Πόσα Megapixel είναι το μάτι σου;

Πόσα Megapixel είναι το μάτι σου; Facebook Twitter
3

Εάν αναρωτηθήκατε ποτέ  σχετικά με το "ποια είναι η ανάλυση του ανθρώπινου ματιού, σε Megapixel", τότε βρέθηκε κάποιος που -υπό συνθήκες- μπορεί να δώσει μια απάντηση!

Σίγουρα δεν είναι 100% ακριβής αφού κάθε μάτι μπορεί να προσαρμόζει τα... megapixels του κατά συνθήκη, και φυσικά κάθε μάτι δεν είναι ίδιο, όμως με λίιιγη προσπάθεια o video blogger Michael Stevens, κατάφερε να δώσει μια τουλάχιστον πειστική απάντηση στο φαινομενικά αναπάντητο ερώτημα.

Δείτε την εξήγηση και την απάντηση στο παρακάτω βίντεο (για τους ... βιαστικούς, η απάντηση βρίσκεται στο 05:42)

 

Πάντως, για τους πιο δύσπιστους, υπάρχει μια ακόμη πειστικότερη εξήγηση των συνθηκών και των δυσκολιών αντιστοίχισης ενός τεχνικού όρου με την ανθρώπινη ανατομία, που βάζει το παραπάνω βίντεο για να απαντήσει το ερώτημα του τίτλου, που μας τη δίνει το παρακάτω illustration:


Πόσα Megapixel είναι το μάτι σου; Facebook Twitter

Τα σχόλιά σας, πάντα ευπρόσδεκτα!

[via]

Τech & Science
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο CEO της Google DeepMind αναμένει φάρμακα σχεδιασμένα από την Τεχνητή Νοημοσύνη στα «επόμενα δύο χρόνια»

Τech & Science / Ο CEO της Google DeepMind αναμένει φάρμακα σχεδιασμένα από την Τεχνητή Νοημοσύνη στα «επόμενα δύο χρόνια»

Έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι η Google θα δαπανήσει περισσότερα από 100 δισεκατομμύρια δολάρια για να αναπτύξει τους τομείς της με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια