Ο σκηνοθέτης Θέμης Μουμουλίδης υποψήφιος στη Δυτική Μακεδονία

Ο σκηνοθέτης Θέμης Μουμουλίδης υποψήφιος στη Δυτική Μακεδονία Facebook Twitter
6

Ο σκηνοθέτης Θέμης Μουμουλίδης ανακοίνωσε και επίσημα την υποψηφιότητα του στην περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο προηγούμενος υποψήφιος του κόμματος για τη συγκεκριμένη θέση, δημοσιογράφος Θεόδωρος Καρυπίδης, αποσύρθηκε λόγω των έντονων αντιδράσεων που προκάλεσε στις τοπικές οργανώσεις.

Ο Θέμης Μουμουλίδης κατάγεται από το χωριό Αναρράχη Εορδαίας του νομού Κοζάνης και υπέγραψε πρόσφατα τα κείμενα και τη σκηνοθεσία στη μουσική παράσταση «Μίκης Θεοδωράκης - Ποιος τη Ζωή μου», με θέμα τη ζωή και το έργο του κορυφαίου δημιουργού.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο σκηνοθέτης καταφέρθηκε εναντίον των υποψηφίων που «είναι θιασώτες του Καλλικράτη και των Μνημονίων», λέγοντας ότι «χρησιμοποιούν το έμβλημα του "ανεξάρτητου" για να κρύψουν την αλήθεια από τον κόσμο», σύμφωνα με Τα Νέα.

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: «Η Ελλάδα είναι δύναμη σταθερότητας και αξιόπιστος εταίρος»

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Η Ελλάδα είναι δύναμη σταθερότητας και αξιόπιστος εταίρος»

Ανασκόπηση εβδομάδας με έμφαση σε ΟΗΕ, εξοπλιστικά, Τουρκία, Ρομά και κοινωνικές πολιτικές – «Η πολιτεία πρέπει να στέκεται δίπλα σε όσους πονούν, ακόμη κι αν την αμφισβητούν», σημείωσε ο πρωθυπουργός για την απεργία πείνας του Πάνου Ρούτσι
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια
Ακριβώς, τα έχει γράψει ο Εμμανουήλ Ροΐδης εδώ και 100+ χρόνια:Ως οι Ινδοί εις φυλάς, ούτω και οι Έλληνες διαιρούνται εις τρεις κατηγορίας: α) Εις συμπολιτευομένους, ήτοι έχοντας κοχλιάριον να βυθίζωσιν εις την χύτραν του προϋπολογισμού. β) Εις αντιπολιτευομένους, ήτοι μη έχοντας κοχλιάριον και ζητούντας εν παντί τρόπω να λάβωσιν τοιούτον. γ) Εις εργαζομένους, ήτοι ούτε έχοντας κοχλιάριον ούτε ζητούντας, αλλ’ επιφορισμένους να γεμίζωσι την χύτραν διά του ιδρώτος των...!
Αλλος πάλι αυτός! Τρομάρα του ειναι και σκηνοθετης ..Δεν βλέπει την φωτογραφια που ειναι τιγκα στην πουδρα?… μεχρι και στα ματοτσινορα εκατσε!… the return of the living dead.. Αντε ρε σοβαρευτειτε