Βραβευμένος μετεωρολόγος: «H στρατιωτική τεχνολογία υπεύθυνη για τον τυφώνα Sandy»!

Βραβευμένος μετεωρολόγος: «H στρατιωτική τεχνολογία υπεύθυνη για τον τυφώνα Sandy»! Facebook Twitter
3

 

«Ο τυφώνας Σάντι είναι μια απόδειξη της γεωμηχανικής χειραγώγησης των φυσικών φαινομένων». Αυτό υποστηρίζει ο βραβευμένος μετεωρολόγος Σκοτ Στίβενς. Τονίζει πως η στρατιωτική τεχνολογία μπορεί πλέον και να παράγει αλλά και να κατευθύνει τυφώνες, όπως τον Σάντι, χάρη στη γεωμηχανική, η οποία σύμφωνα με τον βραβευμένο μετεωρολόγο χρησιμοποιείται εδώ και πολλά χρόνια.

«Αυτό που έχουμε εδώ είναι μια δυνατή μηχανική» δήλωσε ο μετεωρολόγος, προβλέποντας και τη «στροφή» που θα έκανε ο τυφώνας για να φτάσει στο Νιού Τζέρσι. Η επαλήθευση της πρόβλεψης του (σ.σ Την Δευτέρα ο τυφώνας επέστρεψε στις ανατολικές ακτές) ήταν μόνο η αρχή για την θεωρία συνωμοσίας που δημιουργήθηκε.

Ο μετεωρολόγος θεωρεί πως ο Σάντι προκλήθηκε για να ανέβει ο τομέας των κατασκευών σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία. «Όλα έχουν να κάνουν με τις επισκευές και την ανοικοδόμηση. Με το ξόδεμα χρημάτων μετά την καταστροφή», δήλωσε. Το Κογκρέσο πριν περάσει μια μέρα ανακοίνωσε τα κονδύλια για τις καταστροφές και η θεωρία συνωμοσίας «επιβεβαιώθηκε» με πανηγυρικό τρόπο

«Χρησιμοποιούν τα καιρικά φαινόμενα ως όπλα για να δημιουργήσουν ακραίες καταστάσεις, τις οποίες εκμεταλλεύεται η παγκόσμια κυβέρνηση, αυτή η κυβέρνηση στην οποία πληρώνουμε τους ρύπους μας», κατέληξε ο μετεωρολόγος ενώ παράλληλα, αποκάλυψε πως αυτά τα μετεωρολογικά όπλα χρησιμοποιούνται από τη δεκαετία του '60, με σκοπό την ανακατανομή του πλούτου

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

σχόλια

2 σχόλια
Ο Scott Stevens ΔΕΝ είναι μετωρολόγος. Είναι παρουσιαστής καιρού στην TV, κάτι σαν Πετρούλα στο πιό σοβαρό όμως. Ως παρουσιαστής έχει βραβευτεί. Σημαντική διευκρίνηση, προς αξιολόγηση των υποθέσεών του.
Αν ισχύει αυτό είναι σοβαρό δεδομένο που κακώς έχει παραληφθεί από τα websites που αναπαραγουν την είδηση.Με τόση μπουρδολογία στους καιρούς μας, είναι δύσκολο να φιλτράρεις τις θεωρίες συνομωσίας από την πραγματικότητα.