Reuters: Η Ελλάδα ετοιμάζει έξοδο στις αγορές

Reuters: Η Ελλάδα ετοιμάζει έξοδο στις αγορές Facebook Twitter
5

Για έξοδο της Ελλάδας στις αγορές με ομόλογο 1,5-2 δις. ευρώ στο πρώτο εξάμηνο του έτους κάνει λόγο το Ρόιτερς επικαλούμενο ανώτατο αξιωματούχο του ελληνικού υπουργείου Οικονομικών.

 Όπως αναφέρει το πρακτορεία αρχικά η Ελλάδα, σχεδίαζε την έξοδο στο β΄εξάμηνο αλλά θα την επιχειρήσεις στο α΄ βλέποντας τη σημαντική υποχώρηση στις αποδόσεις των ελληνικών ομολόγων.

Ο ανώτατος αξιωματούχος λέει πάντως ότι οριστική απόφαση δεν έχει ληφθεί ακόμη. «Δεν αποκλείεται να βγούμε στο α' εξάμηνο. Αλλά μια τέτοια απόφαση δεν έχει ληφθεί ακόμη», δηλώνει.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τούρκοι κάνουν αναρτήσεις για το «φτηνό, καλό φαΐ» στην Ελλάδα, αλλά από πίσω κρύβεται κάτι ένα μεγάλο πρόβλημα

Διεθνή / Τούρκοι κάνουν αναρτήσεις για το «φτηνό, καλό φαΐ» στην Ελλάδα, αλλά από πίσω κρύβεται ένα μεγάλο πρόβλημα

Οι τιμές σε τουριστικά θέρετρα σε Ελλάδα και Τουρκία - Αυξάνονται οι τιμές σε φαγητό, ένδυση, μεταφορές - Το όριο πείνας στην Τουρκία ξεπερνά τον κατώτατο μισθό κατά 3.000 λίρες - Ακόμα πιο δύσκολη η κατάσταση στην Κωνσταντινούπολη
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ

σχόλια

4 σχόλια
Θα "βγουμε"για ΔΥΟ μονον δις,ετσι ;Παω και στοιχημα οτι θα υπερκαλυφθουν ευκολοτατα ,και με λογικο επιτοκιο.Το πως δεν χρειαζεται να το εξηγησω.Θα ηταν υποτιμητικο και για μενα και για την νοημοσυνη του αναγνωστη.Απλα σημειωνω οτι τα "εντοκα γραμματια"ειναι γυρω στα τεσσερα.Συζητηση που να μην προκαλει "θυμηδια" ατελειωτη θα μπορουσαμε να κανουμε αν βγαιναμε για 15-20 δις.Αλλα,σιγα μην το κανουμε !!!
Το μονο σχολιο που μπορει να γινει εδω περα ειναι οτι κατα διαβολικη συμπτωση,ολ'αυτα τα "ωραια" γινονται δυο μηνες πριν απο τις εκλογες.Το μετα βεβαια δεν το λεει κανεις.Οσοι θελουν ας παραμυθιαστουν.Εγω παλι δεν θα παρω!