Απεργία της ΓΣΕΕ

Καλύτερη ελληνική παραλία και στις πρώτες θέσεις διεθνώς το Ελαφονήσι

Καλύτερη ελληνική παραλία και στις πρώτες θέσεις διεθνώς το Ελαφονήσι Facebook Twitter
7

Η παραλία Ελαφονήσι στα Χανιά της Κρήτης είναι η καλύτερη ελληνική παραλία και μια από τις πιο όμορφες στην Ευρώπη και τον κόσμο.

Αυτό το συμπέρασμα αναδεικνύεται από τη ψηφοφορία που διοργάνωσε το tripadvisor, η μεγαλύτερη ταξιδιωτική ιστοσελίδα στον κόσμο, για τις καλύτερες παραλίες του 2014.

Το Ελαφονήσι κατέλαβε την 17η θέση ανάμεσα στις 25 καλύτερες παραλίες του κόσμου και την 5η θέση ανάμεσα στις 25 καλύτερες ευρωπαϊκές.

Στη δεύτερη λίστα φιγουράρουν και η παραλία στη Λιμνοθάλασσα της Κισσάμου στα Χανιά στη 13η θέση, η παραλία στον κόλπο του Αγίου Παύλου στη Λίνδο της Ρόδου στη 14η θέση, η παραλία της Παλαιοκαστρίτσας στην Κέρκυρα στη 15η θέση και η παραλία Εγκρεμνοί στη Λευκάδα στη 19η θέση.

Οι καλύτερες παραλίες στην Ελλάδα όπως αναδείχθηκαν στην ψηφοφορία των χρηστών του tripadvisor είναι οι εξής:

1. Ελαφονήσι

2. Λιμνοθάλασσα της Κισσάμου, Χανιά

3. Άγιος Παύλος, Ρόδος

4. Παλαιοκαστρίτσα, Κέρκυρα

5. Εγκρεμνοί, Λευκάδα

6. Ναυάγιο, Ζάκυνθος

7. Μύρτος, Κεφαλονιά

8. Πόρτο Κατσίκι, Λευκάδα

9. Σταλίδα, Κρήτη

10. Περίσσα, Σαντορίνη

Δείτε εδώ τις 25 καλύτερες παραλίες του κόσμου.


 

7

Απεργία της ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άγιοι Ανάργυροι: Η απάντηση της ΕΛΑΣ για το νέο βίντεο μετά τη γυναικοκτονία- «Δεν υπάρχει μοντάζ»

Ελλάδα / Άγιοι Ανάργυροι: Η απάντηση της ΕΛΑΣ για το νέο βίντεο μετά τη γυναικοκτονία- «Δεν υπάρχει μοντάζ»

«Η Ελληνική Αστυνομία θα συνεχίσει να παρέχει οποιαδήποτε συνδρομή της ζητηθεί στην ανεξάρτητη ελληνική Δικαιοσύνη, για τη διαλεύκανση της εν λόγω υπόθεσης» αναφέρεται στην ανακοίνωση
NEWSROOM

σχόλια

6 σχόλια
σταλίδα?? REALLY???! ειμαι απο ηρακλειο κρητης και πραγματικα ειναι απο τις χειροτερες παραλιες ολοχτιστη με αυθαιρετα πισω,το νησι εχει αλλες 100 πιο ωραιες... δλδ βγηκε η σταλιδα κ οχι το φοινικοδασος της πρεβελης ή το βαϊ!! ειναι να τρελαινεσαι! υποθετω οτι ψηφισαν στο tripadvisor ολοι οι αγγλοι που μεθανε καθε καλοκαιρι στη σταλιδα κ γεμιζουν τα μπιτσομπαρα,δεν εξηγειται αλλιως!
(προς όποιον αναφέρει κάποια παραλία της επιλογής του)Πόσο γουστάρω που είμαστε κάτοικοι μιας χώρας που μπορούμε να κοντραριζόμαστε μεταξύ για τις παραλίες της. Ευλογία...(Μακάρι να την γούσταραν και οι πολιτικοί της τόσο.)
Η Ελλάδα, τοσο όμορφη χώρα που ακόμα και τα Λιμανάκια στη Βουλιαγμένη είναι με πρασινα νερά, μια θέα να τη πιείς στο ποτήρι.Μακράν η ωραιότερη χωρα και το λέγω χωρίς ίχνος σωβινισμού, αλλά αρκετή δόση ανατριχίλας μπροστά στο φυσικό καλλος του τόπου μας