Κριμαία: Το 93% υπέρ της ένωσης με τη Ρωσία

Κριμαία: Το 93% υπέρ της ένωσης με τη Ρωσία Facebook Twitter
7

Συντριπτικά υπέρ της ένωσης με τη Ρωσία ψήφισαν οι πολίτες της αυτόνομης ουκρανικής επαρχίας της Κριμαίας, όπως μεταδίδουν ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων.

Σύμφωνα με το exit poll που μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο RIA, το 93% των ψηφοφόρων της Κριμαίας ψήφισαν ναι στο δημοψήφισμα για ένωση ή μη με τη Ρωσία.

Ευρωπαϊκή Ένωση και ΗΠΑ έχουν καταδικάσει το δημοψήφισμα ως παράνομο.

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιταλία: Νομοσχέδιο για τη σεξουαλική αγωγή ως «φραγμός» στη «woke ιδεολογία φύλου»

Διεθνή / Ιταλία: Νομοσχέδιο για τη σεξουαλική αγωγή ως «φραγμός» στη «woke ιδεολογία φύλου»

Ο υφυπουργός Παιδείας υπερασπίστηκε το νομοσχέδιο, ενώ κατηγόρησε την Αριστερά ότι θέλει «να φέρνει drag queens και πορνοστάρ στα σχολεία για να μιλούν για σεξουαλική ρευστότητα και παρένθετη μητρότητα»
LIFO NEWSROOM
Το Σαν Φρανσίσκο μηνύει 10 πολυεθνικές για  τα «εθιστικά» υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα

Διεθνή / Το Σαν Φρανσίσκο μηνύει 10 πολυεθνικές για  τα «εθιστικά» υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα

Η αγωγή ισχυρίζεται ότι οι εταιρείες γνώριζαν ότι τα προϊόντα τους ήταν «επικίνδυνα για κατανάλωση» και χρησιμοποιούσαν «παραπλανητικές τακτικές» για να τα προωθήσουν
LIFO NEWSROOM
New York Times: Προσφεύγουν κατά του Πενταγώνου για τους νέους περιορισμούς στον Τύπο

Διεθνή / New York Times: Προσφεύγουν κατά του Πενταγώνου για τους νέους περιορισμούς στον Τύπο

Πρόσφατα τέθηκαν σε ισχύ νέοι όροι διαπιστεύσεων που απαγορεύουν στους δημοσιογράφους να ζητούν πληροφορίες οι οποίες δεν έχουν εγκριθεί εκ των προτέρων από την πολιτική ηγεσία
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Ας κάνουν άλλο ένα τέτοιο στην ανατολική τη Θράκη για να επιβραβεύσουν την ανεκτικότητα των Ελλήνων τις εθνοτικές τους μειονότητες (σε σχέση πάντα με τους γείτονες που δεν άφησαν μέλος των δικών τους μειονοτήτων σε χλωρό κλαρί!)
Παρακολουθουσα το απογευμα ρεπορτερ του κρατικου καναλιου απεσταλμενο στην Κριμαια για να μας 'ενημερωνει',να μιλα με την παρουσιαστρια στην Αθηνα μια ωρα πριν βγουν τα εξιτ πολλς.Η παρουσιαστρια τον πιεζει να κανει προβλεψη,αφου βρισκεται εκει ημερες και εχει ελθει σε επαφη με πολλους ,εχει συζητησει με ολους και "γνωριζει το κλιμα".Ο ρεπορτερ τα μασαει.Ναι μεν,οι ρωσοφιλοι πλειοψηφουν αλλα...και οι Ουκρανοι ειναι το 24%,και οι Ταταροι ειν αι εναντιον ...Μετα απο νεα πιεση απο την παρουσιαστρια κανει την φοβερα "εξειδικευμενη"προβλεψη,που δεν θα μπορουσε ποτε να κανει αν δεν ηταν εκει,επιτοπου :""Το ΝΑΙ για την ενωση με την Ρωσια θα παρει πανω απο 50% !!!!".Ποσο,δηλαδη,επιμενει η παρουσιαστρια ; "Δεν μπορω να πω,παντως πανω απο 50 % ξαναλεει ο "επιτοπου"" !!!Και αυτο οταν ολα τα διεθνη πρακτορεια γραφουν,επι ημερες,για ποσοστα ανω του 70-75 % !!!Τελικα προεκυψε το γνωστο 93% !!Αυτο ,κυριες και κυριοι,λεγεται "ενημερωση"και"δημοσιογραφικη αποστολη".Με εξοδα του δημοσιου,βεβαιως-βεβαιως !!!