Η Εθνική Τράπεζα αγόρασε ουρανοξύστη στην Κωνσταντινούπολη

Η Εθνική Τράπεζα αγόρασε ουρανοξύστη στην Κωνσταντινούπολη Facebook Twitter
9

Ουρανοξύστη ύψους 170 μέτρων αγόρασε η Εθνική Τράπεζα στην Τουρκία και συγκεκριμένα στην Κωνσταντινούπολη, προκειμένου να συγκεντρώσει το σύνολο των κεντρικών υπηρεσιών της Finansbank, της θυγατρικής τράπεζας που διαθέτει στην Τουρκία. Ο ουρανοξύστης Crystal Tower διαθέτει 40 ορόφους, βρίσκεται στην περιοχή Levent στην Κωνσταντινούπολη και η επιφάνεια των προς χρήση χώρων του φτάνει τα 60.000 τ.μ.. Για την απόκτηση του από τον “Koru Property Investetments” η Εθνική φέρεται να διέθεσε το ποσό των 303 εκατ. δολαρίων (217 εκατ. ευρώ).

Η αγορά έγινε από τον Όμιλο Soyak που δραστηριοποιείται στα ακίνητα, στο τσιμέντο και στην ενέργεια.

Σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο, η αγορά αυτή είναι μια από τις σημαντικότερες τα τελευταία χρόνια στην Τουρκία στην αγορά επαγγελματικών ακινήτων.

9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα στα τρία παιδιά στην Ελλάδα στερείται βασικά αγαθά- Πρωταθλήτρια στην παιδική στέρηση

Οικονομία / Ένα στα τρία παιδιά στην Ελλάδα στερείται βασικά αγαθά- Πρωταθλήτρια στην παιδική στέρηση

Στο 33,6% το ποσοστό των παιδιών που μεγαλώνουν χωρίς βασικά είδη ένδυσης, τροφής, παιγνιδιών ή πρόσβασης σε δραστηριότητες – Δραματική η επίδραση του μορφωτικού επιπέδου των γονέων
LIFO NEWSROOM
Ο Γιάννος Περλέγκας ανεβάζει τον «Κατσούρμπο» του Χορτάτση

Θέατρο / Γιάννος Περλέγκας: «Ο Κατσούρμπος μας είναι μια απόπειρα να γίνουμε πιο αθώοι»

Ο Γιάννος Περλέγκας σκηνοθετεί το έργο του Χορτάτση στο πλαίσιο του στο πλαίσιο του Κύκλου Ρίζες του Φεστιβάλ Αθηνών. Τον συναντήσαμε στις πρόβες όπου μας μίλησε για την αξία του Κρητικού συγγραφέα και του έργου του και την ανάγκη για περισσότερη λαϊκότητα στο θέατρο. Κάτι που φιλοδοξεί να μας δώσει με αυτό το ανέβασμα.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Νομοσχέδιο για επιδότηση ενοικίου: Η ΠΟΜΙΔΑ καταγγέλλει «επιβράβευση» ασυνεπών ενοικιαστών με δημόσιο χρήμα

Οικονομία / Νομοσχέδιο για επιδότηση ενοικίου: Η ΠΟΜΙΔΑ καταγγέλλει «επιβράβευση» ασυνεπών ενοικιαστών με δημόσιο χρήμα

Η Ομοσπονδία υπενθυμίζει ότι αντίστοιχα προβλήματα υπάρχουν και με το ήδη ισχύον επίδομα ενοικίου, που από το 2016 καταβάλλεται απευθείας στους ενοικιαστές «χωρίς να υπάρχει εγγύηση πως αυτοί αποδίδουν τα χρήματα στους ιδιοκτήτες»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

6 σχόλια
Διαβαζοντας μου γεννηθηκε μια απορια.Η Finansbank επι χρονια αναφεροταν στον τυπο ως πολυ κερδοφορος,και οτι με τα κερδη της καλυπτε τις ζημιες του ομιλου της Εθνικης.Γιατι δεν αγορασε η ιδια το κτιριο και το αγορασε η Εθνικη που χρειαζεται,νομιζω,2--3 δις ανακεφαλαιοποιηση ;
Μετά απ' αυτή την είδηση που με γέμισε υπερηφάνεια, παίρνω πίσω τις ενστασεις μου για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών μας. Είναι οι πρώτες που φροντίζουν για την ανάπτυξη (της γείτονος).
Ρε παιδιά συγνώμη,αλλά 217 εκατ. ευρώ δεν είναι υπερβολικά λίγα χρήματα για έναν σχετικά καινούργιο ουρανοξύστη(μιλάμε για έναν ολόκληρο ουρανοξύστη το τονίζω);
Μμ, ωραίο κτίριο, ντιζαϊνάτο. Και για τοπόσημο κάνει.Λέτε να το πήρε ο Λάμντας ο Ντεβελοπμεντάς γιά το Ελληνικό ; Εμένα δεν θα μου κακοφαινόταν πάντως, μου θυμίζει και μαρμάρινο ριγέ παγωτό χωνάκι.