ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

Αίτηση αποφυλάκισης έκανε ο Ασημάκης Κατσούλας

Αίτηση αποφυλάκισης έκανε ο Ασημάκης Κατσούλας Facebook Twitter
9

Αίτηση αποφυλάκισης από τις αγροτικές φυλακές της Αγιάς Χανίων όπου κρατείται έκανε ο Ασημάκης Κατσούλας, ο οποίος είχε καταδικαστεί σε δυο φορές ισόβια, συν 12 χρόνια φυλάκιση. Βρίσκεται στη φυλακή 19 χρόνια.

Μαζί με τους Δημητροκάλλη και Μαργέτη κατηγορήθηκαν και καταδικάστηκαν για δύο δολοφονίες γυναικών στις αρχές της δεκαετίας του ’90 και συνελήφθησαν το 1993. Η Μαργέτη έχει ήδη αποφυλακιστεί.

 Η αίτηση του αναμένεται, σύμφωνα με το cretalive.gr,  να εξεταστεί άμεσα προκειμένου να εγκριθεί ή να απορριφθεί.

Ελλάδα
9

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δίκη για Μάτι: «Θα έρθουν κι άλλα Τέμπη» λέει ο συγγενής θύματος που πέταξε καρέκλα στο δικαστήριο

Ελλάδα / Δίκη για Μάτι: «Θα έρθουν κι άλλα Τέμπη» λέει συγγενής θύματος που πέταξε καρέκλα στο δικαστήριο

«Σκοτώνεις 104; Πλημμέλημα και πας σπίτι σου με 10 ευρώ την ημέρα» σχολιάζει συγγενής θύματος στο Μάτι που προσήχθη αφού πέταξε καρέκλα στο δικαστήριο με το άκουσμα της απόφασης
NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
δε θα σταθώ στο αν πρέπει να βγει η όχι. θα πω μονο μακάρι στην χώρα μας η φυλακή να μην ηταν ενα κολαστήριο αλλά ένα "σχολείο" δεύτερης ευκαιρίας... Στην Νορβηγία σκοπό έχουν μέσω της φυλακής να σε κάνουν ανθρωπο έτοιμο να ξανα ενταχθει στην κοινωνία. Οποιος ενδιαφέρεται να μάθει για μια ανθρωπιστική φυλακή μπορεί να δει το παρακάτω πολυ ενδιαφέρον βιντεο: http://youtu.be/01mTKDaKa6Q?t=4m15s
Αν γινόταν αυτό στην Ελλάδα θα έβλεπες τον κάθε κακομοίρη Έλληνα ή αλλοδαπό που δεν έχει στον ήλιο μοίρα να σκοτώνει πιο εύκολα για να ζει καλύτερα. Ας μη δίνουμε επιπλέον κίνητρα λοιπόν, αρκετά έχουν ήδη όσοι εγκληματούν στην Ελλάδα.
Αίτηση αποφυλάκισης; Με τι μούτρα και με τι θράσος; Από πότε το ισόβια ισούται με 19 χρόνια; Συγγνώμη, το ΔΙΣ ισόβια! Και με ποια δικαιολογία παρακαλω; Της καλή διαγωγής μήπως; Με κριτήριο τι, το ότι πήγε να απαγάγει μια κοπέλα κατά τη διάρκεια πενθήμερης άδειας το 2005 (ναι, δεν έπαιρνε μόνο ο Ξηρός άδειες...) ή το ότι μαζί με συγκρατούμενό του παρενοχλούσε σεξουαλικά μέσω τηλεφώνου μικρά κορίτσια το 2010; Έλεος!
Παρακαλώ πολύ κάποιος που έβαλε αρνητική ψήφο να αιτιολογήσει. Ενδιαφέρομαι να ακούσω τα αντεπιχειρήματα.Ας αφήσουμε στην άκρη τους ενστικτώδεις συναισθηματισμούς μου, που με κάνουν πιθανώς προκατειλημμένη εναντίον ενός ανθρώπου (στον οποίο, να σημειωθεί, η κοινωνία δεν είχε δείξει ως τότε το "σκληρό της πρόσωπο", δεν ήταν κάποιος παρίας) ο οποίος οδήγησε δυο απολύτως αθώα & ανυπεράσπιστα θύματα σε φρικιαστικό θάνατο.Ας δεχτούμε ότι ακόμη και ο Τζακ Αντεροβγάλτης μπορεί να σωφρονιστεί και να επανενταχθεί επαρκώς. Ποιες είναι οι ενδείξεις ότι ο Κατσούλας έχει φθάσει σε αυτό το σημείο; 12 χρόνια μετά τη σύλληψή του επιχείρησε να επαναλάβει το ίδιο ή παρόμοιο έγκλημα (http://www.skai.gr/news/greece/article/7177/%CE%A0%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B4%CE%AF%CF%89%CE%BE%CE%B7-%CF%83%CE%B5-%CE%B2%CE%AC%CF%81%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%91%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%AC%CE%BA%CE%B7-%CE%9A%CE%B1%CF%84%CF%83%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%B1/) και μόλις πριν 3 χρόνια κατηγορήθηκε υποτροπίασε εκ νέου (http://www.antenna.gr/news/Society/article/216487/-xtypa-xana-o-asimakis-katsoylas).Παρακαλώ αναφέρετε κάποιο επιχείρημα ότι έχει κερδίσει το δικαίωμα για επιείκεια.