Γερμανός πολυπρωταθλητής σκότωσε τον γιο του και αυτοκτόνησε

Γερμανός πολυπρωταθλητής σκότωσε τον γιο του και αυτοκτόνησε Facebook Twitter
4

Σοκαρισμένη παρακολουθεί η γερμανική κοινή γνώμη την οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε με πρωταγωνιστή τον πρώην πολυπρωταθλητή της ενόργανης γυμναστικής Γιούργκεν Μπρούμερ.

Ο Μπρούμερ φαίνεται ότι στραγγάλισε τον παραπληγικό γιο του Σάιμον, καθώς δεν άντεχε να τον βλέπει άλλο έτσι και στη συνέχει αυτοκτόνησε πηδώντας από γέφυρα ύψους 55 μέτρων σε αυτοκινητόδρομο της Στουτγκάρδης.

Ο 15χρονος Σάιμον, όπως γράφει ο Σκάι, έπεσε θύμα τροχαίου το Φεβρουάριο του 2012, όταν μία οδηγός τον χτύπησε με το αυτοκίνητό της σε διάβαση πεζών.  Ο Γιούργκεν Μπρούμερ φαίνεται ότι δεν άντεχε άλλο να βλέπει το γιο του σε αυτή την κατάσταση και σε κατάσταση έντονης συγκινησιακής γνώμης τον σκότωσε.

«Άφησε ένα σημείωμα αυτοκτονίας. Οι έρευνες βρίσκονται ακόμα σε εξέλιξη», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας Μίχαελ Σάαλ, χωρίς να αποκαλύψει το περιεχόμενο του σημειώματος.

Ο Μπρούμερ είχε ένα ακόμη 16χρονο γιο.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΤΡΑΜΠ ΙΡΑΝ ΗΠΑ ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ

Διεθνή / Κρίσιμες ώρες για τη Μέση Ανατολή μετά τη νέα δήλωση Τραμπ για «μαζική επίθεση» - «Είναι απελπισμένος», λέει το Ιράν

«Ο παραληρητικός πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών έχει περάσει από το “παιχνίδι του τρελού” στο “παιχνίδι του απελπισμένου” με τα θανατηφόρα λάθη του», αναφέρει σύμβουλος του ανώτατου ηγέτη του Ιράν
THE LIFO TEAM
ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΠΛΟΙΟ ΒΙΚΙΝΓΚ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΖΗΜΙΕΣ

Διεθνή / «Οδύσσεια»: Ιδιοκτήτες πλοίου «Βίκινγκ» που χρησιμοποιήθηκε στην ταινία δήλωσαν ότι το στούντιο δεν πλήρωσε για τις ζημιές

Οι ιδιοκτήτες του πλοίου που χρησιμοποιήθηκε στα γυρίσματα υποστηρίζουν, ότι η Universal είχε δεσμευτεί να καλύψει το κόστος οποιωνδήποτε επισκευών
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια