενοποίηση των αρχαιολογικών χώρων της Αθήνας, αλλά τον υιοθετεί ως δικό του, λησμονώντας ότι ο φορέας υλοποίησης του έργου, η Ανάπλαση Α.Ε., τελεί -από το 2024- υπό την εποπτεία πέντε Υπουργείων, ανάμεσα στα οποία και το Υπουργείο Πολιτισμού», δήλωσε η υπουργός
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΟΜΙΛΙΑ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης από Μεσολόγγι: «Η κατανόηση αποτελεί χρέος μας καθώς η ιστορία είναι καθρέφτης»

«Όσο οδεύουμε πιο βαθιά σε έναν αβέβαιο 21ο αιώνα, τόσο περισσότερο η Έξοδος χρησιμεύει ως οδηγός προς το μέλλον», είπε ο πρωθυπουργός στο πλαίσιο των σημερινών εκδηλώσεων
THE LIFO TEAM

σχόλια

5 σχόλια
Δεν έχω αυταπάτες: όπου μυρίζονται πρόσβαση στα πράγματα, πάνε οι περισσότεροι αυτής της χώρας.(Αυτό το ξέρει καλά ο περί ου ο λόγος γιατί υπήρξε μέρος του συστήματος για πολλά χρόνια, πράγμα που "ξεχνάει" μονίμως.)Αυτό θα πρέπει να με κάνει να πάψω ξαφνικά να είμαι σ' αυτόν το χώρο;Φαντάζομαι πως ςσείς κάτι θα ξέρετε παραπάνω και θα παρακαλούσα να με διαφωτίσετε.