Τον προφυλακισμένο Ηλιόπουλο «κατεβάζει» υποψήφιο η Χ.Α.

Τον προφυλακισμένο Ηλιόπουλο «κατεβάζει» υποψήφιο η Χ.Α. Facebook Twitter
6

Την υποψηφιότητα του προφυλακισμένου στις φυλακές Κορυδαλλού βουλευτή Μαγνησίας της Χρυσής Αυγής, Παναγιώτη Ηλιόπουλου, για την Περιφέρεια Θεσσαλίας ανακοίνωσε η Χ.Α..  

Η παρουσίαση της υποψηφιότητας έγινε σε ξενοδοχείο της Λάρισας από Κασιδιάρη και Παναγιώταρο παρουσία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων, που είχαν αποκλείσει την περιοχή, καθώς σε απόσταση αναπνοής υπήρχε συγκέντρωση ομάδας αντιεξουσιαστών οι οποίοι φώναζαν αντιφασιστικά συνθήματα.

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαρινάκης σε αγρότες: «Την Τετάρτη η κυβέρνηση θα εξειδικεύσει τα μέτρα, δεν υπάρχουν άλλα ούτε υπομονή»

Πολιτική / Μαρινάκης σε αγρότες: «Την Τετάρτη η κυβέρνηση θα εξειδικεύσει τα μέτρα, δεν υπάρχουν άλλα- ούτε υπομονή»

«Είναι καλό όσοι θέλουν να έρθουν να συζητήσουμε αυτές τις ανακοινώσεις, εμείς θα τις κάνουμε είτε έρθουν είτε όχι» ξεκαθάρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
THE LIFO TEAM
ΤΑΣΟΥΛΑΣ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ

Πολιτική / Το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα Τασούλα: Ας είναι το νέο έτος μια ευκαιρία να αλλάξουμε όλα όσα μας πληγώνουν

«Η Ελλάδα χρειάζεται περισσότερη ειλικρίνεια στη δημόσια ζωή και λιγότερη στρεψοδικία και τοξικότητα στα κοινωνικά δίκτυα και στην πολιτική» τόνισε μεταξύ άλλων
THE LIFO TEAM

σχόλια

5 σχόλια
Και φυσικα η παρουσιαση του υποψηφιου εγινε παρουσια ισχυρων αστυνομικων δυναμεων. Αυτους μια χαρα τους προστατευει η αστυνομια, μονο οταν προκειται για τα θυματα τους κανει οτι δε βλεπει και οτι δεν ακουει.
ο άνθρωπος είναι "μάρτυρας" παιδιά , κι ένας μάρτυρας κάνει τον αγώνα του ακόμη και απο την φυλακή, και αφου σιγά σιγά ξεμένουν απο κόσμο μη βάλουν και για υποψήφιους ακόμη και πεθαμένους !
Ετσι θελω να καταντησουν οι χαυγιτες, οι περισσοτεροι στη φυλακη, κι οι υπολοιποι γραφικα ανθρωπακια που χαιροντε μονα τους με τις ναζιστικες τους ιδεολογιες και βαζουν ατοπες υποψηφιοτητες