Ζωσμένος με αλυσίδες εμφανίστηκε στο ευρωκοινοβούλιο ο Χατζημαρκάκης

Ζωσμένος με αλυσίδες εμφανίστηκε στο ευρωκοινοβούλιο ο Χατζημαρκάκης Facebook Twitter
4

Ζωσμένος με αλυσίδες και λουκέτα εμφανίστηκε στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου ο ευρωβουλευτής των Γερμανών Φιλελευθέρων και ιδρυτής κόμματος Γιώργος Χατζημαρκάκης.

Σύμφωνα με δημοσίευμα των Νέων φώναζε ότι η Ελλάδα ζει σε ένα απέραντο λουκέτο επειδή όλες οι επιχειρήσεις κλείνουν, προκαλώντας τα βλέμματα και την έκπληξη των συναδέλφων του.

«Λουκέτο στην τρόικα! Να σπάσουμε τα λουκέτα!» φώναζε ο Χατζημαρκάκης που πριν από μερικές ημέρες είχε εμφανιστεί, φορώντας αντιασφυξιογόνο μάσκα για να διαμαρτυρηθεί για την επεξεργασία των χημικών της Συρίας ανοιχτά της Κρήτης.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: «Θα εξαντλήσουμε την τετραετία» – Όσα είπε για οικονομία, Παιδεία, Υγεία και εξωτερική πολιτική

Πολιτική / Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: «Θα εξαντλήσουμε την τετραετία» – Όσα είπε για οικονομία, Παιδεία, Υγεία και εξωτερική πολιτική

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη Τύπου της ΔΕΘ ξεκαθάρισε ότι οι εκλογές θα γίνουν το 2027, απάντησε για οικονομία, Παιδεία, Υγεία, ελληνοτουρκικά και Παλαιστίνη, ενώ έστειλε μηνύματα για ακρίβεια, στεγαστικό και τη λειτουργία του κράτους
LIFO NEWSROOM
ΔΕΘ: οι 4 μεταρρυθμίσεις σε παιδεία, υγεία ενέργεια, χωροταξία

Πολιτική / ΔΕΘ: Οι 4 μεταρρυθμίσεις σε παιδεία, υγεία ενέργεια, χωροταξία

Παιδεία, υγεία, ενέργεια και χωροταξία είναι οι τέσσερις μεταρρυθμίσεις που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός, οι οποίες ξεπερνούν «τους κυβερνητικούς κύκλους», όπως είπε και απαιτούν ευρύτερες πολιτικές συναινέσεις.
LIFO NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Δεν εμαθε τιποτα στη Γερμανια??? Ή μαλλον εμαθε αλλα εδω ειναι Ελλαδα....εχει βλεψεις προς τα εδω...οπότε το ανουσιο καραγκιοζιλικι ειναι αυτο που μετραει στους αδαεις Ελληνες...
Αυτός ο φαιδρός και ανερυθρίαστος "κύριος" έχασε το 2000 τον τίτλο του διδάκτορα μετά από ομόφωνη απόφαση του Πανεπιστημίου της Βόνης, λόγω εκτεταμένης λογοκλοπής στο διδακτορικό του, που, όπως διαπιστώθηκε, ήταν προϊόν "από άλλες πένες". Στο λαιμό του έπρεπε να τυλίξει την αλυσίδες και το λουκέτο έπρεπε να το βάλει στην απατεωνιά του.