Καμμένος: «Ήμουν πλουσιόπαιδιο…τώρα ζορίζομαι»

Καμμένος: «Ήμουν πλουσιόπαιδιο…τώρα ζορίζομαι» Facebook Twitter
13

Τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει εκμυστηρεύεται σε συνέντευξη του στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία, ο Πάνος Καμμένος. Δηλώνει μάλιστα ότι βρίσκεται αντιμέτωπος με το ενδεχόμενο κατάσχεσης των ακινήτων του από την εφορία ενώ, όπως λέει, δυσκολεύεται να πληρώσει τα δίδακτρα των παιδιών του.  

Λέει συγκεκριμένα: «Ήμουν πλουσιόπαιδο, ναι. Σας λέω ότι όποιος είχε την τύχη να έχει μια ακίνητη περιουσία από την οικογένεια του, αυτή την στιγμή δεν έχει την δυνατότητα να πληρώσει τους φόρους που επιβάλλονται. Κανείς ιδιοκτήτης δεν μπορεί να ανταποκριθεί. Και εμάς, θα μας κατασχέσουν ακίνητα, σας το λέω... Δεν κάνω τον φτωχό όταν ξέρω ότι περνούν δύσκολα όλοι όμως έχω κι εγώ καθυστερήσει να πληρώσω τα δίδακτρα των παιδιών μου. Παρότι έχω ένα πολύ καλό μισθό, η γυναίκα μου εργάζεται και έχω μια περιουσία. Όλοι ζοριζόμαστε…».

Επίσης ο κ. Καμμένος δηλώνει ότι μπορεί να συνεργαστεί με τον Αλέξη Τσίπρα ενώ καταλογίζει στον Αντώνη Σαμαρά ότι μετέτρεψε τη Ν.Δ. σε Πολιτική Άνοιξη με πολλή ΕΠΈΝ. Ακόμη λέει ότι Βορίδης και Γεωργιάδης δεν θα περνούσαν ποτέ την πόρτα του Κώστα Καραμανλή.

13

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΕΙΨΥΔΡΙΑ ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Πολιτική / «Πράσινο φως» για τη χρηματοδότηση 10 έργων αντιμετώπισης της λειψυδρίας σε 9 νησιωτικούς δήμους

Υπεγράφη από τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σταύρο Παπασταύρου η απόφαση υπαγωγής νησιωτικών δήμων στο πρόγραμμα «Παρεμβάσεις παροχής πόσιμου νερού και διαχείρισης υδάτων»
THE LIFO TEAM
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΕΛΑΣ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Πολιτική / Δημοσκόπηση RealPolls: Πρώτη η ΝΔ, με μονοψήφια διαφορά δεύτερη η ΕΛ.Α.Σ. του Τσίπρα – Τέταρτο το ΠΑΣΟΚ

Η ΕΛ.Α.Σ. εδραιώνεται ως βασικός πόλος της αντιπολίτευσης, την ώρα που το ΠΑΣΟΚ παραμένει στην τέταρτη θέση και η Πλεύση Ελευθερίας κινείται οριακά εκτός Βουλής
THE LIFO TEAM
ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΥΣΤΙΑΝΟΥ

Πολιτική / Καρυστιανού για αποχωρήσεις: «Είναι ξεκάθαρο ότι το διεφθαρμένο σύστημα μάχεται ένα κίνημα ζωντανό και ενεργό»

Σήμερα ανακοίνωσαν την αποχώρησή τους από το κόμμα «Ελπίδα για Δημοκρατία» ο Βασίλης Κοκοτσάκης και ο πτέραρχος εν αποστρατεία, Αθανάσιος Παπανικολάου
THE LIFO TEAM

σχόλια

11 σχόλια
ταδε εφη το γαλαζιο υπουργοπουλο που εν μια νυκτι περασε απο την κολυμπηθρα του σιλωαμ και εγινε πολέμιος του ιδιου συστηματος που καλλιεργουσε τοσα χρονια!! ε ρε βρωμοηυλο που πρεπει να πεσει!!
Δεν μπορει να πληρώσει τα δίδακτρα? Του εχω νέα, υπάρχουν ΔΗΜΟΣΙΑ σχολεία χωρίς δίδακτρα. Θα του κατασχέσουν τι? ακίνητα? ελα ρε και θα μένει σε αντίσκινο στο σύνταγμα? Μπα δεν νομίζω. Μπου χου τον καημένο τον Καμμένο, ας πάρει μερικούς υδατάνθρακες ακόμα και θα λύσει τα προβλήματά του.