ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.10.2012 | 23:48

talk about younger#

δεν ειναι οτι ειμαι η εμπειρη ή η ωριμη, αλλα αυτο το χαλι με τους μικροτερους παραπαει..δεν ειναι να τους δωσεις λιγο θαρρος, κολλανε επιτοπου! και ξαφνικα εκει που λες "κουραστηκα με τα μικρα, αντε να ξεφυγουμε", εμφανιζεται ενας (μικροτερος), που σε απαξιει και δεν μπορεις καν να τον πλησιασεις, και απο κει και επειτα ξεκιναει ΤΟ κολλημα! και καπου εκει, η μονη λυση, να βαρεσεις το κεφαλι σου στον τοιχο!!
2
 
 
 
 
σχόλια
οσοι εχω γνωρισει εγω, κατευθειαν κολλανε..και ναι, εχω φιλες που κατα κυριο λογο εχουν παθει το ιδιο! αρα μπορω να κανω μια γενικευση. και απ τα δικα μου προσωπικα, και απο αλλων λοιπον, βλεπω οτι η λιγο παραπανω σημασια που τους δινεται, θες λογω ελλειψης εμπειριων, θες επειδη ειναι πιο "ευαισθητη ηλικια", εκεινοι θεωρουν δεδομενο οτι τα φτιαξανε μαζι σου.και δεν ειναι θεμα επιβεβαιωσης, οντως τυχαινει, γιατι με οσους μικροτερους εχω κανει κατι, ειναι απλως ωραιοι και καλα παιδια.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ