Η Χ.Α. τώρα δεν αναγνωρίζει και Ολυμπιονίκες

Η Χ.Α. τώρα δεν αναγνωρίζει και Ολυμπιονίκες Facebook Twitter
6

Σε νέες «αφαιρέσεις ιθαγένειας» προχωρά η Χ.Α. που δεν αναγνωρίζει ως Έλληνες, Ολυμπιονίκες αθλητές. Μιλώντας στο ΕXTRA-3, ο βουλευτής Λαγός συνέχισε το έργο του Παναγιώταρου με το Σοφοκλή Σχορτσιανίτη, λέγοντας ότι η Χ.Α. δεν αναγνωρίζει ως Έλληνες αθλητές, αυτούς που ήρθαν από την Αλβανία και τη Γεωργία.

Μάλιστα ανέφερε και κάποιους από τους Ολυμπιονίκες τους οποίους δεν αναγνωρίζει, ονομάζοντας το Γιώργο Τζελίλη, το Λεωνίδα Σαμπάνη και το Λεωνίδα Κόκκα.

Τουλάχιστον κάνοντας μια παραχώρηση-αφού τον στρίμωξε συνομιλητής- ο κ. Λαγός αναγνώρισε τον Πύρρο Δήμα λέγοντας: «Εμείς σαν Χρυσή Αυγή τον τιμούμε και πάντα τον τιμούσαμε σαν Έλληνα, ποτέ δεν είπαμε Αλβανό τον Πύρρο Δήμα…Είναι Ελληνάρας».

Eνδιαφέρον όμως έχει τι έλεγε πριν από μερικά χρόνια για το ίδιο θέμα, σε τηλεοπτικό παράθυρο, ο αρχηγός του Λαγού:

6

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

σχόλια

5 σχόλια
ποσως με ενδιαφερουν οι ολυμπιακοι αγωνες. οι ανθρωποι κατεβηκαν με εθνοσημο και το κρατος τους το αναγνωρισε και τους παρειχε ανταποδοτικα οφελη διοτι θεωρει (κακως κατ εμε) οτι τα ολυμπικα μεταλλια ειναι "τιμη"το τι ειναι ελληνας σιγουρα δεν ειναι θεμα αιματολογικης καθαροτητας. για αυτο αλλωστε ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΙΔΕΟΛΟΓΗΜΑ.να υπενθυμισω οτι μεχρι το 99 ο "ελληνοψυχος" λαγος ηταν ενα απλο χεβιμεταλλαδικο χουλιγκανι που μαλιστα εγλειφε ωστε να παιρνει μαιμου αναρρωτικες στον στρατο (95-96 στην χιο θα επρεπε να ειμαστε μαζι αλλα αυτος ηταν μονιμα στο 401)αληθεια τα παιδια του μπαρμπαρουση -συζυγος αλλαοδαπη-ειναι ελληνακια?
Ένα μεγάλο κομμάτι της Ελληνικής κοινωνίας είναι έτσι. Ίσως να εγκυστωθεί μέσα στη ΧΑ και έτσι να απομείνει όλος ο χώρος από τη λελογισμένη και ειλικρινά Ευρωπαϊστική Δεξιά μέχρι και το ΣΥΡΙΖΑ, που κακώς κατατάσσεται στα άκρα και πάει τη χώρα μπροστά. Οι άνθρωποι δεν μπορούν να προσφέρουν τίποτα, είναι για το περιθώριο, όλοι πια το βλέπουν αυτό, όσοι σκέφτονται έτσι και όσοι τους υποστηρίζουν είναι το πιο σκατόμυαλο κομμάτι της Ελληνικής κοινωνίας, αλλά και όσοι "διαλέγονται" μαζί τους κόψτε φάτσες σε αυτή την εκπομπή είναι TRASH.
ειλικρινά απορώ..τόσο καιρό τους τρώμε στη μάπα κάθε μέρα, ακούμε τη μία μπούρδα πίσω από την άλλη, η αμορφωσιά τους ξεγυμνώνεται σε κάθε τους λέξη, η εμφάνισή τους παραπέμπει σε αυτό στο οποίο υποτίθεται ότι είναι ενάντιοι.και παρόλα αυτά υπάρχει κόσμος ο οποίος όχι μόνο δεν φιλτράρει τα απίθανα που ξεστομίζουν κάθε μέρα, αλλά τα καταπίνει και αμάσητα.τόσο ηλίθιοι είμαστε πια ως λαός;
“If you tell a lie big enough and keep repeating it, people will eventually come to believe it. The lie can be maintained only for such time as the State can shield the people from the political, economic and/or military consequences of the lie. It thus becomes vitally important for the State to use all of its powers to repress dissent, for the truth is the mortal enemy of the lie, and thus by extension, the truth is the greatest enemy of the State.”Joseph Goebbelsαυτοι ξερουν τι κανουν. το θεμα ειναι εμεις τι αμυνες εχουμε
Βεβαια οι πραγματικοι "Ελληναρες" και μαλιστα με τα ολα τους, ειναι οι χρυσαυγιτες. Το δραμα ειναι οτι τετοιοι ειναι και οι εκατονταδες χιλιαδες ψηφοφοροι τους...