«Έκλεισε» το Twitter ο Ερντογάν

«Έκλεισε» το Twitter ο Ερντογάν Facebook Twitter
9

Xωρίς Twitter είναι από τα μεσάνυχτα η Τουρκία, καθώς ο Τούρκος πρωθυπουργός έκανε πράξη την απειλή του και απαγόρευσε την πρόσβαση των Τούρκων σε αυτό το μέσο επικοινωνίας.

Προηγουμένως ο Τούρκος πρωθυπουργός είχε πει κατά τη διάρκεια προεκλογικής ομιλίας ότι «θα ξεριζώσουμε το Τwitter και τα παρόμοια και δεν με ενδιαφέρει καθόλου τι θα πει η διεθνής κοινότητα. Όλοι θα αντιληφθούν την ισχύ της Τουρκικής Δημοκρατίας».

Μέσω Τουίτερ αλλά και Youtube διαρρέουν τον τελευταίο καιρό υποκλαπείσες τηλεφωνικές συνομιλίες του Ερντογαν και συνεργατών του που τον έχουν φέρει σε δύσκολη θέση.

Υπενθυμίζεται πως ο Ερντογάν είχε απειλήσει πως, «εάν χρειαστεί», θα απαγόρευε το YouTube και το Facebook μετά τις εκλογές.

9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΑΝΤ ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΗ ΒΑΛΛΙΣΤΙΚΟΙ ΠΥΡΑΥΛΟΙ ΧΟΥΘΙ

Διεθνή / Σαουδική Αραβία: Ο συνασπισμός υπό το Ριάντ ανακοίνωσε ότι αναχαίτισε βαλλιστικούς πυραύλους των Χούθι

Η Πολιτική Προστασία της Σαουδικής Αραβίας εξέδωσε για σύντομο χρονικό διάστημα προειδοποιήσεις προς τους κατοίκους για ενδεχόμενο κίνδυνο στις πόλεις Ταΐφ και Γιανμπού
THE LIFO TEAM
ΣΕΡΒΙΑ ΚΑΛΠΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΒΟΥΤΣΙΤΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ

Διεθνή / Εκλογές στη Σερβία: Στις κάλπες αύριο εκατομμύρια ψηφοφόροι – Ο Βούτσιτς απέναντι στο φοιτητικό κίνημα

Οι εν λόγω εκλογές θεωρούνται μία από τις πιο κρίσιμες αναμετρήσεις στη σύγχρονη ιστορία της Σερβίας, καθώς λαμβάνουν μορφή άτυπου δημοψηφίσματος
THE LIFO TEAM
ΦΩΤΙΑ ΧΙΤΛΕΡ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΣΑΓΕΡΙ

Διεθνή / Γερμανία: Στις φλόγες επί 14 ώρες η τσαγερί του Χίτλερ - Μία σύλληψη για εμπρησμό

Μεγάλη πυρκαγιά καταστρέφει τη «Φωλιά του Αετού», το ορεινό πανδοχείο στο Μπερχτεσγκάντεν της Βαυαρίας, το οποίο χρησιμοποιήθηκε ως τσαγερί από τον Αδόλφο Χίτλερ κατά τη ναζιστική περίοδο
THE LIFO TEAM
ΙΣΡΑΗΛ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΑΝΑΛΥΣΗ

Διεθνή / Ανάλυση Reuters: Το Ισραήλ μπορεί να αλλάξει ηγέτη αλλά όχι στάση απέναντι στο Ιράν

Στην εκλογική αναμέτρηση τίθενται αντιμέτωποι το δεξιό «Λικούντ» του Νετανιάχου με τους υπερεθνικιστές συμμάχους του και η αντιπολίτευση υπό το κόμμα «Γιασάρ» του πρώην αρχηγού του στρατού Γκάντι Άιζενκοτ
THE LIFO TEAM

σχόλια

9 σχόλια
Αντικαταστασεις εκατονταδων δικαστων και αστυνομικων διευθυντων,εν μια νυκτι,διοτι δεν ηταν"ευπειθεις"στην εξουσια του ! Καταργηση του twitter και σαφεστατη απειλη για καταργηση ολων των social media.Συνοδευομενα απο την δηλωση "Τωρα θα δουνε ποσο δυνατος ειμαι" !Τελικα την εχει "ξεσκισει" την Τουρκια στον "εκδημοκρατισμο",και τον "εκσυγχρονισμο" ο "Ερντογκαν Πασα Εφεντης".Ετοιμος ειναι για πληρη ενταξη στην Ε.Ε.!Απορω γιατι το καθυστερει η "Αγγελα της καρδιας μας" !
Ας δει η Μέρκελ ποιον πάει να βάλει στην Ε.Ε. απλά και μόνο για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα της γερμανίας. Σε τι διαφέρει από Ασάντ, Καντάφι,Μουμπάρακ και λοιπούς; Όταν θα έχει κάποια στιγμή το τέλος τους τότε όλοι οι ευρωπαίοι υποκριτές ξαφνικά θα αρνούνται ότι τον στήριζαν κι αυτόν, και τα πρόβατα ακόμα αυτούς θα ψηφίζουν.
...και κάπως έτσι έχασε τη μπάλα.. θα λένε αργότερα σε ανασκοπήσεις. Ευτυχώς βέβαια διότι φανταστείτε ένα φρικτό σενάριο όπου θα εκμεταλλευόταν με τον "καλυτερο" τρόπο όλες τις δυνατότητες των social media ... μπρρρρ (ανατριχίλα)...
πόσο ειρωνικό που διαλαλεί ότι το έκανε για να δούμε την ισχύ της τουρκικής ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.. το μονο θετικό που θα μπορούσε να βγει απ'αυτήν την κατάσταση είναι πώς ειδικά οι νέοι μπορεί να πάνε στις εκλογές και να τον μαυρίσουν δίχως έλεος..
"για να αντιληφθούν όλοι την ισχύ της Τουρκικής Δικτατορίας" έπρεπε να πει κανονικά... Ό,τι δε μας βολεύει, το απαγορεύουμε και το φιμώνουμε; Έτσι πάει;Και άμα δε τον ενδιαφέρει τι θα πει η διεθνής κοινότητα, να πάψει να καίγεται η Τουρκία να μπει στην ευρωπαϊκή ένωση.
Όρμα Ταγίπ, κοψε τους και το τουίτερ και το φέισμπουκ και το γιουτιουμπ και τις εφημερίδες και την ελευθερία του λόγου και τις εκλογές ακόμα, να δουν τι πα να πει ισχυρή δημοκρατία