HUVr: To ιπτάμενο skateboard από το Back to the Future

HUVr: To ιπτάμενο skateboard από το Back to the Future Facebook Twitter
2
HUVr: To ιπτάμενο skateboard από το Back to the Future Facebook Twitter

Και ξαφνικά, εκεί που δεν το περίμενε κανείς (όπως όλα τα viral) σκάει μύτη το παρακάτω βίντεο που μας δείχνει ένα πανομοιότυπο ιπτάμενο skateboard, με το Hoverboard που είχε εμφανιστεί στο Back to The Future II. Την μια από τις τρείς ταινίες της κλασικής sci-fi τριλογίας των 1980s.

Στο βίντεο που εχει συγκεντρώσει σε δύο 24ωρα, περίπου 3,5 εκατομμύρια views, πρωταγωνιστούν ο Christopher Lloyd, που έπαιξε το ρόλο του τρελού επιστήμονα Emmett "Doc" Brown, στη διάσημη τριλογία ταινιών των 1980s Back to the Future, τον σκέιτερ Tony Hawk, τον μουσικό Moby και μερικά ακόμα celebrities που δοκιμάζουν το ιπτάμενο πατίνι που αψηφά τους νόμους της βαρύτητας, βγαλμένο από τα μυστικά εργαστήρια του M.I.T. και της εταιρείας HUVr Corp.

Εκτός από το πειστικό website που δίνει πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας του skateboard HUVr το Δεκέμβρη του 2014, τα tweets του Tony Hawk που υποστηρίζουν ότι είναι αληθινό καθώς και το παραπάνω βίντεο, η εταιρεία HUVr, αποπειράται να εξηγήσει το πως δουλεύει το ιπτάμενο πατίνι της, επιστρατεύοντας έναν ασιάτη επιστήμονα και τον ηθοποιό Billy Zane, σε αυτό το... κατατοπιστικό video:

Σε περίπτωση που δεν το έχετε καταλάβει, είναι και τα δύο fake.

Πίσω από την παραγωγή του viral, που ακόμα δεν έχει αποκαλυφθεί το τί διαφημίζει (video game; Σίκουελ της ταινίας "Επιστροφή στο Μέλλον";), βρίσκεται το κωμικό site Funny or Die, όπως αποκάλυψε το Mashable.

Τech & Science
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καρκίνος του δέρματος: Ένα εξατομικευμένο mRNA εμβόλιο δίνει «πραγματική ελπίδα» για μόνιμη θεραπεία

Τech & Science / Καρκίνος του δέρματος: Εξατομικευμένο mRNA εμβόλιο δίνει «πραγματική ελπίδα» για μόνιμη θεραπεία

Εξατομικευμένο mRNA εμβόλιο που βρίσκεται πλέον σε κλινική δοκιμή φάσης 3, κηρύσσεται από τους επιστήμονες «πραγματική ελπίδα» για την οριστική θεραπεία του καρκίνου του δέρματος
NEWSROOM
Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια