«Είναι ένα πρωτοφανές μυστήριο»

«Είναι ένα πρωτοφανές μυστήριο» Facebook Twitter
10

 

Καμμία πρόοδο δεν έχουν σημειώσει οι έρευνες για τον εντοπισμό του αεροσκάφους Boeing 777 της Malaysian Airlines που εκτελούσε το δρομολόγιο Κουάλα Λουμπούρ - Πεκίνο μεταφέροντας 239 ανθρώπους και εξαφανίστηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου.

«Είναι ένα πρωτοφανές μυστήριο», δήλωσε ο επικεφαλής της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας της Μαλαισίας, καθώς οι έρευνες συνεχίζονται για τρίτη ημέρα χωρίς να έχει υπάρξει ως τώρα κανένα αποτέλεσμα.


Ό,τι πετρελαιοκηλίδες και αντικείμενα έχουν εντοπιστεί ως τώρα αποδείχτηκε ότι δεν ανήκουν στο αεροσκάφος, γεγονός που κάνει αυτή την αεροπορική τραγωδία, μια από τις πιο μυστηδιώδεις στην ιστορία.

Οπως δήλωσε ο γενικός διευθυντής της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας της Μαλαισίας Αζαρουντίν Αμπντούλ Ραχμάν, η ακτίνα των ερευνών θα διπλασιαστεί πλέον, φτάνοντας τα 100 ναυτικά μίλια από το όρος Ιγκάρι της Μαλαισίας όπου θεάθηκε για τελευταία φορά το Μπόινγκ. «Οι προσπάθειές μας για τον εντοπισμό του αεροπλάνου θα ενταθούν», είπε.

Στη θαλάσσια περιοχή όπου εκτιμάται ότι μπορεί να συνετρίβη το αεροσκάφος ήδη πραγματοποιούν έρευνες περισσότερα από 30 αεροπλάνα και 40 πλοία της Μαλαισίας. Το Βιετνάμ έχει επίσης στείλει πλοία και εναέρια μέσα να ερευνήσουν στα δικά του χωρικά ύδατα, ενώ με δύο αεροσκάφη συμμετέχει και η Αυστραλία.



10

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποιοι συλλαμβάνονται από την υπηρεσία Μετανάστευσης υπό την προεδρία Τραμπ;

Διεθνή / Ποιοι συλλαμβάνονται από την υπηρεσία Μετανάστευσης υπό την προεδρία Τραμπ;

Από την ανάληψη της εξουσίας από τον Τραμπ, στο στόχαστρο βρίσκονται όχι μόνο εγκληματίες αλλά και μετανάστες εργάτες, φοιτητές ακτιβιστές, ακόμη και τουρίστες με ζητήματα βίζας
LIFO NEWSROOM
Η Ρωσία υπόσχεται σε Αφρικανούς δουλειά και τελικά βρίσκονται να πολεμούν στην Ουκρανία

Διεθνή / Η Ρωσία υπόσχεται σε Αφρικανούς εργασία, αλλά βρίσκονται να πολεμούν στην Ουκρανία

Αφρικανοί, παρασυρμένοι από υποσχέσεις καλών μισθών, βρίσκονται εγκλωβισμένοι στον ρωσο-ουκρανικό πόλεμο - Αποκαλύψεις για στρατολογήσεις, εξαπατήσεις και θύματα από χώρες όπως το Καμερούν και η Σενεγάλη
LIFO NEWSROOM
Το μυστήριο του μηνύματος στη Βόρεια Θάλασσα σε ένα μπουκάλι λύθηκε μετά από 47 χρόνια

Διεθνή / Το μυστήριο του μηνύματος στη Βόρεια Θάλασσα σε ένα μπουκάλι λύθηκε μετά από 47 χρόνια

Δύο φίλες εντόπισαν σε σουηδικό νησί ένα ξεθωριασμένο σημείωμα του 1978 και, με τη βοήθεια του BBC, αποκάλυψαν την ιστορία ενός χαμένου ναυτικού και της ζωής του στη Βόρεια Θάλασσα
LIFO NEWSROOM

σχόλια

6 σχόλια
Τοπε κι ο κυριος στο Σκαι πριν λιγο.Το προσγειωσαν καπου μερικοι τρομοκρατες για να το χρησιμοποιησουνε για μελλοντικες τρομοκρατικες επιθεσεις.Να με θυμηθειτε, κι ας πατησετε οχι
Τοπε κι ο κυριος στο Σκαι πριν λιγο.Το προσγειωσαν καπου μερικοι τρομοκρατες για να το χρησιμοποιησουνε για μελλοντικες τρομοκρατικες επιθεσεις.Να με θυμηθειτε, κι ας πατησετε οχι
Μήπως είπε πως αν διαμαρτυρηθούμε για την μνημονιακή πολιτική οι τρομοκράτες θα το ρίξουν στο κεφάλι μας;ΣΚΑΙ είναι αυτός, όλα τα περιμένω...Σοβαρά τώρα, το οτι οι δημοσιογράφοι ξεστομίζουν οτι βλακεία τους κατέβει είναι εκνευριστικό. Αφού είσαι άσχετος με ένα θέμα, γιατί ξεστομίζεις την κοτσάνα σε ένα ΜΜΕ, και επηρρεάζεις κόσμο που δεν σε έχει πάρει χαμπάρι...Πλέον οι δημοσιογράφοι ανακαλύπτουν ειδήσεις σε ποσοστό 1% και αναδημοσιεύουν σχολιάζοντας 99%. Το γεγονός θέλουμε από αυτούς, σχολιασμό και συμπεράσματα κάνουμε μόνοι μας.